Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun kuyumcudan 1gr ve 1 adet yarim gr aldim. 125 tl cektirdim ve 6 taksit yaptirdim. yarin da bi ceyrek alicam nasip olursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüklenen bonus puan ile (125 TL) altın alabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tourneo

İnternetten evime yakın bir kuyumcu buldum Garanti posu varmış 140TL 12 tk olarak alacağım çok iyi oldu bu.

yeni mi eski mi ben yeni çeyrek komisyon dahil 150tlye aldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

quote:

İnternetten evime yakın bir kuyumcu buldum Garanti posu varmış 140TL 12 tk olarak alacağım çok iyi oldu bu.

Hocam 140 TL peşin fiyatıymış dün bugün alım 146 TL 2 + 6 taksit yeni tarih olarak
  • haber veren arkadaş iyi yapmış, fayda oranı çok yüksek; on numara kampanya bence.
  • quote:

quote:

kim ve neresi olursa olsun, kredi kartlı satışlarda müşteriye komisyon ödetmek yasaktır satıcı bunu yaparsa suç işlemiş olur......
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

quote:

kim ve neresi olursa olsun, kredi kartlı satışlarda müşteriye komisyon ödetmek yasaktır satıcı bunu yaparsa suç işlemiş olur......

kuyumcu banka 5tl komisyon alıyor dedi taksitli alışverişlerde.
  • ING Pegasus Plus Kart’lar kampanyaya dahil değildir..........................................
  • araba lastiği almam dedim ama alsam mı acaba :)

gerçi banka demesin yahu kardeşim her gün gidip 1 adet lastik mi aldın :)

ama ne yapalım başka çare var mı :)

tabi lastikçi de garanti pos varsa ???
  • Arkadaşlar dün Carrefour'dan çeyrek altın aldım 159 tl'ye. fiyatlar carrefourda çok uçuk neredeyse 15-20 tl fazla.

Başka nereden alabilirim çeyrek altın. Büyük zincir marketlerden hangileri satıyo altın? migros vs gibi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Dude! -- 18 Aralık 2013; 15:00:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Arkadaşlar dün Carrefour'dan çeyrek altın aldım 159 tl'ye. fiyatlar carrefourda çok uçuk neredeyse 15-20 tl fazla.

Başka nereden alabilirim çeyrek altın. Büyük zincir marketlerden hangileri satıyo altın? migros vs gibi??

Uppp!

Mayday mayday!

Bugün altın günüm ama nereden alsam karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

acayip sinsi planlar var kafamda. derimod'da 479 tl ye bir mont beğendim. derimod'a 3 gün boyunca gidip 150 tl lik alışveriş yapacağım ve bunu 3 taksit yapacağım. 4 .gün sonunda aldıklarımı iade edeceğim ve beğendiğim montu aradaki farkı ödeyip almak istediğimi söyleyeceğim. böylelikle yaptığım alışverişler iptal etmeden bu bonusu almayı planlıyorum

hediye çeki varsa derimod, 3 tane 125 lik de alınabilir,

maalesef hediye çeki yok:(

hediye çeki yok derken derimodda mı hediye çeki yok yoksa hediye çeki dahil değil anlamında mı dediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

Paso yanlis.....

Sigaraya taksit yok... bu birrrr.
    2. ise asil buyuk kar sigarayi alirken ing bonus kullanmak yerine... sigarayi birakmak... senin hesaba gore 378 lira

Taksit diye 1 yorum yok orda bu 1......

Hesap doğru bu 2.....

Ben zaten sigara alkol kullanmam alip satar hatta o gelen puana da sigara alip onu da satarim hem de aldigim fiyattan ok.

Ben sinekten yağ çıkarmam ama

Alışveriş taksitli olmak zorunda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kuyumcu banka 5tl komisyon alıyor dedi taksitli alışverişlerde.

Bende çeyrek aldım 140 tl + 7 tl komisyon. Komisyon almadan satacak bir kuyumcu düşünemiyorum. (2+3 taksit)

• komisyon almak yasak değil arkadaşım. çeyrekte kar zaten 1-2 tl falan. bankanın kestiği 5 tl komisyonu kendi karşılarsa çeyreği niye satsın kuyumcu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maydemir52 M kullanıcısına yanıt
    kredi kartından çekerken, bankanın aldığı komisyonu malın fiyatına yansıtmak, nerede olursa olsun yasaktır....
  • quote:

kredi kartından çekerken, bankanın aldığı komisyonu malın fiyatına yansıtmak, nerede olursa olsun yasaktır....

bak sana bi örnek. tek çekim 142 tl taksitle 146 tl. yani komisyon koymuşlar. ve kurumsal bi firma. hani yasaktı. bunun gibi onlarca sitede aynı şekilde.

http://www.novabazar.com/Ziynet-ceyrek-Altin_35501.html?ref=akakce&v=1.8.6#0

yani komisyon koymadan kimse o altını taksitle satmaz daha doğrusu satamaz.

• maydemir52 M kullanıcısına yanıt
    komisyonsuz satamayacağını ben de biliyorum. ama böyle.. kim yaparsa yapsın yasaktır... bunu iyi biliyorum, sen de araştırabilirsin...

mesela istediğin sektödeki mağazalaara gir sor, kartlı satışta komisyon alıyor musunuz diye.. çoğu 0 sıfır komisyon diyecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Nerede taksitli alışveriş yapıcazki yaa?
    Neden illaki taksitli arkadaşım ben ne güzel benzin alarak katılıyordum bu tarz kampanyalara şimdi taksitli ne alıcamki ben

Edit: Aklıma şimdi geldi aracımı bakıma götürecektim bizim ustaya, 3 gün ard arda 125TL çektiririm bu kampanyadan en karlı şekilde katılmış olurum bende

Dahiyane :)

• quote:

komisyonsuz satamayacağını ben de biliyorum. ama böyle.. kim yaparsa yapsın yasaktır... bunu iyi biliyorum, sen de araştırabilirsin...

mesela istediğin sektödeki mağazalaara gir sor, kartlı satışta komisyon alıyor musunuz diye.. çoğu 0 sıfır komisyon diyecektir...

söylediğin olay tek çekimde geçerli olabilir taksitte olamaz.nerden biliyorum söylim. bizzat bize gelen vergi denetmenleri sordu komisyon alıyomusunuz diye. bende tek çekimde almıyoruz taksitte bankanın verdiği orana göre alıyoruz dedim. yani sorun olmadı. mesela bilinen bi markanın giyim mağazasında bile nakitte farklı taksitte farklı fiyat olarak ürünün barkodunda bile yazıyo. yasak olan şey barkoda yazılırmıydı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.