< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me[S]uT -- 28 Kasım 2019; 11:27:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me[S]uT -- 28 Kasım 2019; 11:27:41 > |
bu indirimlerin şahsıma tek faydası beyin jimnastiği oldu, artık aklımda binlerce ürünün fiyatını tutup anında indirimin gerçek mi sahte mi olduğunu anlayabiliyorum
|
Ne sandın hocam ? Ciddi ciddi indirim yapılacak diye bekledin mi ?
Bana göre indirim denilen tek şey AliExpressten ürün almaktı. Onun da ağzına sıçtılar vergi geldi. 2 liralık şey alıyoruz 14 lira vergi geliyor. Birileri yiyor bu parayı.... Haram zıkkım olsun. |
Rx 5700 ve ya 5700 XT bekliyorum 2 haftadır. Golü incehesaptan bekliyorum.
|
5-6 ay önce normal bir adamdan(şahıstan) 2.el ford minibüs aldık ama mal gibi şirketin üstüne yaptık, ortağıma güvenemedim.
Sonra 1 ay önce sattık arabayı. Salak muhasebecimiz başka bir şirkete yada galericiye satmazsak %1 ile fatura kesebiliyoruz dedi. Meğer kim alırsa alsın her türlü %18 fatura kesmemiz gerekiyormuş. Kanunu çıkaran devlet büyüklerine soruyorum: alırken fatura almadığım bir arabayı satarken neden %18 kdv ödüyorum ya. Ben mi ürettim anasını satayım. Sıfır alırken bizden ötv ve kdv alıyorsun zaten. Tam 3 saattir aralıksız sövüyorum, bela okuyorum. Oy verene de hakkım helal değildir. Kanser halimle hem çalışıp; hem hayvan gibi vergi veriyorum. Doymadılar harama... |
DH | equ* demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
iPhone 7 2.000 TL olursa alırım.
|
Şöyle 144hz 24' ips bir monitör 800 liraya insede alsak.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|