Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kayigit

quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

acayip sinsi planlar var kafamda. derimod'da 479 tl ye bir mont beğendim. derimod'a 3 gün boyunca gidip 150 tl lik alışveriş yapacağım ve bunu 3 taksit yapacağım. 4 .gün sonunda aldıklarımı iade edeceğim ve beğendiğim montu aradaki farkı ödeyip almak istediğimi söyleyeceğim. böylelikle yaptığım alışverişler iptal etmeden bu bonusu almayı planlıyorum

hediye çeki varsa derimod, 3 tane 125 lik de alınabilir,

maalesef hediye çeki yok:(

hediye çeki yok derken derimodda mı hediye çeki yok yoksa hediye çeki dahil değil anlamında mı dediniz?

ilk anda anlamadım söylediğinizi, evet haklısınız çok mantıklı dediğiniz ama hediye çeki sanırım derimodda yok. gerçi ben planımı uygulamaya koydum hatta mağaza müdürylede konuştum ve ondanda okey aldım. bugün 2. 125'i çekicem.. 4. günün şafağında gidip tüm aldıklarımı geri verip montu alacağım.

• dün 130tl'lik yaptım 3 taksite böldürdüm,bugünde yine 130tl'lik yapacağım yarında yaptımmı olay tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

komisyon almak yasak değil arkadaşım. çeyrekte kar zaten 1-2 tl falan. bankanın kestiği 5 tl komisyonu kendi karşılarsa çeyreği niye satsın kuyumcu.

alış 130 satış 143 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

komisyon almak yasak değil arkadaşım. çeyrekte kar zaten 1-2 tl falan. bankanın kestiği 5 tl komisyonu kendi karşılarsa çeyreği niye satsın kuyumcu.

alış 130 satış 143 tl

musteriden alinca fazla tabiki ama surekli musteriden gelmez. satilan ceyregin çoğu darphaneden alinip satilir. oda 1-2 tl kar demektir.
  • cawrash C kullanıcısına yanıt
    bugün bana ve eşime ait bonus kredi kartıntan 2 tane taksitli çeyrek altın aldım... normalde 137 ama taksitli olunca 145 aldılar...

yarında alırım , ertesi günde 250 tl cepte ... onunda üstünü tamamlayıp 2 çeyrekte ona alırım :)))))
  • mesajı attıktan sonra bankadan onay mesajı geliyor mu acaba?
  • bende dün 144 tl ye çeyrek aldım 3 taksit, inş sorun çıkmaz. yarın ve c.tesi de birer tane alıcam.

birde ek kartlar ile alakalı bişey yok, benim ek kartım eşim üzerine ona da kazanırmıyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

mesajı attıktan sonra bankadan onay mesajı geliyor mu acaba?

evt. geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SOK marketlerde gida disi urunlerde 6 taksit var. Cocuk bezi deterjan kozmetik vs. aldim.

• Ben de arkadaşla altın aldım. 135 di normal fiyatı 140 a aldım, 2 taksit yaptım. Sevmiyorum fazla taksiti.
    Başka bir kuyumcuya da sorduk, 138 e veririm dedi. 8 taksite kadar yaparım.
    Pazartesi 1 tane daha alacağım ordan, en son alışverişi de ya giyim yaparım yada yine altın.
    125 de gelince arabam bayram eder:))
  • bana kimse kış lastiği aldıramaz derken gidip kuzu kuzu aldım :)

gerçi ing kampanyası olmasaydı biraz zor alırdım , tabi ing sonradan ık mık edip 125 tl. min üzerine yatmaya kalkmazsa :)

yok ama şu ana kadar ing pek sorun çıkartmadı ,inşallah yine sorunsuz yüklenir ve böylece tek lastik bedavaya gelmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

evt. geliyor

Sadece talebiniz alınmıştır diye geliyor degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: fozcann

quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

evt. geliyor

Sadece talebiniz alınmıştır diye geliyor degil mi

aynen

• kotondan 149 liralık alışveriş yaptım kasiyer 3 lira bonus puan var kullanayımmı dedi dalgınlıgıma geldi evet dedim 146 küsürü peşin fiyatına 6 taksit yaptı.bu alışveriş geçerli olur degilmi?sonra puan kullandın saymayız ya da peşin fiyatına taksit saymayız demezler degil mi?ayrıca ingbanktan msj geldi 146 liralık peşin alışverişinizi taksitlendirelim diye taksit yaz sms gönder 10 lira ücreti diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: matozgur

kotondan 149 liralık alışveriş yaptım kasiyer 3 lira bonus puan var kullanayımmı dedi dalgınlıgıma geldi evet dedim 146 küsürü peşin fiyatına 6 taksit yaptı.bu alışveriş geçerli olur degilmi?sonra puan kullandın saymayız ya da peşin fiyatına taksit saymayız demezler degil mi?ayrıca ingbanktan msj geldi 146 liralık peşin alışverişinizi taksitlendirelim diye taksit yaz sms gönder 10 lira ücreti diye

sonuçta harcamanı taksitle yaptırdın sorun olmaz
  • exe2000 kullanıcısına yanıt
    Neden 1,5 gr aldınız? Sebebi varsa biz de öğrenebilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kredi kartından çekerken, bankanın aldığı komisyonu malın fiyatına yansıtmak, nerede olursa olsun yasaktır....

Kaynak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdf__18 M kullanıcısına yanıt
    Kampanya detaylarında, "Peşin harcamalar, bonus kullanımları, nakit avans, taksitli avans, sanal kart, sanal pos ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir." şeklinde bariz bir ibare var. Lütfen emin olmadan kesin konuşarak başkalarını yanıltmayın. Az daha belki de sizin bu sözünüz yüzünden arkadaş bonus kazanamayacaktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

Kampanya detaylarında, "Peşin harcamalar, bonus kullanımları, nakit avans, taksitli avans, sanal kart, sanal pos ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir." şeklinde bariz bir ibare var. Lütfen emin olmadan kesin konuşarak başkalarını yanıltmayın. Az daha belki de sizin bu sözünüz yüzünden arkadaş bonus kazanamayacaktı...

ordaki bonus kullanımları 125 tllik kısmın bonusla ödenmesi veya ödenen kısmın 125tl altına düşmesi durumunda geçerli.
    yoksa adam 149tl harcamış 3 tl bonus kullanmış sorun değil. 125tl üstü para harcamış sonuçta.
    ama diyelim 149tl için 30tl bonus kullansaydı harcadığı tutar 119tl olacaktı ve bu sayılmayacaktı.
  • Söyledikleriniz çok mantıklı fakat "bonus kullanımları" ibaresinin tam olarak ne anlama geldiğini müşteri hizmetlerine sorup da mı bu kanıya vardınız? Zira "bonus kullanımları" ibaresindeki çoğul ifade kısmen veya tümüyle bonus kullanımının tamamını kapsıyor gibi geldi bana...

Tekrar ediyorum; söyledikleriniz çok mantıklı ancak müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirdiniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.