Bildirim
İNCEHESAP.COM / İNCE CUMA FIRSATLARI (9. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Sizle konuşurken benim işlemci de geldi ama farklı kod. UA 1840SUS
@Mesut Üst kısımları aynı bende eskisi vardı yeni gelende aynı sadece kodlar değişik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet o kısımlar aynı ama işlemcinin üzerinde tarih ne yazıyor ?
12nm çıkanlar genelde 1825sus yada 19 lu birşey, 12nm çıkıp da 1816 model olanı hiç görmedim yorumlarda.
İncehesap
Hayırlı olsun seninkisi revizyonlu model büyük ihtimal hatta kesin diyebilirim.
-
ben kullanıyorum lakin oyun oynamak için ideal bi kulaklık bence.quote:
Orijinalden alıntı: mcake±
https://www.incehesap.com/razer-kraken-tournament-edition-rz04-02051000-r3m1-gaming-kulaklik-fiyati-44352/
Bu kulaklık nasıldır 499 tl eder mi? sinema performansı hakkında kullanan varsa dönüş yapabilir mi? -
Bı konu da buradahttps://www.technopat.net/sosyal/konu/ryzen-5-1600-rev2-mi.793803/
Bakalım şimdi açıyorum hayırlısı.
Perşembe veya dün(cuma) gündüz verdiğiniz siparişler kargoya verildi mi? Kargolama süreci diğer firmalara göre hızlı mı şu anda? -
Perşembe akşamı verdiğim 5 parça sipariş bugün kargoya verilmiş, diğerlerine göre hızlı işliyor -
hocam merhabalar, uzun süredir mi kullanıyorsunuz? Malzeme kalitesi bozdu mu kendini? Hani wireless almaya gerek var mıdır? -
Çok iyi hocam. Diğerleri de böyle olsa keşke -
Sizin işlemciye de baktım ama herhangi bir bilgi bulamadım karar size kalıyor.
Alan arkadaşlara da bilgi olsun UA 1840SUS - UA 1825SUS - 1830SUS 12nm çıkıyor.
N11'de bir satıcı var oda model olarak 1825SUS satıyormuş bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 2 Aralık 2019; 18:26:0 > -
Perşembe akşam verdiklerim bugün elime ulaştı benim .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3 aylık bir süredir kullanıyorum malzeme kalitesi gayet iyi thx eklentisiyle sesi epey bir yüksek son ses te basslar kulaklığı titretiyor en fazla 2-3 dakika dayanabiliyorsunuz.Ama film müzik için alıcaksanız sennheiser bakın derim.quote:
Orijinalden alıntı: mcake±
hocam merhabalar, uzun süredir mi kullanıyorsunuz? Malzeme kalitesi bozdu mu kendini? Hani wireless almaya gerek var mıdır? -
Hocam 600 liraya bulursan Arctis 5 al. Bundan çok daha memnun kalırsın her anlamda .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, artık pazartesi iade ederim.
hangi kargo firmasıyla gönderiyor incehesap. Zamanında yollanabiliyormuş siparişler, incehesabı tebrik ediyorum :) Darısı diğer firmalara -
Yurtiçi kargo ile geldi hocam .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X