Şimdi Ara

İneğe vurdum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dadas_ismail

Bugün vanın içinden geçen ve hız sınırının 70 olduğu çevre yolunda birden yola çıkan ineğe çarptım. İnek kalktı gitti. Araçta sol çamurluk ve tampon değişmesi gerekiyor. Polis çağırıp tutanak tuttturdum. Elimde kamera kaydı da var. Neova kaskonun yetkili servis anlaşması olmadığı için yarın özel servise götüreceğim. Tavsiyesi olan varmı dikkat etmem gerekenler hakkında.

Merak etme hocam, suç ineğin sahibinde. Hatta kasko ineğin sahibini bulup yapılan masrafları ondan alabilir
  • ne demek inek kalktı gitti ?

göz göre göre gitmesine izin mi verdiniz ?
  • Bugün gittim ve aracı gördüm. Çamurluğu düzeltmişler ve boyası kalkmamış. Son sistem bir makine ile yapmışlar. Tamponuda tamir etmişler. Çıkınca bitmiş halinin resmini yüklerim.
     İneğe vurdum İneğe vurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Bir sey olmadi ne olsun. Saglik sorunlarim bas gosterdi. Muhtemelen elimde karpal tunel sendromu var. Yarin fizikten randevu aldim gidecegim bakalim. Umarim ilacla gececek

Adas aynı dert bende de hasıl oldu 4 aydır kısmi felç geçirmiş gibiyim ve geçmiyor bu melet artık sanırım böyle yaşayacağız. Doktor bana yapacak bir şey yok dedi 1 ay sinir gevşetici 1 ayda B12 kullandım ama değişen bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Diyorum ya iste epey kiside varmis meger bu durumdan. 10 gun kadar bahce isine gittim meyve toplamaya. Sanirim eskiden vardi ufakca. O ara hepten ortaya cikti. Ara verdim su an agrim yok gibi. Ancak karincalanma devam ediyor. Igneye basladim. Bakalim ne olacak.. Eger gecmiyorsa ameliyat tek cozum sanirim. Ha boslarsan geri donusu olmayan kotulesme oluyormus. Mecbur ameliyat olacaksin adas

• geçmiş olsun
  • Kardeşim ayıp değil mi bacağım hala ağrıyor. Gel de bi hastaneye götür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inek kalkip gitti

• dadas_ismail kullanıcısına yanıt
    Nasıl bi makineymiş öyle

Nanomachine midir shape shifter mı

VW bu işi çözmüş o zaman.
  • acegod kullanıcısına yanıt
    Sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Nasıl bi makineymiş öyle

Nanomachine midir shape shifter mı

VW bu işi çözmüş o zaman.

Yetkili servis değil özel servis. Bana ilk önce boyasız düzeltiriz dediklerinde hiç inanmamıştım ama bu gün gidip görünce vay anasını dedim.
  • Zoofili?

• Aklıma bir anım geldi . Diyarbakırın bir ilçesinde acil tıp teknisyeni ve ambulans sürücüsü olarak görev yapıyodum . 2012 yılının ocak-şubat aylarıydı . Gece merkeze bir vaka götürmek üzere yola çıkmıştık sürücü bendim . Yaklaşık 70km yol yapmış 70 km de yolumuz kaşmıştıki sislerin arasında bi anda inek sürüsünü gördüm , fren mren işe yaramadı daldım sürüye . Muhtemelen 3-4 inek yaralanmıştı fakat devam edip gözden kayboldular . Ambulans ile devam edemedik polis çağırıp tutanak tutturduk . 2 gün sonra merkeze tutanak almaya gittiğimde birde ne göreyim tutanağa yazılan ifadelerde ortalıkta ineklerin olmadığı , ambulans sürücüsünün yalan söylediği muhtemelen kaskodan yararlanmak için bir düzmece olduğu falan filan yazılıydı . Sonrada düzeldildi bir şekilde fakat ineğe çarpmış olduğunuzu görünce hatırlayıp yazmak istedim . Keşke ineği hiç bırakmayıp yerde hareket ettirmeden tutsaymışsınız

Çok geçmiş olsun hocam .

• geçmiş olsun hocam
  • Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun. Benim kaza tutanağında inek olay yerinde olmadığından iki tarafada kusur verilmemiştir yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dadas_ismail

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun. Benim kaza tutanağında inek olay yerinde olmadığından iki tarafada kusur verilmemiştir yazıyor.

geçmiş olsun,bundan böyle geçiş üstünlüğünü ineklere veriyoruz,kaza anında ehliyetini ruhsatını görüp tutanak tutmadan bırakmıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

Bir haber vardı bir ara. Adam köpeğe carpmış köpeğin de soylediklerini tutanağa geçirmişti.. bir sonuca vardıysa sizde degerlendirebilirsiniz

İneğe vurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 21 Ekim 2015; 11:05:32 >
  • Araç bugün çıktı. Çamurluk boyasız düzeltildi. Tampon tamir edildi.

İneğe vurdum İneğe vurdum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.