arkadaşlar, indirimli istanbul kart için internetten başvuru yaptım,
su anda çalışıyorum, ve hafta içi izin almam çok zor bir gün ayarlayıp gidicem almaya ama kafama takılan soru su; iett nin sayfasında paso almaya gelen öğrencilerden öğrenci belgesi isteneceği yazıyor..
öğrenci belgesi olmadan aöf kimliğimi gösterip alabilirmiyim acaba?
alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
bilen yok mu acaba??
quote:
Orijinalden alıntı: gvrls
arkadaşlar, indirimli istanbul kart için internetten başvuru yaptım,
su anda çalışıyorum, ve hafta içi izin almam çok zor bir gün ayarlayıp gidicem almaya ama kafama takılan soru su; iett nin sayfasında paso almaya gelen öğrencilerden öğrenci belgesi isteneceği yazıyor..
öğrenci belgesi olmadan aöf kimliğimi gösterip alabilirmiyim acaba?
alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Öğrenci belgesi şart..
Paso almak için yapılması gerekenler sırasıyla şu şekildedir: -Öğrenci belgenizi temin edin.(Öğrenci belgesi öğrenci kimliği değildir, okuldan öğrenciye imzalı bir kağıt verilir.) -Vakıfbank şubesine gidip 10 tl iett kart ücreti yatırın. (Havale,eft, interne, atm kabul edilmiyor. Dekontlar paso teslim alınırken isteniyor.) -www.iett.gov.tr adresinden kart başvuruları bölümünden ilgili bölümü açarak , başvuru formunu doldurun. (Bir adet fotograf yüklenmesi istenecek bu formu doldurma esasında. Webcam ile cekilebilecek ya da tarayıcınız varsa fotonuzu taratıp yükleyin) - Online Başvuru formunda teslim alacağınız teslim noktasını seçin. -Online Başvuru formunu gönderdiğinizde bir takip numarası verilecek. Bu numara ile başvurunuzu takip edin. -Birkaç gün sonra başvuru takip sayfasına girdiğinizde kartınız ilgini noktaya teslim edilmiştir diye bir ibare olacak. O zaman tercih ettiğiniz yere gidip --Kimlik --Öğrenci belgesi --Dekont karşılığında pasonuz teslim edilecektir.
Eğer hasanpaşadan alacaksan kartını oraya gitmeden kadıköy ito nun orda bi aöf yeri var ordan çıkartabilirler heralde öğrenci belgeni uzun bi iş değil zaten.