< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Predatör. -- 27 Haziran 2021; 17:25:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 27 Haziran 2021; 20:19:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 27 Haziran 2021; 20:59:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyaklı olanlara Total'de %5 indirim sağlıyor. Ancak indirimi puan olarak sağlıyor daha sonraki yakıt alışverişinde kullanıyorsun. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 400-450 TL puan harcamışımdır. |
Nasıl oluyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 28 Haziran 2021; 19:52:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şahsi aracıma aylık 4 depo civarı yakıt alıyorum, sürekli shell den alıyorum zubizu falanda kullanıyorum fakat pek bi puan vs birikmiyor bireysel kullanıcı ne yapabilir fikir verir misiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 29 Haziran 2021; 2:26:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |