Şimdi Ara

İNCEHESAP.COM / İNCE CUMA FIRSATLARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
9
Favori
28.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iyi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedPyro

Hocam 600 liraya bulursan Arctis 5 al. Bundan çok daha memnun kalırsın her anlamda .
    çok iddialı oldu bu closed back bi kulaklktan bahsediyosun.
  • playhard P kullanıcısına yanıt
    Hocam gömdüğüm kadar olmayabilir kabul , ama malzeme olarak ve kulağı rahat ettirme bakımından pek haz etmiyorum açıkçası krakenden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    perşembe akşamı verdiğim sipariş bugün geldi hocam. tabi istanbul içi.
  • legend58 L kullanıcısına yanıt
    gayet iyi. Satıcı aynı ilde olunca bile ürün bulunduğun ildeki aktarma merkezine gittiği için kargo süresi az bir şey uzuyor.
    aynen. bu hafta kargonun bu kadar hızlı gelmesi iyi oldu. yurtiçi'de baya şaşırttı bu açıdan. cok yogun bi hafta sonucta
  • legend58 L kullanıcısına yanıt
    aynen hocam.
  • playhard P kullanıcısına yanıt
    RedPyro kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardımlarınız için, ikisini de almaktan vazgeçtim.

Biraz önce sağlam bir kazık yedim işyerinde 8000 tl kaçtı içime. 2019'u boş geçireceğim artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Teşekkür ederim yardımlarınız için, ikisini de almaktan vazgeçtim.

Biraz önce sağlam bir kazık yedim işyerinde 8000 tl kaçtı içime. 2019'u boş geçireceğim artık...
    geçmiş olsn nasil bir kazk yedin abi öyle
  • www.incehesap.com
    PCH E Class 1.0 [PC Hocası] | R5 1400 ASUS Dual RX 580 O4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/pch-e-class-1-0-pc-hocasi-r5-1400-fiyati-44501/?utm_source=pcheclass10pchocasi&utm_medium=PCH&utm_campaign=pchocasi
    Bu sistem için indirim 1 Aralıkta bitiyor mu acaba?

• XnoX kullanıcısına yanıt
    5-6 ay önce normal bir adamdan(şahıstan) 2.el ford minibüs aldık ama mal gibi şirketin üstüne yaptık, ortağıma güvenemedim.

Sonra 1 ay önce sattık arabayı. Salak muhasebecimiz başka bir şirkete yada galericiye satmazsak %1 ile fatura kesebiliyoruz dedi. Meğer kim alırsa alsın her türlü %18 fatura kesmemiz gerekiyormuş.

Kanunu çıkaran devlet büyüklerine soruyorum: alırken fatura almadığım bir arabayı satarken neden %18 kdv ödüyorum ya. Ben mi ürettim anasını satayım. Sıfır alırken bizden ötv ve kdv alıyorsun zaten.

Tam 3 saattir aralıksız sövüyorum, bela okuyorum. Oy verene de hakkım helal değildir. Kanser halimle hem çalışıp; hem hayvan gibi vergi veriyorum. Doymadılar harama...
  • Mi band 4 ü almadım şimdi almayı düşünüyorum elbette buralardan alanlar mutlaka almıştır 172 ye bulunuyor normal fiyat mı alınır mı

• sepete atamıyorum eşyaları sizdede aynı sorun varmı?
  • James Donkey 325RS alacaktım, öğle sıralarında baktığımda 169 TL idi, işim çıktı diye akşama alırım dedim, fiyatı yükseltmişler. 1 Aralık bitmedi, eliniz de stokta var, yaptığınız kampanyaya sadık kalın bari, hayret bir şeysiniz doğrusu. @incehesap.com
  • Bence iyi indirm yaptılar. Bende aldım bir kaç şey. Şimdi çoğu ürünün fiyatını yükseltmişler.

• incehesaptan gelen 1600 12nm çıktı bilgine. (1830 SUS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me[S]uT -- 2 Aralık 2019; 16:48:28 >
  • Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam. Başka arkadaşı etiketleyecektiniz sanırım. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet öyle oldu kusura bakmayın
    Sorun değil hocam.
    Bende açtım az önce,kasa halen gelmediği için takip deneyemiyorum ama merak ettiğim için açtım, içinden çıkan fan bu şekilde. Stealth mi spire mi nasıl anlayacağım ? ikiside birbirine benziyor çünkü.

İNCEHESAP.COM / İNCE CUMA FIRSATLARI
    İNCEHESAP.COM / İNCE CUMA FIRSATLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 2 Aralık 2019; 18:51:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.