Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alan oynayan arkadaşlardan yorum bekliyoruz
  • Şu oyunu sevemedim gitti...
  • inFAMOUS First Light %100 Türkçe. ŞU DLC'ye bile dublaj yapmışlar ya valla helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

inFAMOUS First Light %100 Türkçe. ŞU DLC'ye bile dublaj yapmışlar ya valla helal olsun.

Festival of Blood'da Türkçe çıkmıştı.
    Ana oyun da yerelleştirme desteği varsa çıkan tüm dlc lerde bu devam ediyor sanırım.
  • Bunun dublaji daha güzel olmus,Fetch'i kim seslendirmisse harika bi is cikarmis..Bu arada DLC on numara,Fetch'i kontrol etmek cok güzel
  • PSN'den alırsam oyun Türkçe mi olur acaba? Ps4 üzerinde PSN malum Türkçe değil. Açıklamasında desteklenen diller de yazmıyor. Not: PSN hesabım Türkiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilist

PSN'den alırsam oyun Türkçe mi olur acaba? Ps4 üzerinde PSN malum Türkçe değil. Açıklamasında desteklenen diller de yazmıyor. Not: PSN hesabım Türkiye.

Tr psn den alirsaniz oyun Turkce olur iciniz rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antrim

quote:

PSN'den alırsam oyun Türkçe mi olur acaba? Ps4 üzerinde PSN malum Türkçe değil. Açıklamasında desteklenen diller de yazmıyor. Not: PSN hesabım Türkiye.

TR PSN üzerinden satın aldım First Light'ı fakat oyunun dili İngilizce olarak geldi. Ayarlar menüsünde de değiştirme seçeneği yok. Acaba neden böyle oldu bilginiz var mıdır? Sistem ve PSN dilini İngilizce kullanırken satın almıştım, acaba ondan olabilir mi? Şimdi Türkçe yaptım tekrar deneyeceğim. Fakat ana menüde "Recalling Event" diyor ve bir yükleme alıyor, sanırım yine İngilizce...

• quote:

Orijinalden alıntı: UnmaskYourDesire

quote:

Orijinalden alıntı: Antrim

quote:

TR PSN üzerinden satın aldım First Light'ı fakat oyunun dili İngilizce olarak geldi. Ayarlar menüsünde de değiştirme seçeneği yok. Acaba neden böyle oldu bilginiz var mıdır? Sistem ve PSN dilini İngilizce kullanırken satın almıştım, acaba ondan olabilir mi? Şimdi Türkçe yaptım tekrar deneyeceğim. Fakat ana menüde "Recalling Event" diyor ve bir yükleme alıyor, sanırım yine İngilizce...

Bende tr'den aldım oyun tamemen Türkçe psn dilini Türkçe yaparsanız büyük ihtimalle çözülür

• First Light bitirdim.Grafikler yine süper hatta ilerleme var diyebilirim.Hikaye güzel bağlanmış.Fetch bana delsinin neon undan daha güçlü geldi.Mümkünse uzman zorlukta oynayın.
    Arena savaşı güzel düşünülmüş de sıkıcı gibi.Pek bir zevki yok bana göre.Daha önce second son oynadığınız hesapta bu dlc yi oynarsanız delsinle de arena savaşı oynayabiliyorsunuz.Hikaye yaklaşık 5 6 saat sürüyor toplanabilirlerle beraber.Oyunu yüzde yüz yapmak da arena savaşı görevleriyle 10-12 saat alır gibi duruyor bu da 15$/45 tl lik böyle kaliteli bir oyun için mutlaka alıp oynanması gerekir.

• dlc oynanışı kaç saat sürüyor bitiren var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnmaskYourDesire

Sistem dilini Türkçe olarak değiştirmen lazım.
  • Burada birkaç yorum var dlc beğenilmiş ama sormak istiyorum,45 tl vermeye değen bir dlc mi olmuş? Ana oyunu bitirmiş biri olarak soruyorum..Cevaplarsanız sevinirim.
  • kutulu çıkacakmı ? second son var kutulu Türkçe arşive saklıyorum kutulu çıkarsa kutulu alayım olmadı psn den alıcaz mecbür
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

kutulu çıkacakmı ? second son var kutulu Türkçe arşive saklıyorum kutulu çıkarsa kutulu alayım olmadı psn den alıcaz mecbür

10 Eylül'de kutulu sürümü çıkıyor (Avrupa'ya özel) ancak Türkiye'ye resmi şekilde gelir mi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 18:24:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

kutulu çıkacakmı ? second son var kutulu Türkçe arşive saklıyorum kutulu çıkarsa kutulu alayım olmadı psn den alıcaz mecbür

10 Eylül'de kutulu sürümü çıkıyor (Avrupa'ya özel) ancak Türkiye'ye resmi şekilde gelir mi bilemiyorum.

umarım Türkçesi çıkar

• quote:

En mantıklısı psn'den uygun fiyata almak.ileride arşiv için kutulu alabilirsin çok daha uygun fiyata.ben öyle yapmayı planlıyorum

• Kutulusu spota düşer düşmez alıcam. Bakalım fiyatı ne kadar olucak. Arşive koyalım dursun

• Oyun harika olmus ya. Alip almamak konusunda tereddute dustugume cok pismanim simdi. Grafikler, oynanis, Turkce dublaj, DS4 kullanimi falan cok cok guzel.

Sanirim su an PS4e cikmis en iyi grafiklere sahip last of us ve killzone ile birlikte. Eglence olarak da ust seviye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Ağustos 2014; 13:05:23 >
  • Arena cok sıkıcı onun haricinde güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.