Şimdi Ara

İndirimli yakıt almak taşıtmatik veya indirim kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba çalıştığım kurum petrol ofisi ile anlaşma yaptı ama sistemi hiç beğenmedim indirim konusunda. Sisteme ücret giriyorsun ordan indirim yapıyor falan.

size sormak istediğim anında %5 %6 indirim yapacak kart Veya bireysel olarak taşıtmatik alabileceğimiz bir firma bulabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aytemizde alıyorum sürekli LPG ve benzini. Kart var ama puan veriyor. Pek de avantajlı sayılmaz ama zaten LPG diğerlerinden biraz daha uygun oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Predatör. -- 27 Haziran 2021; 17:25:27 >
  • Petrol ofisinin kartı var yakıtı almadan önce pompacı kartı okutuyor pompada otamatik %5 indirim yansıyor ama sadece kartı veren bayide geçiyor başka bayide geçmiyor

Her hangi bir markanın opet shell vs. Het bayisinde kullanabileceğimiz bir indirim kartı varsa bilenler bilgi verirse iyi olur ticari araç'da mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 27 Haziran 2021; 20:19:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sendikanin lukoil ile anlasmasi var benzine 6.5 aliyorum. Etiketli sistem, kontor gibi tl yukleniyor etikete, satista indirimli fiyattan yakit veriliyor. 3 senedir kullaniyorum memnunum. Sorun yasamadim.

• @Canbey96 @CaNeRR

LUKOIL dizel %7 benzin %5
    Petrol ofisi dizel ve benzin %4 bi kaç istasyon hariç nerdeyse tüm Türkiye'de gecerli direk indirim kullanıyorum bireysel olarak yardımcı olurum isterseniz.

• Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt
    Petrol ofisinin tüm türkiyede'ki bayilerin'de kullanabileceğimiz indirim kartını nasil alabiliriz birseysel'de olur ticaride,ticari araçlarım'da var.

Şuan'ki indirim kartını ticari araç ruhsatı vererek almıştım petrol ofisin'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 27 Haziran 2021; 20:59:28 >
  • Benim de ticari aracım var, aynı zamanda yakınımda 2 benzin istasyonu opet ve shell var, acaba avantajlı bir şeyi var mıdır ben de merak içinde takipteyim konuyu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/148414692#148414692

Konu hakkında ayrıntılı açıklamamın olduğu konudan bakabilirsiniz. Ayrıca BP de %5 veriyordu. Ticari 4 ve üzeri araca ben bu konuya takık vaziyetteyim bulunduğum yerdede Sağlık personeli yim sendika anlaşamadı merkez bir bağlantı sayesinde shell ile anlaşma yaptık %4 le tüm sendika üyesi kamu personeli shellde alıyor. Ben kendim LUKOIL kullanıyorum gayet memnunum.

• frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Opet ve shell için anlaşma daha zor sendika yada kurum yada şirketinizle anlaşma yapılabilir mesela acıbadem hastanesi personeline yapmış il emniyet müdürlüğü kendi personelini yapmış yada vestel kendi çalışanlarına anlaşama yapmış gibi düşünün.

• shell + zubizu + anlaşmalı kart anında değil ama ileriki zamanlarda çok güzel indirimler sağlıyor. 20 liraya bildiğin 20 litre yakıt aldığım oldu mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyaklı olanlara Total'de %5 indirim sağlıyor. Ancak indirimi puan olarak sağlıyor daha sonraki yakıt alışverişinde kullanıyorsun. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 400-450 TL puan harcamışımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmd.239

@Canbey96 @CaNeRR

LUKOIL dizel %7 benzin %5
    Petrol ofisi dizel ve benzin %4 bi kaç istasyon hariç nerdeyse tüm Türkiye'de gecerli direk indirim kullanıyorum bireysel olarak yardımcı olurum isterseniz.

Nasıl oluyor?

• Verilen örnekler genelde kurumlar vasıtası ile ben ticari arac ruhsatını petrol ofisindeki müdüre verip indirim kartını almıştım indirim sadece karti veren şubede geçiyor pompada %5 veriyor.

Örneğin opetin yada farkli bir markanın tüm bayilerinde kullanabileceğimiz bir indirim kartı varmı kurum vs. olmadan bilgisi olan var ise paylaşırsa faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 28 Haziran 2021; 19:52:58 >
  • findnewdreams kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/148414692#148414692

Buradan inceleyebilirsiniz.

Hocam lukoil ve petrol ofisi tüm istasyonlar da gecerliydi size uymayan neydi?

• Shell den anahtarlık aldım, kartımdan 4% eksik çekiyor pompaya koyduğundan. Bağlı olduğum sendikanın anlaşması varmış. Adını yazmayacağım ama. Sadece böyle bir imkan olabilir araştırın diye belirtme ihtiyacı hissettim

• Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz kampanya'yı bulamadım hocam,petrol ofisinin yada benzeri bir markanın her bayisinde kullanabileceğimiz bir indirim kartı varmi araştırıyorum birdaha'ki yakıt alışım'da sorucam

• Şahsi aracıma aylık 4 depo civarı yakıt alıyorum, sürekli shell den alıyorum zubizu falanda kullanıyorum fakat pek bi puan vs birikmiyor bireysel kullanıcı ne yapabilir fikir verir misiniz

PETROL OFİSİ İLE LT FİYATINDA %4 İNDİRİMLİ AKARYAKIT ALIMI İÇİN

BENZİNLİTRE nin öncelikle kullanıcısı olmalısınız. Ekran göründüğü gibi şahsen benim de çok kullandığım istasyon özellikleri hangi marka yada akaryakıt türevinde istediğin konum yada mevcut konumuzdaki en uygun akaryakıtları görebilir vede sizde akaryakıt fiyatlarını güncelleyerek diğer kullanıcılara fayda sağlayabilirsiniz ben elimden geldiğince kullanıyorum özellikle LPG ve Dizel de fark 70kr/ 1 tl ye kadar gidebiliyor.

Üyelik sonrası ARACIM İÇİN uygulamasını indirerek benzin litreye ait (uygulamasının içinde size kampanya bölümünde kodu vercektir.) Kodu girerek giriş yapınız araç bilgilerinizi iletişim bilgilerinizi vede kredi kartınızı tanımlayın. Size dönüş yapacaklardır. Bilgileriniz doğru olmalı aksi takdirde işlem yapamazsınız.

İndirimli yakıt almak taşıtmatik veya indirim kartı

İndirimli yakıt almak taşıtmatik veya indirim kartı İndirimli yakıt almak taşıtmatik veya indirim kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 29 Haziran 2021; 2:21:32 >

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    LUKOIL dizel %7 benzin %5 indirim için

önce Doldurgeç uylamasını indirip,Kayıt yapıp alttaki platform aracılık danışmanlık linkine tıklayarak doldurgeç bireysel başvuru yapıp, taşıt tanıma aboneliği ve cihazınızı talep ederek inidirimden yararlanabilirsiniz.
    platform
    Taşıt Tanıma Sistemi | Kredi kartı ile yakıt alma | Akaryakıt Filo Yönetimi | Kolay Raporlama | Hızlı Fatura
    https://ortakplatform.com.tr/Web/?ReturnUrl=%2f&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

(Doldurgeç uygulmasına herhangi bir kredi kartı tanımlamasınız ve 0.01 kr çekecektir işleme acık olduğuma dair aksi takdirde işlem yapılamaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 29 Haziran 2021; 2:26:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.