Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
16.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende az önce BDDK ve reklam Özdenetim Kuruluna şikayet oluşturdum.Ben alışverişlerimi 21 ine kadar tamamlamıştım.Umarım biz haklı çıkarız.
  • bankanın keyfi uygulamalarına karşın şikayetlerimize devam edelim

BDDK ya şikayet dilekçe örneği:

13 Aralık 2013 tarihinde İNG Bank tarafından “ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL ve üzeri taksitli 3 alışverişinize 125 TL Bonus! Başlıklı kampanyasını yayınlamış olup kampanya şartlarında “Peşin harcamalar, bonus kullanımları, nakit avans, taksitli avans, sanal kart, sanal pos ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.” İbaresi bulunmaktaydı. Kampanyaya bu şartlar altında katılan müşteriler, vaad edilen puanı kazanmak için taksitli harcamalarını kampanyaya uygun olarak yapmışlar ancak, bahsi geçen bankanın kampanya ilanında “banka tarafından kampanya şartları değiştirilebilir ” veya buna benzer ibaresi olmamasına rağmen 23.12.2013 tarihinde kampanya şartlarındaki yukarıda geçen maddeye ilave yaparak “Peşin harcamalar, bonus kullanımları, nakit avans, taksitli avans, sanal kart, sanal pos, mail order ve kuyumcu işlemleri kampanyaya dahil değildir.” olarak değiştirmiş, Kuyumculardan yapılan taksitli harcamalarıda yasaklamış ve müşterilerin bu yönde puan kazanmalarını engellemiştir.
    Bankanın bu davranışı hakkında gerekli yasal işlemin başlatılmasını ve kampanya usül ve esaslarını keyfiye göre değiştirilemeyeceği hususunda gerekli işlemlerin yapılıp tarafıma bu yönde bilgi verilmesini rica ederim.

kampanya ilk hali :http://www.dosya.tc/server21/CrfcdW/s_tanY_lba__na_zel125TLbonus-13.12.2013.pdf.html

• Arkadaşlar sormaya korkuyorum maddeleri değiştirirlerse diye ama ev, araç sigorta kasko işlemlerini taksitli yapsak geçerli olur mu acaba. ona göre ing kartı ile taksit yaptıracağım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isqwild

Arkadaşlar sormaya korkuyorum maddeleri değiştirirlerse diye ama ev, araç sigorta kasko işlemlerini taksitli yapsak geçerli olur mu acaba. ona göre ing kartı ile taksit yaptıracağım da.

mail order la olursa geçersiz.fiziksel pos tan geçmesi lazım.öyle olursa ve taksitli olursa geçerli.
  • Arkadaşlar ben de şikayetin altına yorum bıraktım "dava açacağım" diye.
  • http://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-destek/bize-ulasin/iletisim-formu

bu iletişim formunu doldurup yollayınca herhangi bir hareket olmuyo sayfada acaba gitmiyor mu doldurduğum form??
  • Tek alışveriş yapmıştım, diğer ikisini de yapsam mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın aldıysanız ilk alışverişte ve 250 lira daha harcamak lükse kaçarsa risk almayın derim.
    2 gün önce yazdığım şikayete cevap gelmedi daha, belli ki saymayacak adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas
    mail order la olursa geçersiz.fiziksel pos tan geçmesi lazım.öyle olursa ve taksitli olursa geçerli.

Telde kart bilgilerimi verdim sigortacıya. Bu mail order mı oluyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isqwild -- 26 Aralık 2013; 22:28:39 >
  • isqwild İ kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı bir cihaza (fiziksel POS) temas etmediği sürece (sadece rakamlarla yapılan SKT/CVV2 vs.) işlemler kampanya dâhilinde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Kredi kartı bir cihaza (fiziksel POS) temas etmediği sürece (sadece rakamlarla yapılan SKT/CVV2 vs.) işlemler kampanya dâhilinde değil.

Hadi yaw bilseydim bir gün arayla giderdim 2 defa. NEyse böyle kampanyadan yararlandırmamak için uğraşan bankadan alacağımız paradan hayır gelmezdi zaten.
  • Altın harici makul çözüm getiren olmamış hiç.Daha yaratıcı olmamız lazım arkadaşlar :)
  • Ben tamamladım 3 alışverişi. Adidastan ayakkabı, teknosadan katı meyve sıkacağı sonra adidastan eldiven aldım 2 tane. Bakalım gelecek mi bonus, gelmezse kötü olucak
  • Bende tamamladim alisverisi,beklemeye gectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • et arkadaşlar bende şikayet vara şikayet konusu açtım. bu konudan dolayı mağrdur olanlar şikayet konusu açarak bu konuyu bastırırsak geri adım atacaklardır.
  • Mutfak tüpü alın arkadaşlar 5 taksit yapıyorlar peşin fiyatına ben ben 6 tüp cektirdim 5 taksit musteri ekranından her ay düşecek ve tupe zamda gelse etkilenmeyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sikayetvar.com'a şikayet yazdım, banka cvp yollamış ama herkese yolladığı standart şeyler. şu ana kadar arayan ya da mail yollayan olmadı.

bddk'ya nasıl şikayet ediliyor arkadaşlar, bu kurum şikayetleri değerlendiriyor mu? şimdi oraya da şikayet edicem

edit: bddk şikayet yazınca bi pdf çıkıyor arkadaşlar onu elde doldurup mu yollamak gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Dude! -- 27 Aralık 2013; 10:02:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

sikayetvar.com'a şikayet yazdım, banka cvp yollamış ama herkese yolladığı standart şeyler. şu ana kadar arayan ya da mail yollayan olmadı.

bddk'ya nasıl şikayet ediliyor arkadaşlar, bu kurum şikayetleri değerlendiriyor mu? şimdi oraya da şikayet edicem

edit: bddk şikayet yazınca bi pdf çıkıyor arkadaşlar onu elde doldurup mu yollamak gerekiyor?

aşağıdaki linkten gönderebilirsin.

https://www.bddk.org.tr/BES/GrckKisi.aspx
  • Repeat...

İng müşteri hizmetleri konusunda kocaman sıfır bir banka.bakın buraya yazıyorum o puanları alamayacaksınız isterseniz kartınızı kapatın yine vermeyecekler çünkü umurlarında değilsiniz.aynı haksızlığı bana 2-3 kere yaptılar.bir ara haksız yere 5 tl kestiler 1 ay uğraştım alamadım sonra 50-60tl puanımı sildiler durduk yere dedim ne oluyor işte 3 ay içinde kullanmazsam puanlar silinirmiş öyle bir kural varmış 1 senede biriktirdiğim 50-60tl iç ettiler.sonra öylemi öyle o gün bugundür kullanmıyorum ing günlük paket olduğu için kart ü-creti v.s yok cüzdanda boşuna yer kaplıyor.

bu kampanyayı ilk gün gördüm 250tl versede bulaşmadım kendi adıma özür dilerim sizi bilgilendirmedim buraya yazmadım.çünkü biliyodum böyle yapacaklarını.
  • arkadaslar bugun bankadan aradilar. sikayetvar.com'a sikayet yazmistim 2 gun once..

DİKKAT!
    Kampanya detaylari degistirilmeden once yapilan kuyum alisverisleri gecerli olacakmis.

Fakat bu detaylarin tam olarak ne zaman degistigini daha dogrusu hangi tarihten itibaren yeni sartlarin gecerli olacagini israrli sorularima ragmen soylemedi m.temsilcisi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.