Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
16.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SouthhPark

23 ü de dahil mi acaba?

dahil olması gerekir.çünkü 23 ü öğleden sonra değişti kural.
    tabiiki şahsi görüşüm....
  • Müşteri hizmetlerini aramakta fayda var.
  • 125 lira kazanmak için 375 illa cepten çıkacak. Bildiğin tüketim çılgınlığı.
  • Hocam aylık zorunlu olarak cepten çıkan 375'i kampanya dahilinde ayarladığın zaman bence tüketim çılgınlığı olmuyor Altın alan arkadaşlara çok üzüldüm.. Bende 147 liraya adidastan ayakkabı aldım, 250 liraya katı meyve sıkacağı, şimdi de 125liralık son alışverişimi tamamlayıp bonusun gelmesini bekleyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tourneo

Kural değişmeden önce yaptım alışverişleri ne olur sizce yatırırlar mı bonusu

m/h ara şikayet oluştur. çocuk oyuncağı değil bu. o kadar tahsilli insanları para verip oturtuyorsun o masaya, yaptığı yanlışlığın cezasını biz değil onlar çekmeli
  • komikadam kullanıcısına yanıt
    Ben de arayacağım Mh yi. Zaten şikayet Mesajı attım ama ne ara cevap gelir bilmiyorum. En iyisi arayıp şikayet etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu ing bonusla ilgili biraz bilgi verebilir misiniz?

Kart ücreti var mı, yıllık kart kullanım ücreti ödüyor musunuz?
    Puan veriyor mu? Bende maxımum var bu yönden hiç ama hiç memnun değilim.
    Bonus işareti olan her yerde geçerli mi?

Ona göre almak için başvuracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #002#

arkadaşlar bu ing bonusla ilgili biraz bilgi verebilir misiniz?

Kart ücreti var mı, yıllık kart kullanım ücreti ödüyor musunuz?
    Puan veriyor mu? Bende maxımum var bu yönden hiç ama hiç memnun değilim.
    Bonus işareti olan her yerde geçerli mi?

Ona göre almak için başvuracağım.

günlük hesap açtırırsanız kart ücreti, hesap işletim ücreti, eft ücreti vs. hiçbir ücret yok.
    alışverişlere bonus veriyor ama bu şekilde kampanyalarla çok daha fazlasını kazanabiliyorsunuz. (her bankada böyle artık, örn maximum da 5x100 e 55 veriyor bu aralar)
    bonus işareti olan yerlerde bonus kampanyalarından faydalanabilirsiniz, taksit yaptırabilirsiniz, diğer poslarla da normal alışverişinizi yapabilirsiniz.

• BU ARADA ARKADAŞLAR ÖTELEMELİ İŞLEMLER DAHİL DEĞİLMİŞ AKLINIZDA BULUNSUN.
  • carrefour dan taksitli altın alsak kampanyaya dahil olurmu acaba yada başka altın satan market varmı.
  • " HER SEYİ MUSTERİ HİZMETLERİNE SORAN ZİHNİYET"

KINA YAKIN :)

BUGÜN SİZİN GUNUNUZ :)

Merak etmeyin arkadaşlar, Allahtan aranızda CAPS almayı dusunebilen tecrübeli arkadaslarınız var. O belge ile alırsınız puanınızı.
  • ben bugün müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturdum arkadaşlar.

temsilci ilk önce kuyumcu alışverişleri başından bu yana vardı diye ısrar ettim bende elimde (sağolsun burdaki arkadaş pdf olarak yükleyen)

ekran görüntüsü var okuyorum dedim, sonra biraz bekleticem dedi ve döndüğünde doğru söylüyorsunuz kayıt oluşturalım dedi

olay bu, bende ayın 21 inde alışverişleri tamamlamıştım sanırım yükleme yaparlar.

ama yazık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

ben bugün müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturdum arkadaşlar.

temsilci ilk önce kuyumcu alışverişleri başından bu yana vardı diye ısrar ettim bende elimde (sağolsun burdaki arkadaş pdf olarak yükleyen)

ekran görüntüsü var okuyorum dedim, sonra biraz bekleticem dedi ve döndüğünde doğru söylüyorsunuz kayıt oluşturalım dedi

olay bu, bende ayın 21 inde alışverişleri tamamlamıştım sanırım yükleme yaparlar.

ama yazık oldu.

