Şimdi Ara

İncirli Biskremin Yeniden Üretilmesi İçin İmza Kampaynası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mutlaka aranızda benim gibi bu lezzeti tekrar tatmak isteyenler vardır. Bende bu yüzden change.org sitesinde imza kampanyası başlattım. İmzalarınız ile destek olursanız çok sevinirim

İncirli biskem gibi piyasadan kalmış olan elmalı biskrem şok marketleri için sınırlı sayıda üretilmişti. En azından belki onun olmasını bile sağliyabiliriz

Bu arada konuyu buraya açmamın sebebi forumun en çok gezilen ve görülen yeri olmasıdır. Umarım kimseye rahatsızlık vermeyiz

Change.org linki: https://www.change.org/p/%C3%BClker-efsane-tat-incirli-biskrem-tekrar-%C3%BCretilsin

• Etinin çikolatalı görünümlü portakallı biskuvileri için de bir tane yapsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncirli hiç duymadım. Çikolatalı sade vardı ama o mu kaldırıldı?
  • O değilde geçen akşam bakkalın birinde CİNO buldum beni çocukluğuma götürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: Yamtar1963

O değilde geçen akşam bakkalın birinde CİNO buldum beni çocukluğuma götürdü
    Efsaneydi o incirli olan versiyonu. Yumusakti yanlis hatirlamiyorsam hatta sirf sert oldugu icin cikolatalisini eskiden beri sevmem.
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Eğer bu ciddiye alınır ve tekrar üretilir ise emin ol devamı gelir diğer bisküvi ve çikolatalar için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Efsaneydi o incirli olan versiyonu. Yumusakti yanlis hatirlamiyorsam hatta sirf sert oldugu icin cikolatalisini eskiden beri sevmem.

Sizinle tamamen aynı fikirdeyim hocam :) incirli ve elmalı gerçekten çok farklıydı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankete bi bakıyım dedim bi baktım imzalamışım

• Hindistan cevizli canpare vardi off bayılırdım simdi hiçbir yerde yok :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamtar1963

O değilde geçen akşam bakkalın birinde CİNO buldum beni çocukluğuma götürdü

Ümraniyede var bir bakkalda gördüm yarın alacağım bakalım eski tadını koruyor mu ama büyüktü biraz eski kücük cinolardan değildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Etinin çikolatalı görünümlü portakallı biskuvileri için de bir tane yapsanız.

Bumbo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atkiuv

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Etinin çikolatalı görünümlü portakallı biskuvileri için de bir tane yapsanız.

Bumbo

Alıntıları Göster
    İncirli bambaşka bir lezzet idi. Yumuşaklığı bile ayrı bir güzeldi. Tadına doyamadan kayboldu. Hep düşündüğüm heralde incir üretim maliyet sorunsalı yüzünden kaldırılmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naneli Larry

İncirli bambaşka bir lezzet idi. Yumuşaklığı bile ayrı bir güzeldi. Tadına doyamadan kayboldu. Hep düşündüğüm heralde incir üretim maliyet sorunsalı yüzünden kaldırılmış olabilir.

Alıntıları Göster
    pastanelerde hala incirli kurabiyelerden bulabilirsiniz. Tam da biskrem gibi yumuşak hamurlu, biraz çıkıp dolaşın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

pastanelerde hala incirli kurabiyelerden bulabilirsiniz. Tam da biskrem gibi yumuşak hamurlu, biraz çıkıp dolaşın...

Alıntıları Göster
    gecen sok ta vardı bursada
  • Ya o değilde Ruffles max vardı bi aralar efsane cipsiydi pringles felan hikaye kalırdı yanında şimdi hangi akla hizmet üretmiyorlar bilmiyorum kim alıyo o yağ fıçısı gibi cipsilerini hayret

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Şokta olan elmaliydi :) zaten ilk etapda amacım elmalı gibi sınırlı sayıda bile olsa bi üretiminin sağlanması

• Incirli Biskrem bi Efsaneydi. Yeşil Power Ranger gibi bisküvilerin hasıydı, kralıydı

Bu anket başarılı olursa sonraki üretimden kalkan ürünler için de bir emsal niteliğinde olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zi_zuu

Incirli Biskrem bi Efsaneydi. Yeşil Power Ranger gibi bisküvilerin hasıydı, kralıydı

Bu anket başarılı olursa sonraki üretimden kalkan ürünler için de bir emsal niteliğinde olabilir.
    hocam ben yıllardır mail attım bu konu hakkında üretici firmaya. Tek sevdiğim abur cuburdu bu incirli biskrem. geçenlerde migrosta elmalısını gördüm inanır mısın tüm rafı komple aldım. sırf yumuşak ve incirliyi andırıyor diye... herkes bilmez incirli biskremi hatta kimisi bayat mı bu diye tepki gösterirdi yumusaklıgından dolayı.

bi eski sevgilimi özlüyorum birde incirli biskremi. oysa ikisi de birzamanlar aynı anda yanımdaydı :)

• GEREDELİ kullanıcısına yanıt
    Özleminize imrendim dogrusu :) sizin kadar olmasada bende çok özlediğim için başlattım bu kampanyayi.
    Sizden rica facebook ve twitter gibi sosyal medya hesaplarızda kampanya linkini paylaşmanız.
    Ben inanıyorum ki elmalı gibi buda en azından sınırlı üretim bile olsa tekrardan uretilecektir :)

Birde bir sekılde konuyu popüler konulara taşırsak zaten ordan çiğ gibi buyur gider inşallah :)

• zi_zuu kullanıcısına yanıt
    Yeşil power rangers benzetmene hasta oldum valla ya :D unutmuşum ben onu :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.