Şimdi Ara

Inditex İş Görüşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, dün CV gönderdim ve bugün 2. görüşme için Cuma günü saat 10:30'da Etiler'de M&M plazaya davet ettiler.

Inditex öğrenci için sektör olarak hem ücret hem de esneklik olarak iyi olduğunu duydum, 18 yaşındayım fakat Lise'deki son senemdeyim. Devlette değilim fakat, bu son senem olması beni tedirgin ediyor. Hem okul hem de işi birlikte götürmem gerek lakin part-time olarak sadece haftasonu çalışabilir miyim? Ya da 30 saat kotayı doldurmak mı gerekiyor?

Bu konuda tecrübeleri olan abiler, ablalar, kardeşler var ise ve benimle paylaşırsa çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzzcut -- 27 Temmuz 2016; 11:04:26 >

• mayışı iyise çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

mayışı iyise çalış

Haftasonu çalışalabilirsem süper olur, yoksa nasıl götürebilirim gerçekten bilmiyorum. Maaş konusunda da öğrendiğim zaman bilgi veririm tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzzcut

quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

mayışı iyise çalış

Haftasonu çalışalabilirsem süper olur, yoksa nasıl götürebilirim gerçekten bilmiyorum. Maaş konusunda da öğrendiğim zaman bilgi veririm tabii.

Alıntıları Göster
    inditex nedir ki hele söyle bakem
  • Inditex nedir ne yapar sen necisin kaçıncı sınıfsın bi anlat hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmayı bilmiyorum ama hem iş hem okul zor olur. Okulu yüksek puanla bitirmeye bak derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Firmayı bilmiyorum ama hem iş hem okul zor olur. Okulu yüksek puanla bitirmeye bak derim.
    @Transkek @adnansetek @cobalt_evan

http://www.inditex.com/home

Zara, Pull&Bear - Masimo Dutti - Bershka - Stradivarius - Oysho - Zara Home - Uterquo firmalarının ana yönetiminin sağlandığı şirket Inditex oluyor, hem okuyup hem çalışmak zor olucak belki ama haftasonlarına denk getiremez miyim? Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Lise son sınıfım, özel okulda okuyorum ve gelecek sene için birikim yapmam gerek birazda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzzcut -- 27 Temmuz 2016; 11:20:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrosta İş Görüşmesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@Transskek @adnansetek @cobalt_evan

Zara, Pull&Bear - Masimo Dutti - Bershka - Stradivarius - Oysho - Zara Home - Uterquo firmalarının ana yönetiminin sağlandığı şirket Inditex oluyor, hem okuyup hem çalışmak zor olucak belki ama haftasonlarına denk getiremez miyim? Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Lise son sınıfım, özel okulda okuyorum ve gelecek sene için birikim yapmam gerek birazda.

Hafta sonu kapalıdır büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

@Transskek @adnansetek @cobalt_evan

Hafta sonu kapalıdır büyük ihtimalle

Mağazalar AVM içerisinde olduğu için problem yok, haftasonu'da açık.

• Sen mm deki merkezde çalışmayacak mısın? Yoksa mağazaların biri için mi başvuru yaptın?

• Inditex giyim şirketi Zara Bershka Pull&Bear Stradivarius Oysho gibi markalari bulundurur bünyesinde sahibi dünyanın en zengin 2. Kişisidir

• 30 saati doldurursun ise alirlarsa. Haftasonu calisayim diyr olay yok. Ne zaman ihtiyaclari varsa o zaman calsirsin. Yeri gelir 2 gun ustuste full olursun. Surekli kapanis olucaksin sansliysan haftada en fazla 2 kere erken cikarsin. Ama maasi ve imkanlari butun diger magazalardab daha iyi. Kacirma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

30 saati doldurursun ise alirlarsa. Haftasonu calisayim diyr olay yok. Ne zaman ihtiyaclari varsa o zaman calsirsin. Yeri gelir 2 gun ustuste full olursun. Surekli kapanis olucaksin sansliysan haftada en fazla 2 kere erken cikarsin. Ama maasi ve imkanlari butun diger magazalardab daha iyi. Kacirma derim.
    30 saatllik kotayı doldurmak zorunda değilsin. Çalıştığın mağazaya çalışmak istediğni saatlerin ve günlerin isteğini veriyorsun her çarşamba. Çalışacağın marka ve mağazaya göre değişiyor tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 27 Temmuz 2016; 11:55:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hail Hydra

30 saatllik kotayı doldurmak zorunda değilsin. Çalıştığın mağazaya çalışmak istediğni saatlerin ve günlerin isteğini veriyorsun her çarşamba. Çalışacağın marka ve mağazaya göre değişiyor tabiki.

Alıntıları Göster
    @adnansetek Hayır, görüşme için M&M plazaya davet edildim. Ben mağazaların birisinde çalışmayı düşünüyorum, sadece 2. görüşme için merkeze davet ettiler.

