Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
16.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terbiyesiz herifler bu kadar millet altin aldi ne olacak simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalektersizlik tek kelime ile..

• Bugun aldigim ceyregi kuyumcuya gidip ing den iptal ettirdim. Deniz bonusla cektirdim. Bari milli piyango bileti kazanirim. Ing ye de kocaman

• böyle olacağı belliydi.. ama kabahat bankada değil. böyle konular burada dillendirildiği veya saf saf müşteri hizmetleri arandığı sürece bunlar hep yaşandı ve yaşanacak (en basit örnek: gittigidiyor - adios). Sırf bu yüzden thundere üstad adios forum sayfasını terketti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 23 Aralık 2013; 23:30:55 >
  • Terbiyesizlik bu. 2 kucuk altini bosa almis olduk, verdigimiz komisyonlarda cabasi oldu. Tebrikler ing bonus

• quote:

Orijinalden alıntı: cengos07

böyle olacağı belliydi.. ama kabahat bankada değil. böyle konular burada dillendirildiği veya saf saf müşteri hizmetleri arandığı sürece bunlar hep yaşandı ve yaşanacak (en basit örnek: gittigidiyor - adios). Sırf bu yüzden thundere üstad adios forum sayfasını terketti...

Saf adam dolu ben kuyumcuya gidiyorum ,altın alıcam bonus verirmisiniz diye arayanlar yüzünden bu kapanyada yalan oldu ,,,
  • Doviz burolari pos cihazi hangi sektor olarak geciyor,bilen var mi?Demokraside careler tukenmez

• Bu MH yi arayanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

katılım talebiniz alınmıştır mesajının altına
    kampanyadan sadece ING bınus kartların yararlanabileceği bilginize sunarız
    yazmışlar.
    bu herkeste yazıormu arkadaşlar? benim başka kartım yok ta neden böyle bişey yazıyor onu anlamadım.

evet her kampanya da ing o mesajı gönderiyor , sadece ing bonus kredi ile yapılan alışverişlerde geçerli olduğunu bildirmek için (başka kartınız varsa boşuna alışveriş yapmayın ödemeyiz anlamında)
  • demek ki ing nin ajanları da bu forumu takip ediyor , onun için elinize-dilinize- belinizi hakim olun

diyeceğim ama bazı kendini bilmezler sanki marifetmiş gibi bankaları veya alışveriş sitelerini nasıl kandırdıklarını ballandıra ballandıra anlattığı müddetçe ne desek boş

hatta bazıları bu tip işleri hiç yapmadıkları halde yapmış gibi anlatıp kendilerini tatmin ediyorlar ama bu bile diğer insanların mağdur olmasına sebebiyet veriyor
  • Malum seyi satanlarla ilgili bir fikrim daha var.Bu isi yapanlar genelde farkli sektorlerde is yaptiklarindan simdiye kadar alisveris yapan arkadaslar sliplere bakip mesela deniz isletmeciligi ltd. sti. gibi bir ibare goruyorsa buraya sehrini yazarsa o sehirdeki arkadaslar pm ile ogrenip bahsedilen yerden alisveris yapabilirler

• o kadar uyardık!!!! yazmayın, aramayın diye....

bazı gerizekalılar yüzünden başkaları da mağdur oldu...

hakaten bu millet adam olmaz.....
  • Inanin zaten kapatacaktim bu salak bankanin kartin. Bu yaptiklari bu isin sonunu cabuklastirdi elveda ing.

• Arkadaslar ornegin koctastan 3 defa urun alsak daha sonra 20 25 gun sonra hepsini goturup iade etsek. Iade sirasinda karti kapattik desek olurmu

• zaten hesapli ceyrek bulamamistim.almadigim iyi omus. adamlar 155 dedi varmi bole bir dunya

• Oyunun kuralı sonradan değişmez ki kardeşim, bddk ve rekabet kurumuna şikayet maili atalım.
    Yapılan çok adice. Capsini almıştım ilk koşulların.
  • arkadaslar kampanya sartlarını nasıl degistiriyorlar kafalarına gore tuketiciyi aldatmak bu artı kampanya sartlarını degistirebilir diye ibare yoktu zaten itiraz etmek ve duzeltmek lazım birlik olalım reklam ozdenetim kurumunada sikayet etmek lazım caps ini alan arkadaslar mail gonderirse reklam ozdenetim kurumuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmados75 -- 23 Aralık 2013; 22:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Oyunun kuralı sonradan değişmez ki kardeşim, bddk ve rekabet kurumuna şikayet maili atalım.
    Yapılan çok adice. Capsini almıştım ilk koşulların.

Hocam bu resmi hizliresim.coma koyup linki paylasirsaniz sevinirim en azindaan benim gibi mahkemeye vermeyi dusunenler goruntuyu ordan alir. Tesekkurler

• ben kampanyaların sayfalarını yüksek kalitede pdf olarak kaydediyorum. aynı sekilde bunuda kaydetmıstım. pdf dosyaları buraya yüklenmediği için bu linke yükledimhttp://www.dosya.tc/server21/CrfcdW/s_tanY_lba__na_zel125TLbonus-13.12.2013.pdf.html
    isteyen indirsin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.