Şimdi Ara

İnfernix öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnfernix öldü,infernixten geriye bir ölü kaldı ve onu öldüren biziz.Hala gölgesi beliriyor uzaklarda.Kendimizi nasıl avutacağız biz katillerin katilleri?Neydi klavyelerimizin altında ölümüne kan döken,forumun sahip olmuş olduğu bu en kutsal ve en kudretli şey.Bu kanı kim silecek üzerimizden.Hangi ban var bizi temizleyecek?Hangi teselli şölenlerini, hangi kutsal oyunları icat etmek zorunda kalacağız? Fazla büyük değil mi bize bu davanın yüceliği?
    Şimdi nereye gidiyoruz? Bütün ctiscilerden uzağa mı?Durmadan düşmüyor muyuz?Öne,sağa,sola,arkaya her yere düşmüyor muyuz
    Hala forumda bir ctis kavramı var mı?Sonsuz bir hiçlik içinde aylak aylak dolaşmıyor muyuz?Yüzümüzde boşluğun nefesine duyumsamıyor muyuz?Hava şimdi daha soğuk değil mi?Geceler gittikçe daha fazla karanlıklaşmıyor mu ?Forum yalnızlığa ve ıssızlığa esir düşmüyor mu ?
    İnfernix öldü!Onu öldüren biziz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İnfernix öldü! Onu öldüren biziz...

• kırmızı şortlee depresif bi incel olacagina soyle bir personaya burunsene valla daha az etkilesim alirsin fakat

hayir duamizi daha fazla alacaksin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son birkaç aydır açılan en iyi konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyon

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Kırmızi Şortlee, DH Forumum en büyük filozofudur. Biat edeceksiniz  

• Infernix hocamı anıyorum. Kendisine gitme dedim ama gitti. Başımız sağ olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ninja Blade (ÇIKTI)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu an bir yerlerden bizi izledigine ve bu mesaji okuyunca evine dh ye geri donecegine suphemiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 26 Eylül 2024; 17:42:40 >
  • Bir gün gelecek gök kıyamet yer kıyamet oldugunda sislerin icinden bmw 3.20 siyle yanlayarak bilkent kapılarına zorlayacak.
    Ctis o gün şaha kalkacak adı gok kubbede dalgalanacak
    Basbug emri tekrar edecek
    Biz de sizdeniz biz de sizdeniz
    (Bende gaza geldim hocam dön ya ya da donem sen bilirsin ama saygi duydugum kisilerdensin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 26 Eylül 2024; 17:49:10 >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Şu an çoooook uzaktan bizi izliyor tahmini lokasyon saint tropez

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

yoğun isteklere dayanamayıp döndüm hocam  

• İnfer Nix öldü mü?

Issız acun kaldı mı?

Ödlek öcün aldı mı?

İmdi yürek yırtılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veri&Kedi -- 26 Eylül 2024; 21:57:40 >
  • Hocam ben de senin yazdığını sandım. Ulan türkçe 101'de böyle yazsam A alırım diyordum ki. Plagiarism yapmışsın.  

• Hosgeldin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 27 Eylül 2024; 5:9:32 >
  • Seviyorum bu adami

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.