Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AC@DC

altın aldım kuyumcudan 150tlye 135tlye bozdurdum .kuyumcuda garanti posu vardı. 5 taksit yaptı.müşteri hizmetlerin dediği sektör sınırlaması yoktur dedi. bir tanesinide kıyafette kullandım.geriye 4 tane kaldı onlarlada çeyrek alacağım.Markette gıdaya taksit yapmıyorlar. 175tl bonus bana kalır

4 tane kaldı derken. kampanya 3 adet 125 tl.lik alışverişe vereceği yazıyordu. bir yanlışınız olmasın. bende altın aldım. 2 tane daha alacağım nasip olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamahasg

quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

altın aldım kuyumcudan 150tlye 135tlye bozdurdum .kuyumcuda garanti posu vardı. 5 taksit yaptı.müşteri hizmetlerin dediği sektör sınırlaması yoktur dedi. bir tanesinide kıyafette kullandım.geriye 4 tane kaldı onlarlada çeyrek alacağım.Markette gıdaya taksit yapmıyorlar. 175tl bonus bana kalır

4 tane kaldı derken. kampanya 3 adet 125 tl.lik alışverişe vereceği yazıyordu. bir yanlışınız olmasın. bende altın aldım. 2 tane daha alacağım nasip olursa

2 kart vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru bak. o durum aklıma gelmemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: tourneo

sanal pos olsaydı çok iyi olacaktı.

sanalpos ile nerelerden alıs verıs yapacaksınız bılgı ıcın soruyorum
  • altın aklıma geldi ama bu bankaların sağı solu hiç belli olmaz diyerekten o işe girişmemiştim. denileni yerine getirirsin ama kampanya sonunda banka," kuyumculuk sektörü bunun dışındadır" derse bir anda ortada kalma olasılığını düşünüyorum
  • Sunu yapasim var.İng garanti oluyor dimi banka olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Sunu yapasim var.İng garanti oluyor dimi banka olarak.

ing bank ayrıhttp://www.ingbank.com.tr/
  • pegasus kart olmuyordur kesin ne diyim sana inek bankasi
  • ser_kan55 kullanıcısına yanıt
    carrefourdan altın alın taksitli
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanmbe

carfurda pahalı diye biliniyor altın?

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

evet 161 tl ye aldım bugün pahalı ama her türlü karlı ve riske girmiş olmuyorum . sonra kuyum dahil değil derlerse diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanmbe -- 15 Aralık 2013; 16:53:24 >
  • ing bonus var, oran çok iyi, boş muhabbetler yerine, neler alınabilir, cin fikirler, f/p'si yüksek ürünler, bu konuda tavsiye bekliyorum, en azından millet 3 kere ne aldığını yazarsa, çok faydalı olur. tşk.
  • arkadaşlar tekzen de taksit yapalım mı diye geçenlerde sormuştu ,acaba taksit yaptırınca banka komisyon bindirir mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

evet 161 tl ye aldım bugün pahalı ama her türlü karlı ve riske girmiş olmuyorum . sonra kuyum dahil değil derlerse diye

altın alınca normal kasadan mı geçiyorlar?
  • quvardci Q kullanıcısına yanıt
    evet normal kasadan 6 taksitle alabilirsiniz
  • ing bank mı boşverin.kredi kart ücreti almayacağız demelerine rağmen bu ay dayamışlar utanmadan 68 tl yi.
  • bursada carrefourda altın satışı farklı kasadan yapılıyor iceride normal kasalardan degil, kuyumcudan yapılan alışverisleri kapsam dışı saymasınlar sonradan
  • şu altın muhabbetini kapatın lütfen.
    geçiyor işte aksi ifade yok.
    bankayı kıllandırmayın!!!!!!
  • bence banka çalışanları,, altın alışverişlerini hesaba katmayacak kadar dalgın ve şaşkın değillerdir.. ben,bilerekten altın alışverişlerini dahil etmişlerdir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmados75

bursada carrefourda altın satışı farklı kasadan yapılıyor iceride normal kasalardan degil, kuyumcudan yapılan alışverisleri kapsam dışı saymasınlar sonradan

Bursa da hangi carfurdan hangi şartlarda aldınız acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.