Bildirim
İndirim öncesi kıyafet alma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de merak ediyorum bu konuyu? Bilen var mı acaba ? -
gardaş sen kalp misin -
destek ekibine durumunu anlatan bi ticket atıcaksın lolün resmi sayfasına gir sağ üstte destek kısmı var ordan iletişime geçebilirsin -
Kıyafet Google a riot destek yaz çıkar ordan üyelik aç ticket at
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye sen ejder misin gardas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Only Glans 23 -- 1 Mart 2014; 15:25:07 > -
Tr'deysen hiç uğraşma, desteğe ticket attım 5 hafta sonra geri döndüler sihirdar adı oyuncu adı email(emaile mesaj atıp emailimi soruyorlar) yazdım yolladım 2 hafta sonra cevap geldi yine aynı sorular yine yazdım yolladım 3 hafta sonra aldığınız destekten memnun musunuz? diye sordu halbuki rp falan iade edlmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: butidontcare
Tr'deysen hiç uğraşma, desteğe ticket attım 5 hafta sonra geri döndüler sihirdar adı oyuncu adı email(emaile mesaj atıp emailimi soruyorlar) yazdım yolladım 2 hafta sonra cevap geldi yine aynı sorular yine yazdım yolladım 3 hafta sonra aldığınız destekten memnun musunuz? diye sordu halbuki rp falan iade edlmedi.
1 saat sonra iade ettiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X