Şimdi Ara

Infrarot isitici ile enerji tasarrufu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveeet, yeni konu acip forumun borsa degerini artiralim.
    Infrarot isiticilarimiz made in Europa üretim ve patentli olup %50 oraninda enerji tasarrufu, wireless baglanti ile evinizin tamaminda kullanildiginda %80 oraninda enerji veya yakittan tasarruf saglamaktadir.
    Ürünlerimizde sadece banyolar icin ayna modelinde cam kullanilmakta olup yüzey sicakligi yasal siniri olan 98 dereceyi asmamaktadir.
    Bu konuda görüs ve önerilerinizi bekliyorum.

Not: Bu baslik forumkurallarina aykiri olmasi nedeni ile kaldirisa gücenmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McDaim -- 29 Mayıs 2013; 14:10:16 >

• Orijinalden alıntı: McDaim

Ürünlerimizde sadece banyolar icin ayna modelinde cam kullanilmakta olup yüzey sicakligi yasal siniri olan 98 dereceyi asmamaktadir.

yakaladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

Ne yani wireless dalgaları ile evimi ısıtıyor? Harcadığı güç nedir watt olarak?

Wireless olayi kontrol mekanizmasi.
    Mesela yatakodasi isi araligi ve calisma araligi. mutfak isi ve calisma araligi vs vs.
    Standard duvarkagidi deseninde, istenildiginde manzara resmi, kendi resminiz veya firmanizin logo veya resm baskisi uygulamaktayiz.
    Mevcut piyasada infrarot adi altinda satista olan modellere göre 4/1 oraninda enerji tasarrifludur.
    500W gücünde bir infrarot isitici 13m³ mekani isitmaktadir.
  • Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Orijinalden alıntı: McDaim

yakaladım

Neyi yakaladin?
  • Bos ve sacma polemiklere ve kisir döngü tartismalara girmemek icin bastan belirtim.

Firmamiz Almanya'da maliye, ticaret odasi ve sanayii bakanligina kayitli resmi bir UG sirketidir.
    Ancak NepaSun UG firmasinin sahibi olarak Türk oldugumdan dolayi dolandirici, yalanci, ückagitci, düzenbaz, hilekar etiketlerini simdiden kabul eyledigimi belirtirim.

O nednele Türk olmam hasebi ile yukarda belirttigim yakistirmalari tekrarlamaniza gerek yok zira bastan kabul ediyorum.

Buna ragmen Almanya ve farkli ülkelerden müsterilerimizin firmamiz hakkindaki 1334 adet görüslerini ögrenmek isteyen Ebay'deki müsteri yorumlarina bakarak hakkimizda kanaat olusturabilir.
    http://feedback.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=nepasun&ftab=AllFeedback

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McDaim -- 29 Mayıs 2013; 17:12:04 >

• quote:

Bos ve sacma polemiklere ve kisir döngü tartismalara girmemek icin bastan belirtim.

Firmamiz Almanya'da maliye, ticaret odasi ve sanayii bakanligina kayitli resmi bir UG sirketidir.
    Ancak NepaSun UG firmasinin sahibi olarak Türk oldugumdan dolayi dolandirici, yalanci, ückagitci, düzenbaz, hilekar etiketlerini simdiden kabul eyledigimi belirtirim.

O nednele Türk olmam hasebi ile yukarda belirttigim yakistirmalari tekrarlamaniza gerek yok zira bastan kabul ediyorum.

Buna ragmen Almanya'daki müsterilerimizin firmamiz hakkindaki 1334 adet görüslerini ögrenmek isteyen Ebay'deki müsteri yorumlarina bakarak hakkimizda kanaat olusturabilir.
    http://feedback.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=nepasun&ftab=AllFeedback

Firmanın çalışanı olduğunu yakaladım :) belirtmemişsin reklam olarak kabul edip silebilirler haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

quote:

Bos ve sacma polemiklere ve kisir döngü tartismalara girmemek icin bastan belirtim.

Buna ragmen Almanya'daki müsterilerimizin firmamiz hakkindaki 1334 adet görüslerini ögrenmek isteyen Ebay'deki müsteri yorumlarina bakarak hakkimizda kanaat olusturabilir.

Firmanın çalışanı olduğunu yakaladım :) belirtmemişsin reklam olarak kabul edip silebilirler haberin olsun

Silsinler. Farketmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Infrarot isitici ile enerji tasarrufu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NepaSun_UG -- 29 Mayıs 2013; 17:38:14 >
  • Buna benzer veya aynı konunun daha önce açıldığını hatırlıyorum. Bir an dejavu yaşadım sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey bi yana, isimden zaten kaybediyonuz. bence bu isimle zor satarsınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

herşey bi yana, isimden zaten kaybediyonuz. bence bu isimle zor satarsınız :)

Sahislar gelip gecici ve fanidir, önemli olan Firmamizin itibaridir :)
  • Wireless terimi sadece internet icin kullanilmaz, Wireless kablosuz baglanti anlamindair ve kablosuz her baglöantiya wireless denir,
    Wire baglanti demektir tipki bankwire gibi, less ise olumsuz eki verir bos, SIZ,siz gibi
    Yani baglantisiz radyo sinyallari araciligi ile, Simdi kalkip demeyin radyo sinyali FM kanalinida cekiyormu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McDaim -- 30 Mayıs 2013; 2:25:33 >
  • download hızı düşer yani doğru mudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

download hızı düşer yani doğru mudur.

Dorudur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.