Şimdi Ara

İNCEHESAP.COM / İNCE CUMA FIRSATLARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
9
Favori
28.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Incehesap a helal olsun hb de 8 gün bekletilip iptal ettirdigim ekran kartini dün incehesaptan satin aldim bugun kargoya verilmiş

• mi band 4 kaçtan satıldı gören oldu mu ? stok bitmiş merak ettim stokları bitirecek fiyat neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

mi band 4 kaçtan satıldı gören oldu mu ? stok bitmiş merak ettim stokları bitirecek fiyat neydi
    stokları kendi kendilerine bitirmiş olabilirler normal fiyattaydı 179 falandı sanırım
  • Ryzen 3400g ve
    Corsair vengeance 3200 ram takipliyordum kalmamis. Kactan gitti ki bunlar

• Beyler benim ryzen 5 1600 işlemci geldi bana eski versiyon işlemci yollamışlar ,iade etmek için ne yapmak lazım. Gidip kargoya teslim mı edecem yoksa önceden firmaya habermi vermem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 30 Kasım 2019; 12:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Ryzen 5 1600 almıştım kargoya vermişler 12nm çıkacak mı merak ediyorum.
    Benimki geldi ,eski nesil işlemciyi kakalamışlar bana :(

• hooper113 kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş model numarası nedir acaba mümkünse bi CPU'nun fotoğrafını atsanız bende aldım daha gelmedi ona göre bakayım. Sorunuza gelecek olursak iade hakkımız var 1 hafta içinde ücretsiz yollayabiliyormuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 30 Kasım 2019; 12:47:29 >
    Ben de sipariş verdim pazartesi gelecek bakalım bu da eski mi
  • Merak edenler için bana gelen işlemci bu
    İNCEHESAP.COM / İNCE CUMA FIRSATLARI

Fotoğrafı açamayanalar sayfanın en altında tam sürüm yazan yere tıklayıp oradan baksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 30 Kasım 2019; 12:53:44 >
    Takıp denediniz mi yoksa fanından mı anladınız ?
  • Emin misiniz bu sanki 2. Revizyon gibi ben birazdan araştırayım.

• Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    @Me[S]uT @GENERAL006

Emin değilim sadece şu yazıya dayanarak eski işlemci olduğuna kanaat getirdim, umarım yanılıyorumdur.

Buda bahsettiğim o yazı buyurun , ne kadar doğru yanlış bilemiyorum. Paketi henüz açmadım.

Alıntı :

1 hafta içinde 2 ayrı satıcıdan aldım.İkisi de 12 nm çıktı.Ryzen 1600ü 3.8 de kullanabiliyorum.Ötesin ile uğraşmadım.Gayet güçlü işlemcidir.Hatta şu an ryzen 2600 ile yakın bench alıyorum.İ3 çöplerine para vermeyin.
    Eğer işlemcinizin üstünde 1923(2019 yılının 23. haftası) veya 1823,1825(2018 yılının 23. ve 25. haftaları) SUS veya SUT(çinin farklı bölgesinde üretilip dağıtımı yapılıyor.) ile bitiyorsa kesinlikle 12 nmdir.Zaten artık 14 nm kalmadı ellerinde.

ALINTIDIR
    CPU kodumuz şu şekilde;

UA 1923 SUT

(YY/HH) [1/2/3]

YY: YIL

HH: HAFTA

1: Fabrika Adresi [ (P)enang, Malezya veya (S)uzhou, Çin)

2: Fabrika Adresinin son harfi [ Suzho(U) mesela veya Penan(G) ]

3: Bunu tam anlamadım fakat CPU haline getirilip dağıtım yeri olarak algıladım [ (S)aratoga veya (T)exas ]

Yani resimdeki yazan kodun anlamı bu bağlamda bu CPU'nun 2019 Yılında 23. Haftada(Mayıs sanırım) Suzhou, Çin de üretildiğini ve Texas'ta toplanıldığı anlamına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 30 Kasım 2019; 13:3:57 >

İçinden çıkan fana bakın wraith stealth varsa 12nm olan gelmiştir. Buyrun fotoğrafları ;

Kutuyu açmayı düşünmüyorum, anca revizyonlu olduğuna emin olursam açarım,sonra birde yok kutu açılmış falan iade olmaz muhabbetleri ile uğraşmak istemiyorum, ne olur ne olmaz işi garantiye alayım.

Bana ön tarafta işlemcinin modelinin ve hızının yazdığı beyaz bir etiket var onun fotoğrafını atabilir misiniz ?
  • Evet açarsanız iade almazlar bi araştıralım ama net bir şey yok, Made in China yazanlar 12nm diyen var SUS ve SUT yazanlar 12nm diyen var ama tam modele bakıyorum.

• GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    Güzel bir haber Verde sevinelim hocam, benim araştırmalarım eski versiyon olduğuna işaret ama dur bakalım bende araştırmaya devam edicem bugün,iadeyi bu yüzden pazartesine kadar erteledim ,normalde hemen şimdi iade edecektim ama pazartesine kadar tam %100 emin olmak istiyorum.

• https://www.incehesap.com/razer-kraken-tournament-edition-rz04-02051000-r3m1-gaming-kulaklik-fiyati-44352/

Bu kulaklık nasıldır 499 tl eder mi? sinema performansı hakkında kullanan varsa dönüş yapabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.