@GR33K Evet, bende öyle düşünüyorum ama okul saatleriyle nasıl denk getiririm bilmiyorum. Eğer 2. görüşme olumlu geçerse saat aralıklarını değerlendireceğim, haftasonu full çalışırım en kötü ihtimalle diyorum ama hadi bakalım.

@Hail Hydra Umarım benim için kolaylık sağlayabilecek şekildedir, 30 saatlik kota var ise haftasonu 20 saat ile full yaparım ama gerisi nasıl olur bilmiyorum okul için.

Not: En azından okullar açılmadan girersem, belki düzeni oturtabilirim.

• quote:

@adnansetek Hayır, görüşme için M&M plazaya davet edildim. Ben mağazaların birisinde çalışmayı düşünüyorum, sadece 2. görüşme için merkeze davet ettiler.

@GR33K Evet, bende öyle düşünüyorum ama okul saatleriyle nasıl denk getiririm bilmiyorum. Eğer 2. görüşme olumlu geçerse saat aralıklarını değerlendireceğim, haftasonu full çalışırım en kötü ihtimalle diyorum ama hadi bakalım.

@Hail Hydra Umarım benim için kolaylık sağlayabilecek şekildedir, 30 saatlik kota var ise haftasonu 20 saat ile full yaparım ama gerisi nasıl olur bilmiyorum okul için.

Not: En azından okullar açılmadan girersem, belki düzeni oturtabilirim.
    Başvurumun olumlu olduğu yönünde geri dönüş oldu ancak, henüz lise diplomamı alamadığım için çalışamıyorum ve diplomayı aldığım da yerimin hazır olduğunu söylediler. Lise mezunu olmak en önemli ön şartlardan birisiymiş, neyse seneye kafam rahat o zaman böyle düşünmek lazım.

Sorusu olan falan varsa yanıtlayabilirim, adamları 18 yaşında resmen tav ettim verdiğim cevaplarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzzcut -- 3 Ağustos 2016; 12:42:15 >

• Mayış nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: realteco

Mayış nedir
    Başta part olarak başlıyorsun, 1300-1400 arası bir şey olması gerek, 2 ay sonra performansına göre kadrolu personel olarak sözleşme imzalatıyorlar ve full geçiyorsun, o da 1600-2000 aralığında gidip geliyor.
  • Buzzcut kullanıcısına yanıt
    Güzel 8 senelik miyendisim 2500 bucks aliyom

• DOSTUM BENDE DEPODA CALIŞMAK ISTIYORUM HERHANGI BIR MAGAZADA OLUR FARK ETMEZ ISTANBULDA OTURUYORUM ASKEERLIK YAPMADIM

DEPODA DEGILDE SATIŞ ELAMANI OLARAK BAŞLARDIM AMA BEN HIZLI KONUSTUGUM ICIM KENDIME GUVENMIYORUM ACIKCASI TİP'İMDE MEVCUT AMA HIZLI KONUSTUGM ICIN GUVENMIYORUM KENDIME BENDE DEPODA FELAN BAŞLAMAK ISTIYORUM
  • quote:

Başvurumun olumlu olduğu yönünde geri dönüş oldu ancak, henüz lise diplomamı alamadığım için çalışamıyorum ve diplomayı aldığım da yerimin hazır olduğunu söylediler. Lise mezunu olmak en önemli ön şartlardan birisiymiş, neyse seneye kafam rahat o zaman böyle düşünmek lazım.

Sorusu olan falan varsa yanıtlayabilirim, adamları 18 yaşında resmen tav ettim verdiğim cevaplarla.

Yukarda bazı bilgiler var onları düzenliyim kardeş

Haftada en az 5 gün bulunmalısın part timeda 2 gün offsun.
    Haftasonu 2 gün çalışırım 20 saati tamamlarım diye bir şey yok.
    Hem partlar full kalamıyor, hem orada kaldığın 10 saatin 8i mesai sayılıyor, 2si yemek çaya çıkıyosun.
    Partsan her gün çıkışa kalıyosun çıkış sıkıntılı ertesi güne reyon hazır olmalı.
    Maaş primlerle o fiyata gelir yoksa net o kadar değil.
    Birde sen programını veriyosun onlar shiftini ona göre ayarlıyo falan kolpa.
    Tamam yardımcı oluyolar ama orda 20-25 kişi var hepsine ayarlamaya çalışıyo arada 3-4 kişi kaynatıyo. Her gün ayarlanmaz keyfine göre.

Senin sorun varsa ben cevaplıyım, bu arada adamları kafaladığın yada işinin hazır olduğu falan yok. 2. Görüşmeye herkes çağrılır 3 ve 4 önemli ki onlar eleyici tip diksiyon bakım fizik tavır görgü falan kontrol ediliyor. Zaraya massimoya girmek zor biraz, koton colins ltb daha rahat girersin, ha bence nike adidas gibi spor mağazalarına gir en iyisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.