Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
33
Favori
277.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir konuda acil görüşlerinize ihtiyacım var. Şuan aracımda pirelli p7 cinturato var ama başka markaya geçmek istiyorum.205 55 16 91 v Goodyear EGP lastik için istanbul da bir bayiden balans dahil tanesi 190 lira fiyat aldım.uzun süredir araştırıyordum. Son 2 gündür ise nokian kafama takıldı biraz araştırdım ve aynı ölçülerde line 91v modeli için balans ve sibop değişimi de dahil 185 lira fiyat buldum.

Sizce bu iki lastik arasında çok büyük performans farkı varmıdır yoksa kullanım ömrü filan nokian ı tercih edersem yanılırmıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynuterx

Merhabalar.

Bir konuda acil görüşlerinize ihtiyacım var. Şuan aracımda pirelli p7 cinturato var ama başka markaya geçmek istiyorum.205 55 16 91 v Goodyear EGP lastik için istanbul da bir bayiden balans dahil tanesi 190 lira fiyat aldım.uzun süredir araştırıyordum. Son 2 gündür ise nokian kafama takıldı biraz araştırdım ve aynı ölçülerde line 91v modeli için balans ve sibop değişimi de dahil 185 lira fiyat buldum.

Sizce bu iki lastik arasında çok büyük performans farkı varmıdır yoksa kullanım ömrü filan nokian ı tercih edersem yanılırmıyım.

Bende 3 saat önce bostancı sanayide 3 kanallı türkiye uretimi egp taktırdım, sökme takma balans dahil tanesi 155 lira, daha öncede başka model goodyear kullanmıştım memnundum, umarım bundanda memnun kalırım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 yıllık Polonya üretimi 4 kanallı EGP lerimi 3 gün önce Bridgestone T001 Turanzalar ile değiştirdim. Bir saat içinde pişman oldum. Aracım 2008 Corolla. Lastik sesi, konfor ve patinaja düşme konusunda EGP lerim çok iyiymiş onu anladım. 3 yıldır eskimiş hallerinde bile patinaj çekmeden kalktigim yokuşta 20km deki T001 patinajla kalktı. İzmir-İstanbul yaptım. Savaştepe yolunu kullandım yağmurlu havada. T001 yol tutuş konusunda beni hiç endişeye düşürmedi ama EGP nin yumuşaklığını ve sessizliğini çok aradım. Keşke 3 kanallı da olsa EGP alsaydim.
  • Uriel kullanıcısına yanıt
    Sırf etiket değerlerine bakınca fark bariz. Umarım ucuza almışsınızdır.
    Ben sırf sesten conti premium contact 2 serisi lastikleri (71db) 20binde değişip CC aldım.
    205/55r16 91V için değerler aşağıda...

Bridgestone Turanza t001 C B 71db
    Goodyear efficentgrip B A 68db
  • Bende şuan nokian ile Egp arasında kaldım haftaiçi kararımı verip birini seçip taktıracağım inşallah.bakalım hayırlısı.
  • EGP konfor, ses ve yol tutuş açısından çok iyi bir lastik. Hanüz 1 yıl kullandığım için dayanıklılığı konusunda bir söyleyemiyorum.
  • Acele ettim lastik alırken, uzun yol yapacaktım. EGP lerim son 1 senedir balans tutmamaya başladı. Sürekli bir taraflara çekiyordu. Değişik rot-balascılarda aynı şeyi söylüyordu. 3 yıl 56.000 km sonra değiştirdim ama 10.000 km önce degistirsem daha iyi olurdu. EGP çok yumuşak olduğu için fazla km yapamıyorsunuz ve ömrünün son zamanların da balas tutmuyor. Bunlara rağmen bir sonraki lastiklerim EGP olacak. T001 ler Shell akaryakıt kampanyası ile 210 a geldi tanesi(205-55-16).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aldım 205-55-16 ...çk uygun fiyata aldım ...bostancı oto sanayiden ...malum sitede buldum ..takması balansı dahil 155 lira toplam 620tl ....2016 19. Hafta Tr üretim ..3 kanal ........fiyat uygun olunca kanalına felan bakmadım taktırdım ...
  • buldozer85 arkadaşımızda aynı yerde aynı fiyata taktırmış.Bende düşündüm gideyim diye de avcılardan oraya git gel trafik birde siboplar değişecek derken 40-50 lira gibi kar için gitmeden.tanesi 185 lira balans ve siboplar dahil nokian line modelini çarşamba günü taktıracağım inşallah.

