Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: UnmaskYourDesire

TR PSN üzerinden satın aldım First Light'ı fakat oyunun dili İngilizce olarak geldi. Ayarlar menüsünde de değiştirme seçeneği yok. Acaba neden böyle oldu bilginiz var mıdır? Sistem ve PSN dilini İngilizce kullanırken satın almıştım, acaba ondan olabilir mi? Şimdi Türkçe yaptım tekrar deneyeceğim. Fakat ana menüde "Recalling Event" diyor ve bir yükleme alıyor, sanırım yine İngilizce...

Sistem dilini Türkçe olarak değiştirmen lazım.

Aynen, değiştirince oyun da Türkçe'ye döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

Oyunda hafif kasmalar oluyor bazen, sizdede var mi yoksa makina da mi sorun

Bende herhangi bir kasma yaşanmadı. Baştan, sona oynadım bugün.
  • Arkadaşlar acemiye yardım edermisiniz. Oyunun başlarında takıldım. şu seatle kulesine dışardan tırmanmada kaldım. Araya tatil girince tuşları unuttum sanrım. 1 kata tırmanıyorum ama diğer katlara bir türlü tırmanamadım. uzaklara uçuran aspiratörün üstündeyken hava bükümünü nasıl yapıyorduk?
  • First Light çok güzel olmuş arkadaşlar yeni bitirdim sakın kaçırmayın.
    Para tuzağı olan DLC lerden değil kesinlikle.
    Dublaj da oldukça başarılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertali

Arkadaşlar acemiye yardım edermisiniz. Oyunun başlarında takıldım. şu seatle kulesine dışardan tırmanmada kaldım. Araya tatil girince tuşları unuttum sanrım. 1 kata tırmanıyorum ama diğer katlara bir türlü tırmanamadım. uzaklara uçuran aspiratörün üstündeyken hava bükümünü nasıl yapıyorduk?

2 kere daireye bas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Denemiştim onuda oradaki merdivene tutunamıyordu sanırım neyse tekrar deneyeyim..Teşekkürler.
  • Oyunu az once bitirdim, acikcasi verilen dusuk puanlari haketmis. Hem oynanis suresi kisa, hem de oynanisa ekledigi fazla bir sey yok. Gorseller bildiginiz Infamous,uzerine bir sey eklememisler. Hikaye de vasat otesi kalmis. Fiyati disinda almak icin baska bir sebep yok.

• Merlin'in Kazanı grafiğe 72 vermiş. Açık dünya içinde daha iyisi yok.
  • Az önce satın aldım indirmeye başladım. Umarım Destiny'e kadar oyalar Fetch.
  • Az once dlc'yi bitirdim. Dublaj gercekten cok iyi olmus. Second Son'dan cok daha iyi gibi geldi. Grafikler bildiginiz infamous. Su oyunsuzlukta zaman geçirmek icin birebir.

• Resmen sinematik. Kendim çektim. Bu nesilde her oyun bu görsellikte gelsin yeterlidir benim için. Fazlasını cidden aramıyorum. Adamlar ilk senesinde doyurdu beni görsellik olarak. Yeter ki bundan sonra da oyun kalitesi, oynanış, hikaye olarak kaliteli gelmeye devam etsin sadece.

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Ağustos 2014; 22:56:29 >
  • Oyun sanki stabil 60 fps de çalışmıyor gibi last of us daha akıcı geldi, kuruntu mu yapıyorum ya da?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Oyun sanki stabil 60 fps de çalışmıyor gibi last of us daha akıcı geldi, kuruntu mu yapıyorum ya da?

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Oyun sanki stabil 60 fps de çalışmıyor gibi last of us daha akıcı geldi, kuruntu mu yapıyorum ya da?

Biraz hayal kırıklığı oldu açıkçası, oynarken de hissetmiştim ama emin olamadım, grafiklere diyecek yok ama 60fps standart olmalı artık, bu nesilde de mümkün olmayacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlCuM

Az once dlc'yi bitirdim. Dublaj gercekten cok iyi olmus. Second Son'dan cok daha iyi gibi geldi. Grafikler bildiginiz infamous. Su oyunsuzlukta zaman geçirmek icin birebir.

Toplam ne kadar surdu bitirmeniz.

• Yine çakma Fps uzmanları basmış oyunun başlığını !
    Bir kere çakma olduklarını ve kendilerini nasıl belli ettiklerini açıklim mi biraz gülelim hep beraber !?

Oyun ilk Second Son dan ortalama 5 Fps daha yüksek çalışıyor . Bir de yazmış beğenmedim diye daha kötü gibi diye

Neyse bukadar sululuk yeter gelelim dersimize . Konsoldaki Fps mantığını anlatalım herkes öğrenmiş olsun .

2 seçenek var

1) Oyun 60 Fps dir ama min 30 a düşer ortalam 40 dır ki yapımcı bunu başarmış (Sonuç yağ gibi akan oyun kasılmayı hissetmiyorsun !) Gönül anlasa bile GÖZ anlamaz . Ben anlıyorum diyen gözleri Cern e deney konusu yapsınlar

2)Sabit 30 fps ye kilitlenir hiç oynamaz .

Birde 3. seçenek var Rakip konsolda çok görülen

Oyun 30 fps den dan kalabalık sahnelerde patlamalarda 20 ye hatta 20 ne kelime 12 fps ye allah ne verdiyse düşüyor tutanı yok. Slayt gösterisi maşallah (Göz için ideal Fps değeri 24 fps dir !) Zaten göz için Max değer de 30 dur 30 üstünü algılamaz !