İng müşteri hizmetleri konusunda kocaman sıfır bir banka.bakın buraya yazıyorum o puanları alamayacaksınız isterseniz kartınızı kapatın yine vermeyecekler çünkü umurlarında değilsiniz.aynı haksızlığı bana 2-3 kere yaptılar.bir ara haksız yere 5 tl kestiler 1 ay uğraştım alamadım sonra 50-60tl puanımı sildiler durduk yere dedim ne oluyor işte 3 ay içinde kullanmazsam puanlar silinirmiş öyle bir kural varmış 1 senede biriktirdiğim 50-60tl iç ettiler.sonra öylemi öyle o gün bugundür kullanmıyorum ing günlük paket olduğu için kart ü-creti v.s yok cüzdanda boşuna yer kaplıyor.

bu kampanyayı ilk gün gördüm 250tl versede bulaşmadım kendi adıma özür dilerim sizi bilgilendirmedim buraya yazmadım.çünkü biliyodum böyle yapacaklarını.

• bende müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturdum.Yarın akşama kadar dönecekler 1 tek alışveriş kaldı onuda adeseden taksitli yapacam artık ingnin yaptığı yanlış kampanyanın ortasında kampanyanın şartları değişmez.
  • olay şikayetvar a düşmüş.

herkes destek versin linke.

http://sikayetvar.com/sikayet/detay/2190395/ing-bank-kampanyada-degisiklik-yapti/c880h
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

olay şikayetvar a düşmüş.

herkes destek versin linke.

http://sikayetvar.com/sikayet/detay/2190395/ing-bank-kampanyada-degisiklik-yapti/c880h

Destek verdik bakalım
  • Arkadaşlar Şartları Okuduğumda Anlaşmalı Üye İş Yerleri , Veya Anlaşmalı Banka Postu filan demiyor. Ben Şimdi Herhangi Bi Giyim Mağzasından Örneğin Yapıkredinin Postundan Çekim Yaptırsam ve Taksitlendirsem Kampanya Şartını Yerine Getirmiş Olurmuyum.

Yada Bonus Postu Olması (ing, teb, garanti postu) Şartımı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KistaK

Arkadaşlar Şartları Okuduğumda Anlaşmalı Üye İş Yerleri , Veya Anlaşmalı Banka Postu filan demiyor. Ben Şimdi Herhangi Bi Giyim Mağzasından Örneğin Yapıkredinin Postundan Çekim Yaptırsam ve Taksitlendirsem Kampanya Şartını Yerine Getirmiş Olurmuyum.

Yada Bonus Postu Olması (ing, teb, garanti postu) Şartımı var?

bonus olmayan pos tan nasıl taksit olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala bazı kişileri anlayamıyorum. Böyle bir kampanya yapılıyor ve insanlar çeşitli ürünler alıyor
    isteyen altın, isteyen beyaz eşya, v.b. istediği yada gereksinimi neyse onu alıyor.

Kampanya başta belli isteyen istediğini alır. Bende altın aldım ve bu kampanyayı
    suiistimal ettiğimi düşünmüyorum. Söke söke o bonusları da alacağım. Saygılar...
  • hem m/h arayıp şikayet oluşturdum hemde şikayet vara yazdım. gerekirse mahkemeyede gideceğim. yok öyle yağma. milleti oyuncak zannediyorlar bu asalaklar.

http://sikayetvar.com/sikayet/detay/2195436/kampanya-sartlari-degisikligi/bqtom

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.