Şimdi Ara

indirimli akbil (istanbul kart)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, indirimli istanbul kart için internetten başvuru yaptım,

su anda çalışıyorum, ve hafta içi izin almam çok zor bir gün ayarlayıp gidicem almaya ama kafama takılan soru su; iett nin sayfasında paso almaya gelen öğrencilerden öğrenci belgesi isteneceği yazıyor..

öğrenci belgesi olmadan aöf kimliğimi gösterip alabilirmiyim acaba?

alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

• bilen yok mu acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvrls

arkadaşlar, indirimli istanbul kart için internetten başvuru yaptım,

su anda çalışıyorum, ve hafta içi izin almam çok zor bir gün ayarlayıp gidicem almaya ama kafama takılan soru su; iett nin sayfasında paso almaya gelen öğrencilerden öğrenci belgesi isteneceği yazıyor..

öğrenci belgesi olmadan aöf kimliğimi gösterip alabilirmiyim acaba?

alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Öğrenci belgesi şart..
  • Paso almak için yapılması gerekenler sırasıyla şu şekildedir:
    -Öğrenci belgenizi temin edin.(Öğrenci belgesi öğrenci kimliği değildir, okuldan öğrenciye imzalı bir kağıt verilir.)
    -Vakıfbank şubesine gidip 10 tl iett kart ücreti yatırın. (Havale,eft, interne, atm kabul edilmiyor. Dekontlar paso teslim alınırken isteniyor.)
    -www.iett.gov.tr adresinden kart başvuruları bölümünden ilgili bölümü açarak , başvuru formunu doldurun. (Bir adet fotograf yüklenmesi istenecek bu formu doldurma esasında. Webcam ile cekilebilecek ya da tarayıcınız varsa fotonuzu taratıp yükleyin)
    - Online Başvuru formunda teslim alacağınız teslim noktasını seçin.
    -Online Başvuru formunu gönderdiğinizde bir takip numarası verilecek. Bu numara ile başvurunuzu takip edin.
    -Birkaç gün sonra başvuru takip sayfasına girdiğinizde kartınız ilgini noktaya teslim edilmiştir diye bir ibare olacak. O zaman tercih ettiğiniz yere gidip
    --Kimlik
    --Öğrenci belgesi
    --Dekont
    karşılığında pasonuz teslim edilecektir.

• Eğer hasanpaşadan alacaksan kartını oraya gitmeden kadıköy ito nun orda bi aöf yeri var ordan çıkartabilirler heralde öğrenci belgeni uzun bi iş değil zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.