Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
16.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 resmi de gönderelim, ilave edilen kuralı da işaretleyerek veya altını çizerek gönderirsek daha iyi olur.
  • BDDK ya şikayet dilekçe örneği:

13 Aralık 2013 tarihinde İNG Bank tarafından “ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL ve üzeri taksitli 3 alışverişinize 125 TL Bonus! Başlıklı kampanyasını yayınlamış olup kampanya şartlarında “Peşin harcamalar, bonus kullanımları, nakit avans, taksitli avans, sanal kart, sanal pos ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.” İbaresi bulunmaktaydı. Kampanyaya bu şartlar altında katılan müşteriler, vaad edilen puanı kazanmak için taksitli harcamalarını kampanyaya uygun olarak yapmışlar ancak, bahsi geçen bankanın kampanya ilanında “banka tarafından kampanya şartları değiştirilebilir ” veya buna benzer ibaresi olmamasına rağmen 23.12.2013 tarihinde kampanya şartlarındaki yukarıda geçen maddeye ilave yaparak “Peşin harcamalar, bonus kullanımları, nakit avans, taksitli avans, sanal kart, sanal pos, mail order ve kuyumcu işlemleri kampanyaya dahil değildir.” olarak değiştirmiş, Kuyumculardan yapılan taksitli harcamalarıda yasaklamış ve müşterilerin bu yönde puan kazanmalarını engellemiştir.
    Bankanın bu davranışı hakkında gerekli yasal işlemin başlatılmasını ve kampanya usül ve esaslarını keyfiye göre değiştirilemeyeceği hususunda gerekli işlemlerin yapılıp tarafıma bu yönde bilgi verilmesini rica ederim.

kampanya ilk hali :http://www.dosya.tc/server21/CrfcdW/s_tanY_lba__na_zel125TLbonus-13.12.2013.pdf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdf__18 -- 23 Aralık 2013; 23:01:11 >

• Bosuna ugrasmayin. Bu tip suistimallere karsi banka her zaman kampanya sartlarini degistirme hakkini sakli tutar. 125 vercem diyerek 25 verirse o zaman haklisiniz. Ancak altin her zaman farkli statudedir (nakit cekim vb. gibi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 6 taksitli işlem yaptım, sms geldi peşin alışverişinizi taksitlendirmek için xxx yazıp yollayın diye :)

Bir de 10 tl bonus yüklemişti silmiş adamlar 1 haftada :)
  • Allah belanızı versin sonucusunu bugün almıştım. Acaba bugünden öncekiler dahil midir. Yoksa boşa mı aldık...
  • şiikayet vara yazalım en azından. tepkimiz görülsün.
  • Geçmiş olsun arkadaşlar hepiniz adına üzüldüm. Ben de altın düşünüyordum haftasonuna iyi yırttım o zaman.. 1 alışveriş yaptım geriye 2 kaldı, umarım altın almadığım halde yapacağım alışverişlerimden dolayı bir sorun yaşamam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Bugün 6 taksitli işlem yaptım, sms geldi peşin alışverişinizi taksitlendirmek için xxx yazıp yollayın diye :)

sonradan taksitlendirilen işlemler dahil değil yalnız.

madde 6: Peşin yapılıp sonradan taksitlendirilen işlemler kampanyaya dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quvardci -- 24 Aralık 2013; 8:27:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

Bugün 6 taksitli işlem yaptım, sms geldi peşin alışverişinizi taksitlendirmek için xxx yazıp yollayın diye :)

madde 6: Peşin yapılıp sonradan taksitlendirilen işlemler kampanyaya dahil değildir.

Sonradan taksitlendirmedim. 6 taksitli aldigim urun 1+5 taksit olarak çekilmis. (Bankalarin ekstra taksit olaylari var ya o mesele) bakalim mh ne diyecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: tosur32

Allah belanızı versin sonucusunu bugün almıştım. Acaba bugünden öncekiler dahil midir. Yoksa boşa mı aldık...

Kural degisiminden once yapilan alisverisleri sayarlar da mhye baglan talep olustur vakası olacaktır mutlaka.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tosur32

Allah belanızı versin sonucusunu bugün almıştım. Acaba bugünden öncekiler dahil midir. Yoksa boşa mı aldık...

Kural degisiminden once yapilan alisverisleri sayarlar da mhye baglan talep olustur vakası olacaktır mutlaka.

arkadaşlar bu tarihten önce işlemi bitirenler mh arayıp şikayet oluştursunlar
  • quote:

quote:

quote:

Sonradan taksitlendirmedim. 6 taksitli aldigim urun 1+5 taksit olarak çekilmis. (Bankalarin ekstra taksit olaylari var ya o mesele) bakalim mh ne diyecek...

