Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.434
Cevap
33
Favori
277.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bir hatamı düzeltmek istiyorum. FP takısı jant koruma anlamına geliyormuş.

205/55R16 EGP 3 kanallı olan FI takısıyla satılıyormuş. Yani tam adı 205/55R16 91V EfficientGrip Performance FI.

Yanlış anlatımımdan ötürü özür dilerim.
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu lastiği alırken 3 kanal 4 kanal hangisi olucak ..türkiye üretimleri kötümüdür.

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    İstanbul veya ülkemizin kuzey bölgelerinde karadeniz gibi oturuorsanız 4 kanallı alın
    Eger FP gerçekten jant koruma anlamında ise ve güneyde oturuyorsanız izmir, antalya, adana gibi 3 kanallı olanından alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

İstanbul veya ülkemizin kuzey bölgelerinde karadeniz gibi oturuorsanız 4 kanallı alın
    Eger FP gerçekten jant koruma anlamında ise ve güneyde oturuyorsanız izmir, antalya, adana gibi 3 kanallı olanından alın.

Hankook Ventus Prime 3 K125
    Bu lastikte çok iyiymiş bunada bakıcağım ..
    Aslında 2013 yılında aldığım sandero stepwaydada efient grip var ...3 kanal ve polonya üretim ..50.000 oldu baya eskidi..

Bahsettiğiniz lastiğin bir önceki serisi babamın jetta da fabrika çıkış geldi.
    Kullandığım en kötü yol tutuşu olan lastik. Ne fren mesafesi iyi ne kalkışta tutunması.
    Sürekli su akan hafif rampa bir yolu çıkamama neden oldu. Prime 3'ü iyi mi değil mi bilmem ama ağzımız yandı bir kere hankook bedava deseler almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andios

Bahsettiğiniz lastiğin bir önceki serisi babamın jetta da fabrika çıkış geldi.
    Kullandığım en kötü yol tutuşu olan lastik. Ne fren mesafesi iyi ne kalkışta tutunması.
    Sürekli su akan hafif rampa bir yolu çıkamama neden oldu. Prime 3'ü iyi mi değil mi bilmem ama ağzımız yandı bir kere hankook bedava deseler almam.

Aslında bende pek memnun değilim iyi tutunmuyor ..yumuşak diyorlar ama sanki sert gibi yada çabucak sertleşti..takır tukur gidiyor araba ...3.5 yıl oldu 50.0000 oldu ...

• andios kullanıcısına yanıt
    Ses seviyesi düşük diye bunlardan almayı düşünüyorum ..ama dört kanal bulabilirsem ..bendeki gibi 3 kanallı olanlardan almam daha .

Kolayoto ya bakın. Resimlerde 4 kanallı var. Mail atıp teyid alabilirsiniz. Fiyat olarak çok iyiler. Ben dün akşam ultra grip 9 siparis verdim. Çok iyi destek sunuyorlar.

• merhaba -

185/60/15 EfficientGrip Performance 195 TL

bunu alasım var fakat herkes düşman michelin ve goodyear'a

yok balon yapar yok çizilir vs vs.

yılda 35bin+ km yapıyorum

etiket değerleri harika - yakıt b - ıslak a - 67db

bir de düşündüğüm falken sincera var. yakıt c - ıslak a - 69db 148 TL

aradığım tek özellik yumuşaklık - konfor.

3 kanal olan sogukta dişleri az asinirsa iyi tutmaz diye suphelendim gidip michelin cross climate aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

merhaba -

185/60/15 EfficientGrip Performance 195 TL

bunu alasım var fakat herkes düşman michelin ve goodyear'a

yok balon yapar yok çizilir vs vs.

yılda 35bin+ km yapıyorum

etiket değerleri harika - yakıt b - ıslak a - 67db

bir de düşündüğüm falken sincera var. yakıt c - ıslak a - 69db 148 TL

aradığım tek özellik yumuşaklık - konfor.

205 55 16 efficentrip lastiği epey kullandım şuan ailede ve kullanılmaya devam ediyor. 35 bin oldu sorun yok. Ama yanaklarının yumuşak olduğu aşikar. Fiyat ise bana fazla geldi, nokian line lastiğede göz atın derim.

• Lastigi gecen sene 6 ayda almıştım yetkili bayiden 170tl idi. Ilk aldigim da eski lastiginde kotu durumundan dolayı müthiş gelmişti. Abs devreye girmesi vs bayağı farketmişti olumlu yonde. Ama 10 bin olmamıştır performansi cabuk dustu patinaj ve abs devreye girme suresi cabuklasti. ıslakta icin iyi ama luru da bilmiyorum fiyatina gore degerlendirin beklentiyi yüksek tutmadan.

• PLAYER66 P kullanıcısına yanıt
    Nerede ve kaç derecelik sıcaklıklarda kullanıyorsunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Acr07

Nerede ve kaç derecelik sıcaklıklarda kullanıyorsunuz acaba?

16 aydir surekli takılıydı anlayacaginiz her sıcaklıkta deneme şansım oldu.

• PLAYER66 P kullanıcısına yanıt
    Soğuklar arttığı için performansı düşmesin hocam?
    Yaz lastikleri soğuk şartlarda iyi değiller. Yaşadığınız yerde soğuksa belki ondan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andios

Soğuklar arttığı için performansı düşmesin hocam?
    Yaz lastikleri soğuk şartlarda iyi değiller. Yaşadığınız yerde soğuksa belki ondan olabilir.

Bu yaz itibariyle performans düşüklüğü aldım hocam. Kisin zaten arabayi çıkarmiyorum fazla. Islak iyi kuru da fena degil ama dedigim gibi sonra dan biraz dusuyor performans. Fiyatina gore kiyaslamak lazim o yönden bir sey diyemem 160.170 liraya cok iyi seyler beklemekte zaten cok mantıklı olmaz.Benim belirtmek istedifim nokta ilk aldığım da abs bile devreye zor giriyordu sonrada performansi biraz düştü onu belirtmek istedim.
  • İki gün önce babam sanayiye gitmişti dedim heralde lastik alır, goodyear alır derken michelin cross climate almış. İnşallah memnun kalırız.

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin bende cok araştırdım sonunda michelin cross climate aldım. Sizde riskli kullanan bir sürücü degilseniz sakin kullaniyorsaniz, memnun kalirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Merak etmeyin bende cok araştırdım sonunda michelin cross climate aldım. Sizde riskli kullanan bir sürücü degilseniz sakin kullaniyorsaniz, memnun kalirsiniz.

Fluenceyi istesek de riskli kullanamayız ihtiyacımızı karşılar o zaman iyi bari.

• Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.. inanılmaz derecede memnunum herkese tavsiye ederim..aracım qashqai.. 4x4 suv modelini kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.