Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
16.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mdf__18

quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

ING bank diger bankalar gibi çakal değildir
    O yuzden basta bu kampanyanın bu sekilde altın alarak musterilerce suistimal edileceğini dusunmemis olabilirler
    Sonradan duzeltme yapmalari buyuk problem degil
    Adamlar ne guzel kampanya yapmis, sikayet etmenin anlami nedir ki
    Bi daha boyle kampanya duzenlenmemesi mi daha iyi olur ?

kart kullanıcısının kuyumcu harcaması yapması, suistimal değildir. isteyen istediğini alır.
    müşterileri kandıran bir bankanın kampanya yapmaması, yapmasından daha iyidir.

+1
    kart kullanıcısının kuyumcu harcaması yapması, suistimal değildir. isteyen istediğini alır.

• Kimse kampanyadan şikayet etmiyor ki, kampanya koşullarının değiştirilmesinden şikayetçiler. Ben de dahil.
    10 gün boyunca bir çok insan kampanya şartlarını sağladı, 10 gün sonra şartlar değişti, bu çakallık değil de nedir?
    Altın konusunda hemen hemen her banka, her site baştan kural koyarken ING de koysaydı. Demek ki maksat başka.
    Birçok kişi gereksiz yere harcama yapmış oldu.
  • Siz bakkalsınız, kampanya yaptınız 30 lira alışverişe 10 lira indirim veriyorsunuz
    Baktınız ki bütün müşteriler 30 liralık sigara alıp 20 lira ödüyor, 25 liraya gidip karşınızdaki bakkala satıyor
    Siz bunu önceden tahmin edemediniz, kampanyayı aynı şekilde devam ettirir misiniz?
  • Tahmin edilemeyecek bir durum yok ki..
    Birçok banka bu durumu baştan bildiriyor. ING nin de yapması gereken buydu.
    Karşı çıkılan durum bu, şikayet edilen.
  • Böyle güzel kampanyayı uzun zamandır hiçbir banka yapmadı. Altın alarak bu kampanyayı suistimal edip hala bunu savunanları anlamıyorum!
  • Migros'da hediye kartı yükletsek 125'er TL'lik 3 defa, taksitle ödenir herhalde değil mi hediye kartı yüklemesi, bugün Buyaka Migros kasiyere sorcaktım, üşendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Migros'da hediye kartı yükletsek 125'er TL'lik 3 defa, taksitle ödenir herhalde değil mi hediye kartı yüklemesi, bugün Buyaka Migros kasiyere sorcaktım, üşendim

evet bunu sormak iyi olacak. Bu konuda bilgi alan olursa paylasabilirmi ?
  • carrefourda hediye kart alımları taksitlendirilemiyormus
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabde

arkadaşlar ben 3 kez alışverişimi yaptım.

arabanın aküsünü değiştirdim 135 tl.

vatan bilg. den tv aldım onu da parça bölçük yaptım 125 tl.

birde katı meyve sıkacağı aldım king den o da 129 tl.

şimdi gelsin bonuslar...

en garantili olanı siz yapmışsınız :)

mağazadan aldınız değil mi (çünkü internet alımları da geçersiz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Migros'da hediye kartı yükletsek 125'er TL'lik 3 defa, taksitle ödenir herhalde değil mi hediye kartı yüklemesi, bugün Buyaka Migros kasiyere sorcaktım, üşendim

Taksit olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün 3. Çeyreği aldım sırf adamlarda kavga etmek için sonra da kartı kapatırım. Bana kart mı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

http://www.ingbonus.com/bonus_kampanyalar/yilbasi_2013.asp

Allah cezalarını versin. Kampanya sartlarini degistirmisler. Kuyumcu islemleri kampanyaya dahil degildir. Ne olacak simdi

Vay canina. Altin alanlar bosuna almis oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Bugün 6 taksitli işlem yaptım, sms geldi peşin alışverişinizi taksitlendirmek için xxx yazıp yollayın diye :)

Bir de 10 tl bonus yüklemişti silmiş adamlar 1 haftada :)

sonradan taksitlendirilen işlemler dahil değil yalnız.

madde 6: Peşin yapılıp sonradan taksitlendirilen işlemler kampanyaya dahil değildir.

Sonradan taksitlendirmedim. 6 taksitli aldigim urun 1+5 taksit olarak çekilmis. (Bankalarin ekstra taksit olaylari var ya o mesele) bakalim mh ne diyecek...

aynı durum bende de var.internet şubesinde 6 taksit gözüküyor..kotondan aldıgım slipte 1+5 taksit yazıyor..ben 3 tane yaptım tek bu riskli..ne yapsam acaba

• kemal1414 kullanıcısına yanıt
    evet evet mağazadan aldım hepsini :)

hatta vatandan 55 ekran tv adlım onun 125 ini ing den 75 ini garanti bonustan kalanını da paraftan geçtim.

böylece bir taşla 3 kuşu yerle yeksan ettim.

hem ing nin kampanyasından yararlandım,
    hem bonus un 75 harcayana 2 lira :) kampanyasından
    hemde paraf ın 250 harca 25 al 500 harca 50 al kampanyasını da es geçmemiş oldum :)

darısı diğer arkadaşların başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabde

evet evet mağazadan aldım hepsini :)

hatta vatandan 55 ekran tv adlım onun 125 ini ing den 75 ini garanti bonustan kalanını da paraftan geçtim.

böylece bir taşla 3 kuşu yerle yeksan ettim.

hem ing nin kampanyasından yararlandım,
    hem bonus un 75 harcayana 2 lira :) kampanyasından
    hemde paraf ın 250 harca 25 al 500 harca 50 al kampanyasını da es geçmemiş oldum :)

darısı diğer arkadaşların başına.

of of of :)

ben 100 yıl düşünsem böyle bir şey aklıma gelmezdi :)

ya asıl şu sıralar maximum yada bonusa benzin kampanyası olsa çok iyi olacak malum depo boşalmak üzere :)
  • 3,4 ay önce ingbonus kartın 5 adet 75 tl lik alışverişe 50 tl bonus kampanyasına katılmıştım...

samsundaki makromarketten yaptığım iki adet 75 tl lik alışverişi kabul etmemişlerdi. müşteri hizmetlerini aradığımda gerekçe olarak makro marketin bilmem bişey kodu kampanya kayıt edilmemiş miş...

bankanın müşteri hizmetlerine mesaj yazdım... eğer hakettiğim bonusu yüklemezseniz tüketici hakları hakem heyetine oradan da tüketici hakları mahkemesine sizi dava ederim dedim...

bir kaç hafta sonra hiç cevap gelmeden baktım kredi kartına bonusumu yüklemişlerdi...
  • Kural değişmeden önce yaptım alışverişleri ne olur sizce yatırırlar mı bonusu

• bence ödemeleri gerekiyor

ödemezlerse o zaman "dere geçerken at değiştirilmez" diye başlayan bir mail gönderirsiniz

bu forumu takip ettiklerine göre ödemezlerse başları ağrıyacak ,inşallah bu yazdıklarımızı da okuyorlardır :)

ben altın almadım ama doğru ya doğru ,ilk kampanya şartlarında yazmıyordu ,sonradan gözümüzden kaçmış gibi bir mazerette olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tourneo

Kural değişmeden önce yaptım alışverişleri ne olur sizce yatırırlar mı bonusu

şahsi görüşüm 13-23 aralık arası yapılanlar geçerli sayılacak.24 ü ve sonrası yapılanlar ise zor.
  • 23 ü de dahil mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.