Şimdi Ara

İNG Bank Turuncu ekstra hesabı olanlar için 50 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
3.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün İNG banktan aradılar ve 31 aralığa kadar harcamalarım 750 TL ye ulaşması durumunda 3 ocakta 50 TL iade edeceklerini söylediler. Katılım sanırım sadece aranan müşteriler.

• 750tl harcayanın 50 tlye ihtiyacı olmaz
  • 400e 50 vermişlerdi bana. Harcadım iade ettiler. Kimileri de 100e 50 aldığını söylüyor. Herkese farklı demek ki.
  • Bana da önce 400'e 50 gelmişti, sonra telefonla arayıp 750'ye 50'yi de söylediler. Bir de 3x50'ye 30TL var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

750tl harcayanın 50 tlye ihtiyacı olmaz
    altın havale al sat yapıp , 40 lira falan karımız oluyor.

bu arada, telefonla aramaları ilginç, zaten mobil uygulama üzerinden ötüyor , katıl'a basıyoruz.
  • Beni de aramışlar duymamışım. Uygulamaya girdim, katıl vs yeri bulamadım?
  • Bende de cevapsız çağrı var ararlar mı ki tekrar
  • 50/400 - 50/750 - 10/50 ve otomatik ödemeye 100 tl ile ing çıldırdı :))
  • Bu kampanyalar bize niye hiç gelmiyor
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Hocam 750 TL harcamana gerek yok.

750 TL'lik bir telefonu Teknosa vb. bir yerden ING kartla alıp açmadan bekletiyoruz, ING hesaba 50 TL yatınca mağazaya iade ediyoruz. 50 TL cepte kalıyor.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    uygulamada katıl yok sadece tamam var
  • Tatanka54 kullanıcısına yanıt
    Doğru fakat bu işten en karlı çıka AG.
  • Geçen 100 e 40 geldi aldık 26 aralık son gündü 750 ye 50 geldi yapmadım şimdi yine 750ye 50 geldi 31 aralık son gün 150 lira harcama yapacağım 50 tl gelecek

bu 750 ye 50 gelenler aralık ayı toplam harcamanın 750 olması gerekiyor fatura ödemeleri de dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

uygulamada katıl yok sadece tamam var
    o zaman , kampanya katılma yok , alışverişi tamamlayınca zaten kampanya şartını sağlamış olacaksınız

diğer tüm kampanyalarını böyle hallettik.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ay başı harcama yapmayın ortalarda düşük geliyor. Ay sonuna doğruda 750 ye 50 geliyor
  • Silinsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 28 Aralık 2018; 15:9:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanıyor

Hocam 750 TL harcamana gerek yok.

750 TL'lik bir telefonu Teknosa vb. bir yerden ING kartla alıp açmadan bekletiyoruz, ING hesaba 50 TL yatınca mağazaya iade ediyoruz. 50 TL cepte kalıyor.
    Orda satış yapmak için emek ve zamanını harcayan çalışanlara yazık olur. Siz 50 tl kazanın diye boşuna meşgul etmiş olacaksınız. Etik olmadığını düşünüyorum
  • Papatya alacağım bende 130 tl havadan kazanacağım ing ye ısınmaya başladım
  • zippeople Z kullanıcısına yanıt
    Ayrıca bankalar keriz değil. O ödülü geri alır.
  • beni de aramışlar bunun içindir heralde, bugün 750ye tamamladım gelir umarım yine. ne zaman yatırıyorlarmış?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.