Kilit nokta Sn .hocam ama neden 60 fps var diyen oluyor adam çıtayı 60 koyuyor ki çok kalabalık olan sahnelerde işlemin fazla olduğu fps min 30 a düşsün.

OPTİMİZASYOn zor bir iştir 30fps stabil yapana da helal olsun demek düşer misal Drive Club . Hepiniz izlediniz videoları ? Size 120 fps diye yazsalar inanırsınız
    Başarı budur .

Ders bitmiştir

• Kutulu olarak infamous u bitirdim, dlc alarak first light oynayamaz mıyım?

• Yanlış biliyorsun. Göz 30 FPS'nin üstünü algılayabilir.

Aşağıdaki videoyu 60 FPS'de izleyebilmek için HMTL5 destekleyen bir tarayıcı kullanman gerekiyor (Chrome, Firefox, Internet Explorer'ın en güncel sürümleri gibi)

--

Daha sonra linke tıklayıp "HMTL5 oynatıcıyı iste" butonunu aktif hale getirmen gerekiyor.

http://www.youtube.com/html5

--

Bu özelliği açtıysan aşağıdaki 60 FPS'de kaydedilmiş videoyu izleyebilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=hZTRJ2lOvF0

NOT: Video ekranının sağ alt köşesindeki "Ayarlar" butonundan (dişli simgesi) "Hızlı" "2" olarak ayarlaman gerekiyor. Aksi halde video ağır çekimde çalışır.

• Arkadaşlar merhaba,

Ben Okan Şen. Umarım First Light için yerelleştirme çalışmalarımızı beğenmişsinizdir. Bu ve bunun gibi Türkçeleştirilen PlayStation oyunlarının proje yöneticiliğini yapmaktayım. 23 Studios ekibi olarak çalışmalarımız sürekli devam ediyor ve çıtayı her projede daha da yukarı çekmeye kararlıyız. Projelerle ilgili öneri, görüş ve eleştirilerinizi ayrıca bana iletebilirsiniz.

Buna ek olarak ekip arkadaşlarım Gökhan Halil Düzgün ve Said Sürücü, BSC ekibi ile bir süre önce bir röportaj gerçekleştirdi. Sanırım ilerleyen günlerde bu röportajı BSC sitesinde görebilirsiniz. Türkçeleştirme çalışmaları, Türkçeleştirilen oyunlar ve bu projelerin işleyişi ile ilgili bilgiler bulacaksınız. Ayrıca umuyorum ileride sadece Sony tabanlı değil, diğer büyük şirketlerin oyunlarının Türkçeleştirilmesi ile ilgili de güzel haberler verebiliriz. Temennimiz ve tüm gayretimiz AAA tabanlı oyunların Türkçeleştirilmesine yönelik ve hiç kuşkunuz olmasın bu konuda adımları sürekli atmaya devam ediyoruz. Firmalar zaman geçtikçe dil sayısını artırmaya başladı, geçmişe nazaran ülkemiz daha fazla orijinal kullanıma yönelmeye başladı. Bunlar da yeni gelecek AAA oyunların Türkçeleştirilmesi yönünde firmaların yeşil ışık yakmasını sağlayabilir. Röportajda bu konularla ilgili bilgiler de göreceksiniz.

Herkese iyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 31 Ağustos 2014; 3:19:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drive_Club

Yine çakma Fps uzmanları basmış oyunun başlığını !
    Bir kere çakma olduklarını ve kendilerini nasıl belli ettiklerini açıklim mi biraz gülelim hep beraber !?

Oyun ilk Second Son dan ortalama 5 Fps daha yüksek çalışıyor . Bir de yazmış beğenmedim diye daha kötü gibi diye

Neyse bukadar sululuk yeter gelelim dersimize . Konsoldaki Fps mantığını anlatalım herkes öğrenmiş olsun .

2 seçenek var

1) Oyun 60 Fps dir ama min 30 a düşer ortalam 40 dır ki yapımcı bunu başarmış (Sonuç yağ gibi akan oyun kasılmayı hissetmiyorsun !) Gönül anlasa bile GÖZ anlamaz . Ben anlıyorum diyen gözleri Cern e deney konusu yapsınlar

2)Sabit 30 fps ye kilitlenir hiç oynamaz .

Birde 3. seçenek var Rakip konsolda çok görülen

Oyun 30 fps den dan kalabalık sahnelerde patlamalarda 20 ye hatta 20 ne kelime 12 fps ye allah ne verdiyse düşüyor tutanı yok. Slayt gösterisi maşallah (Göz için ideal Fps değeri 24 fps dir !) Zaten göz için Max değer de 30 dur 30 üstünü algılamaz !

Kilit nokta Sn .hocam ama neden 60 fps var diyen oluyor adam çıtayı 60 koyuyor ki çok kalabalık olan sahnelerde işlemin fazla olduğu fps min 30 a düşsün.

OPTİMİZASYOn zor bir iştir 30fps stabil yapana da helal olsun demek düşer misal Drive Club . Hepiniz izlediniz videoları ? Size 120 fps diye yazsalar inanırsınız
    Başarı budur .

Ders bitmiştir

Max Değer 30 ve göz 60 fpsyi algılamaz mı ? Sen ciddi misin dalga mı geçiyorsun ? O zaman ben Cern'e gidiyorum deney konusu için.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.