EGP yerine nokian taktırdığım için ya pişman olacağım yada iyi ki taktırdım diyeceğim. Bakalım zaman gösterecek.
  • bynuterx B kullanıcısına yanıt
    Nokian line modeli 205/55r16 91v için değerler C A 71db, bence EGP'ye göre 2db ses farkı önemli. Malum sitelerde bakın bir yakınınızda mutlaka EGP daha uygun fiyata bulurdunuz.
  • Goodyear 195/65R15 91H FI EfficientGrip Performance ürünü hepsiburadadan aldım daha önce kullanıp memnun kaldığım ve ilk sayfada bilgileri verilen lastikle hiç alakası yok resimde 4 kanallı görünen hepsiburadadaki lastik 3 kanallı geldi ve ıslak zemin frenleme etiket değeri yeni lastikte Cye düşmüş...
    ayrıca yoldaki herşeyi hissettiren lastik sürüş keyfimin içine ederken Türkiye üretimi aldığım lastikten sonra petlas kullanıyorum hissindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto177

Goodyear 195/65R15 91H FI EfficientGrip Performance ürünü hepsiburadadan aldım daha önce kullanıp memnun kaldığım ve ilk sayfada bilgileri verilen lastikle hiç alakası yok resimde 4 kanallı görünen hepsiburadadaki lastik 3 kanallı geldi ve ıslak zemin frenleme etiket değeri yeni lastikte Cye düşmüş...
    ayrıca yoldaki herşeyi hissettiren lastik sürüş keyfimin içine ederken Türkiye üretimi aldığım lastikten sonra petlas kullanıyorum hissindeyim

Hocam bende 1 haftadır EGP ile nokian line modeli arasında gidip geldim. aralarında fiyat farkı yoktu.bugün nokiana karar verip 4 lastik sök tak balans ve 4 adet çelik sibop dahil toplam 750 liraya nokian lineı taktırdım.hala acaba diyorken sizin yorumunuzdan sonra biraz olsun iyi ki dedim. çünkü 3 kanal ve 4 kanal olayını biliyordum ama farkı bilmiyordum. Tabi daha yeni oldugu için performans konusunu uzunca kullandıktan sonra değerlendirme yapabilirim

Aynı ebat egp'yi 620tl'ye takıyorlardı?? Nasıl fiyat farkı yoktu, sizin ebat farklı sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Aynı ebat egp'yi 620tl'ye takıyorlardı?? Nasıl fiyat farkı yoktu, sizin ebat farklı sanırım...

Hocam ebat aynı 205 55 16. O dediginiz fiyat bostancı sanayi sitesi nde vardı. Ben avcılarda olduğum için git gel derken gözüm kesmedi hemde pazar hariç hiç müsait olamıyorum malesef. Avrupa yakasında ise en uygun egp yi 3 bayiden fiyat alarak 190 liradan buldum. çelik siboplar da dahil nokian 187.5 liraya geldi tanesi.o yüzden aynı dedim.

Belki biraz daha araştırsam düşük fiyat bulabilirdim ama çok uğraşmadan nokian a karar verdim.eski lastiklerim pirelli p7 ye göre şimdilik iyi gibi ama biraz daha kullanmadan tam yorum yapamıyorum. Egp de başka bahara kaldı diyelim artık.

Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.

• Eski ep kullanıcısı olarak asimetric 3 ü tavsiye ederim. XL serisi kullanıyorum hem daha güvenli hemde ep kadar sessiz
  • Uriel kullanıcısına yanıt
    Lastikler ilk takıldığında patinaj olabilir.Birde lastikçiler genelde fazla hava basıyor ve kolay patinaja düşebilir ilk başlarda.
    Aynısı benimde başıma geldi,baktım benzincide ,35 hava basmışlar.Ben hep 30 başarım ve şu an ilk aldığımdaki patinajlar yok.
    Lastiklerim turanza değil ama genel olarak lastiklerde olabilecek bir durum.Eski lastikler turanza er300 dü.
    Er300 de muhteşem yol tutuşu var ve araba yana yatmıyor. Konfor ise berbat.

Hayırlı olsun lastik ıslak zeminde çok kötü değil ama 4 kanal olsa daha iyiydi hamuru çok sert çukurlarda tak tak vuruyo yoldaki her parke taşını da hissediyorum...

• aydayd A kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun

• Astra varken kullandim yol tutusundan cok memnundum lakin gecen sene degistirdim araci tekrardan aldim memnun kalinca , bu sefer olmadi kuru performansini begenmiyorum.Aracim daha onceki araca gore agir olunca ya kapasite yetmedi yada kalitede azalma var.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.