. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANIM1987 -- 22 Aralık 2020; 3:31:16 > |
İncehesap (hazır sistem iade almıyor)
-
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Incehesap ``Tüketicinin özel istek ve talepleri doğrultusunda üretilen veya değişiklik yapılan ürünler`` konusunda hakli gibi gorunuyor ancak sansinizi denemek isterseniz 6502 sayılı kanunda yer alan diğer talepleri secmeniz gerekiyor.
-
5 gün bilgisayarı kullanıp yok yaa ben alışamadım diyip iade etmek ooh o zaman her hafta yeni bi pc sipariş ediyim kullanıyım geri veriyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx015 gün bilgisayarı kullanıp yok yaa ben alışamadım diyip iade etmek ooh o zaman her hafta yeni bi pc sipariş ediyim kullanıyım geri veriyim
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANIM1987 -- 22 Aralık 2020; 3:32:4 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANIM1987 -- 22 Aralık 2020; 3:32:31 > -
İyi de ilan kasanın hazır haliyle açılmış. Yani bir bütün haline getirip satışa çıkaran incehesap. Sen tek tek parça seçip bunları birleştirip gönderin dememişsin ki hazır ürün satın almışsın. Bu madde senin durumunda geçersiz olur.
7 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. İade et kabul edilmediğine dair belge al, mail olur, yazı olur vs. Sonra THH başvur haklı çıkarsın.
İlan görüntülerini kaydetmeyi unutma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka sitede ürün gelmeden iade eden birini bile red etmişler şaka gibi ne yapacağımı bilmiyorum
-
Avukat tut mahkemeye cik
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Keşke onu yapabilecek şartlarım olsaydı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx015 gün bilgisayarı kullanıp yok yaa ben alışamadım diyip iade etmek ooh o zaman her hafta yeni bi pc sipariş ediyim kullanıyım geri veriyim
Yapabilirsin tekrar satışına engel durum sokmdı isen hatta sebeple bile söylemene gerek yok 14 gün süre denemen içinde aynı zamanda
geri veremiyorsan sat.
175 alo tüketici destek hattını aradım bana 14 gün içerisinde yasal iade hakim olduğunu mail atmam gerektigini ve mail cevabında iade kabul etmediklerini dair yazıyı da eklemem gerektiğini söyledi. Seçeneklerden bedel iadesi içeren sözleşmeden dönme kısmını seçmem gerektiğini söyledi. Ayrıca kasa gelirse kabul etmeyecekmisim.
Almayabilirler
Çünkü o kasa içerisindeki tüm parçalar ambalajından çıkarılıp kasaya monte edilmiş.
Sen alırken bunu kabul ederek almışsın
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANIM1987 -- 22 Aralık 2020; 3:33:7 >
quote:
Orijinalden alıntı: hazarcepYapabilirsin tekrar satışına engel durum sokmdı isen hatta sebeple bile söylemene gerek yok 14 gün süre denemen içinde aynı zamanda
Alıntıları Gösteriade ettiğim ürünü napıyolar çöpe mi atıyolar %99 geri paketleyip satışa çıkarıyolar. çok büyük haksızlık alırken bu kutu açılıp kullanılmıştır demiyolar sıfır gibi milletin açıp kurcaladığı şeyi satacaklar yani. garanti kapsamını da etkiliyo olabilir telefonların garantisi açıldığı gün başlıyo. kutusu hiç açılmamış orjinal jelatinli almak varken açılmış kullanılmış şeyi almak bir değil. bi kız trendyoldan beğendiğim giysiyi alıp 1-2 gün giyip iade ediyorum demişti
ben hiç bu durumu suistimal etmedim ama edilmeye çok açık. bazen gerçekten sıkıntılı ürünlerin iadesi zor oluyo bazen millet sıkıldım beğenmedim diyip geri yolluyo bence düzenleme yapılabilir bu konuda
-
Çok yüzeysel bir yorum olmuş.
15 gün cayma hakkı var o zaman bunu ürün sayfasına yazsınlar "Ürünü biz topladık ram ini falan her şeyini biz seçtik hazır sistem diye satıyoruz fakat cayma hakkına gelince size özel toplanmış oluyor" diye koca koca harflerle yiyorsa.
Alan arkadaş özelleştirme yapmışsa bilemem ama yapmamıssa durum bu.
Herkes mi üçkağıtçı olur şu ülkede be. Şaşıyorum.
Konu sahibine cevaben: iade almadiklarina dair belge isteyin onunla thh ye başvurun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 19 Kasım 2020; 14:3:21 >
quote:
16 kasımda yollamışsa iadeye iade verebilir internet siparişlerinde 15 güne kadar iade hakkı var ha bugün yollamışsa iade edemez 16.gün oluyor
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANIM1987 -- 22 Aralık 2020; 3:33:42 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
5 gün bilgisayarı kullanıp yok yaa ben alışamadım diyip iade etmek ooh o zaman her hafta yeni bi pc sipariş ediyim kullanıyım geri veriyim |
İyi de ilan kasanın hazır haliyle açılmış. Yani bir bütün haline getirip satışa çıkaran incehesap. Sen tek tek parça seçip bunları birleştirip gönderin dememişsin ki hazır ürün satın almışsın. Bu madde senin durumunda geçersiz olur.
7 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. İade et kabul edilmediğine dair belge al, mail olur, yazı olur vs. Sonra THH başvur haklı çıkarsın. İlan görüntülerini kaydetmeyi unutma. |
Benzer içerikler
- arının eve yuva yapması ne anlama gelir diyanet
- nı nı nı nı nını nını fon müziği
- klindan 600 mg iğne kullananlar
- parmak kapıya sıkışması ve tırnak morarmasına ne iyi gelir
- kuru temizleme ayakkabı temizler mi
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- penis nakli
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X