Şimdi Ara

Infiniti Q30 (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
5
Favori
27.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, eksik olmayın, sizde kazasız belasız güzel günlerde kullanın aracınızı. Sizin araç ta bir o kadar alımlı ve güzel şahsım için. Subaru en Avrupalı Japon bana göre.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, bende Infiniti Q30 aracımı malesef ihtiyaçtan dolayı satıyorum ilana bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Aracı ilana çıkarmamışlar daha :) bakıyorum ama yok , merakla bekliyorum
    Merhaba, Infiniti araçarla halen ilgileniyorsanız ilanımı inceleyebilirsiniz.

• 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende aracımı satıyorum, Infiniti Q30 1.6 benzinli düşünürseniz ilanıma bakın derim, araç aldığım gibi sıfır ayarındadır.

• guvencbjk G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öyle bir ılgım yoktu, merak etmiştim arkadaşın aracını sadece , piyasada olmadığı için. Hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvencbjk

Merhabalar, bende Infiniti Q30 aracımı malesef ihtiyaçtan dolayı satıyorum ilana bakabilirsiniz.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-infiniti-q30-s-1.6-petrol-sport-598108033/detay
    Hayırlı satışlar yalnız fiyat biraz yüksek değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Aracın şuanda güncel euro kurundan sıfır fiyatları yaklaşık 215.000-230.000 TL aralığında. Aracın 10.000 km de olması ve çok temiz kullanılmış olmasından dolayı fiyat fazla değil bence. Aynı segmentteki Mercedes A ve Mercedes GLA serileri ile karşılaştırıldığında makul ve özel bir araç. Piyasad asatılan 140.000-150.000 TL aralığındaki Q3O lar genelde boyalı olabiliyor. Sorunsuz modeller için 150.000-165.000 TL aralığında fiyatla var. Bende 165.000 TL den 160.000 tl ye yeni çektim fiyatı.
  • sahibinden.com
    Infiniti / Q30 / 1.6 / Premium Tech / CABİRDEN 2016 İNFİNİTİ Q30S 1.6t CROSSOVER DCT 156 HP BOYASIZ sahibinden.comda - 714337456
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-cabirden-2016-infiniti-q30s-1.6t-crossover-dct-156-hp-boyasiz-714337456/detay

iki haftadır şu aracın ilanını açıp duruyorum.

2017 model golf ile bu takas edilir mi sizce yoksa saçma bir tercih yapmış mı olurum?

iki senede 100k'ya ulaşacaktır araç ben alır isem. Çok mu kaybım olur?

• blueways B kullanıcısına yanıt
    ben de o ilandan sonra buraya geldim . eğer o arabayı alacak param olsa kaçırmazdım. benim için görüntüsü yetiyor. 156hp ve benzinli otm. versiyonu süper performans sağlar yüksek bir araca göre. farklı ve lüks bir havası var . dezavantaj olarak bir yeri bozulur ustasını bulamazsın parça bulamazsın beklersin satmaya kalkarsın alıcı bulamazsın bu konular sıkıntı . 2 senede 100k olması ve satmayı düşünmen durumunda zorluk çekersin. kaç kişi biliyor bu markayı ? dışarda 100 adamdan 90 ı tanımaz bile .

• J.MOURINHO kullanıcısına yanıt
    Mercedes servisleri bakmıyor mu ki bunlara ?
  • Nissan servisleri bakması lazım
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum hocam

• Motora mb servisleri bakabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: blueways

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-cabirden-2016-infiniti-q30s-1.6t-crossover-dct-156-hp-boyasiz-714337456/detay

iki haftadır şu aracın ilanını açıp duruyorum.

2017 model golf ile bu takas edilir mi sizce yoksa saçma bir tercih yapmış mı olurum?

iki senede 100k'ya ulaşacaktır araç ben alır isem. Çok mu kaybım olur?
    Golfune bin reis değer kaybı muhabbeti yapana gelmez bu arabalar

• Sitesine baktım İstanbul Ankara ve İzmir’de yetkili Servisi var gözüküyor .

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Niye ki sen risk / yarar analizi yapmıyor musun bir şey alırken özellikle bu ülkede.

İlgili araç güzel olsa da bu fiyata kaç haftadır satılamadı. İki sene sonraki durumunu kestirmek zor.

Yetkili servis mevcudiyeti ve yedek parça ağını da araştırıp tatmin olmadığım için ben ilgili aracın sağlayacağı yarardan çok daha fazla risk içerdiğini görüyorum. İki kuruş daha fazla verip aynı alt yapıdaki GLA’ya yönelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueways -- 7 Eylül 2019; 11:18:12 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Ankara, İstanbul ve İzmir’de yetkili servisi bulunmakta.

İstanbul’da citroenlere de bakan bayraktar otomobil araç ile ilgilenmekte.

Ya da subaru - citroen - hyundai araçlar için olan servislerin bazıları ilgili araç ile ilgileniyor.

Biraz üvey evlat gibi mevcut durumda.

Yine de bu şehirlerde yaşamıyorsanız satın alınmaması gereken bir araç. Aracı test etmeme ve beğenmeme rağmen bunu söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueways -- 7 Eylül 2019; 11:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueways

Niye ki sen risk / yarar analizi yapmıyor musun bir şey alırken özellikle bu ülkede.

İlgili araç güzel olsa da bu fiyata kaç haftadır satılamadı. İki sene sonraki durumunu kestirmek zor.

Yetkili servis mevcudiyeti ve yedek parça ağını da araştırıp tatmin olmadığım için ben ilgili aracın sağlayacağı yarardan çok daha fazla risk içerdiğini görüyorum. İki kuruş daha fazla verip aynı alt yapıdaki GLA’ya yönelirim.
    O analizi yapmayan adam alır infiniti jaguar lexus gibi markaları gardaşım niş arabalar bunlar benim passat var mesela bu arabalara salça olmam için milyon param olması lazım ki satılsa da satılmasa da şeyime kadar diyebilem ayikün mü

• Arkadaşlar merhaba, bu aracın en dolu paketi tam olarak nedir? O kadar çok paket var ki hepsi birbirinden farklı karışık özelliklere sahip.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.