İş yeri tek çekim (peşin) işleme +5 taksit yapmış gibi duruyor. Taksitli olması için enaz 2 taksit olması lazım, 1 taksit olmaz. Sizin işlemde işyeri parasını tek seferde alacak ama siz 6 seferde ödeyeceksiniz. Banka açısından peşin işlem gibi, siz işi sağlama alın kampanya şartları açısından şüpheli. Ben olsam işlemi enaz 2 taksitli yaptırırdım, +5 verirse iyi olurdu vermezsede içim rahat olurdu.

• BDDK ve Rekabet Kurumuna attım mesaj, İNG ye de attım. Sonuç çıkmaz ya...
    Ama bundan sonraki süreçte İNG gözümden düştü, zaten elimde olanı enparaya yönlendirmiştim.
    ING de bir kredi kartı kaldı, birkaç da otomatik ödeme. En azından kartı mümkün olduğunca kullanmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xraytr

quote:

quote:

quote:

İş yeri tek çekim (peşin) işleme +5 taksit yapmış gibi duruyor. Taksitli olması için enaz 2 taksit olması lazım, 1 taksit olmaz. Sizin işlemde işyeri parasını tek seferde alacak ama siz 6 seferde ödeyeceksiniz. Banka açısından peşin işlem gibi, siz işi sağlama alın kampanya şartları açısından şüpheli. Ben olsam işlemi enaz 2 taksitli yaptırırdım, +5 verirse iyi olurdu vermezsede içim rahat olurdu.

Mh sorun yok dedi. Ses teyidi olustu en azindan. Internet subesinde 6 taksit gozukuyor ve ekstra taksite karsi bir ibare de yok. Su an problem yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

BDDK ve Rekabet Kurumuna attım mesaj, İNG ye de attım. Sonuç çıkmaz ya...
    Ama bundan sonraki süreçte İNG gözümden düştü, zaten elimde olanı enparaya yönlendirmiştim.
    ING de bir kredi kartı kaldı, birkaç da otomatik ödeme. En azından kartı mümkün olduğunca kullanmayacağım.

Acele etmissiniz. 6 ocak tarihini bekleyip puanin yatip yatmayacagina bakmak lazimdi bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

BDDK ve Rekabet Kurumuna attım mesaj, İNG ye de attım. Sonuç çıkmaz ya...

Acele etmissiniz. 6 ocak tarihini bekleyip puanin yatip yatmayacagina bakmak lazimdi bence.

Henüz 2 alışveriş yaptım. Bilmek istiyorum bundan sonra ne olacağını, ilk ikisi dikkate alınacaksa ona göre 3. alışverişi yaparım.
    Yoksa yapmam.

• arkadaşlar ben 3 kez alışverişimi yaptım.

arabanın aküsünü değiştirdim 135 tl.

vatan bilg. den tv aldım onu da parça bölçük yaptım 125 tl.

birde katı meyve sıkacağı aldım king den o da 129 tl.

şimdi gelsin bonuslar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xraytr

quote:

quote:

quote:

Mh sorun yok dedi. Ses teyidi olustu en azindan. Internet subesinde 6 taksit gozukuyor ve ekstra taksite karsi bir ibare de yok. Su an problem yok yani.

bence de riskli bi işlem olmuş sizinki
    çünkü zaten taksitli işleme taksitlendirelim diye mesaj gelmemesi lazım diye düşünüyorum.

mh ok dediyse sorun edecek bişey yoktur.

bu arada tarihi bir kampanya yapmış ing, yalnız kampanya şartlarını değiştirmesi iyi olmamış bazı arkadaşlar için.

• ING bank diger bankalar gibi çakal değildir
    O yuzden basta bu kampanyanın bu sekilde altın alarak musterilerce suistimal edileceğini dusunmemis olabilirler
    Sonradan duzeltme yapmalari buyuk problem degil
    Adamlar ne guzel kampanya yapmis, sikayet etmenin anlami nedir ki
    Bi daha boyle kampanya duzenlenmemesi mi daha iyi olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

ING bank diger bankalar gibi çakal değildir
    O yuzden basta bu kampanyanın bu sekilde altın alarak musterilerce suistimal edileceğini dusunmemis olabilirler
    Sonradan duzeltme yapmalari buyuk problem degil
    Adamlar ne guzel kampanya yapmis, sikayet etmenin anlami nedir ki
    Bi daha boyle kampanya duzenlenmemesi mi daha iyi olur ?

kart kullanıcısının kuyumcu harcaması yapması, suistimal değildir. isteyen istediğini alır.
    müşterileri kandıran bir bankanın kampanya yapmaması, yapmasından daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdf__18 -- 24 Aralık 2013; 14:04:25 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.