Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
17.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acayip sinsi planlar var kafamda. derimod'da 479 tl ye bir mont beğendim. derimod'a 3 gün boyunca gidip 150 tl lik alışveriş yapacağım ve bunu 3 taksit yapacağım. 4 .gün sonunda aldıklarımı iade edeceğim ve beğendiğim montu aradaki farkı ödeyip almak istediğimi söyleyeceğim. böylelikle yaptığım alışverişler iptal etmeden bu bonusu almayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

arkadaşlar tekzen de taksit yapalım mı diye geçenlerde sormuştu ,acaba taksit yaptırınca banka komisyon bindirir mi ?

kendi soruma kendim cevap vereyim :)

evet tekzen de oluyor gibi çünkü ing kendisi taksit kampanyası yapmış (internetten değil direk mağazaya gidip almak gerekiyor)

http://www.ingbonus.com/bonus_kampanyalar/tekzen_2013.asp
  • aslında taksit yapabilecek yer çok ama işte o mağazalar her yerde yok ve ayrıca kalkıp mağazaya gitmek işi var :)

http://www.ingbonus.com/bonus_kampanyalar/
  • gg olsaydı bombaydı. :)
  • Valla süper kampanyaymış. Kart çıkartabilirim ben de. Eğer ilk sayfadaki linkde yazan doğruysa yani bonus kartı 5 dakikada veriyorlarsa 10 numara olur. Ben de 2 altın + 1 yılbaşı pakedi alarak değerlendirebilirim. Sanal pos da olsa cillop gibi olurdu gerçi. İnternetten altın çok daha ucuza geliyor kuyumcular kazıklıyor her yerde. Çeyrekten bile işçilik alıyorlar.

Paraf gibi 1 sene kartın açık kalması falan zorunlu mudur acaba? Bir handikapı var mı kampanyanın tecrübe eden oldu mu henüz? Ben kullanıp işim bitince kapatmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser_kan55

taksitli alışveriş yapabileceğimiz market var mı acaba?

Metro Gross Market
  • quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

acayip sinsi planlar var kafamda. derimod'da 479 tl ye bir mont beğendim. derimod'a 3 gün boyunca gidip 150 tl lik alışveriş yapacağım ve bunu 3 taksit yapacağım. 4 .gün sonunda aldıklarımı iade edeceğim ve beğendiğim montu aradaki farkı ödeyip almak istediğimi söyleyeceğim. böylelikle yaptığım alışverişler iptal etmeden bu bonusu almayı planlıyorum

hediye çeki varsa derimod, 3 tane 125 lik de alınabilir,

• quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

acayip sinsi planlar var kafamda. derimod'da 479 tl ye bir mont beğendim. derimod'a 3 gün boyunca gidip 150 tl lik alışveriş yapacağım ve bunu 3 taksit yapacağım. 4 .gün sonunda aldıklarımı iade edeceğim ve beğendiğim montu aradaki farkı ödeyip almak istediğimi söyleyeceğim. böylelikle yaptığım alışverişler iptal etmeden bu bonusu almayı planlıyorum

hediye çeki varsa derimod, 3 tane 125 lik de alınabilir,

maalesef hediye çeki yok:(

• bey ler carfurdan 3 adet 125 lik küçük ev aleti alsak hiç açmadan 4. gün götürüp iade etsek buları kartımı iptal ettirdim iade etmenize gerek yok çek verin desek kabul ederlermi acaba
  • BENDE aküyü değiştirdim.
    135 tl yi 5 taksit yaptım...

bir tanede tv aldım 55 ekran sunny onu da çektirdim etti 2.

haftaya da katı meyve sıkacğı alacağım.
    olacak 3.
  • ing de günlük paket diye bir şey var.
    araştırın aidat ödemeyin.

•ING Günlük, Vadesiz Hesap, Destek Hesap, ING Bonus Card ve Otomatik Fatura Ödeme Talimatları bulunduran temel bankacılık paketidir.
    •ING Günlük içinde açılan Vadesiz Mevduat hesaptan otomatik fatura ödeme talimatı verildiğinde, her ay 500 TL’ye kadar olan fatura ödemesinin %2’si bonus olarak geri kazanılır.
    •İnternet Şubesi, 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı ve ING ATM’lerinden EFT/ Havale işlemleri ücretsizdir.
    •Vadesiz mevduat hesabı için hesap işletim ücreti alınmamaktadır.
  • Altını uygun nereden alabiliriz arkadaşlar.
  • İnternetten evime yakın bir kuyumcu buldum Garanti posu varmış 140TL 12 tk olarak alacağım çok iyi oldu bu.
  • Nerde bu kuyumcu Gopta mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Nerde bu kuyumcu Gopta mı?

Yok hocam sultangazide
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Valla süper kampanyaymış. Kart çıkartabilirim ben de. Eğer ilk sayfadaki linkde yazan doğruysa yani bonus kartı 5 dakikada veriyorlarsa 10 numara olur. Ben de 2 altın + 1 yılbaşı pakedi alarak değerlendirebilirim. Sanal pos da olsa cillop gibi olurdu gerçi. İnternetten altın çok daha ucuza geliyor kuyumcular kazıklıyor her yerde. Çeyrekten bile işçilik alıyorlar.

Paraf gibi 1 sene kartın açık kalması falan zorunlu mudur acaba? Bir handikapı var mı kampanyanın tecrübe eden oldu mu henüz? Ben kullanıp işim bitince kapatmayı düşünüyorum.

evet veriyorlardı ama şuan nedir bilmiyorum ,yalnız isim vs. yazmıyor ve asıl kartınız sonradan geliyor ,gerçi geçici kartı kullanabiliyorsunuz ve sonradan asıl kart geldiğinde elinizdeki kart ek kart oluyor

• kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu ek karttan da sonradan ek ücret kesecekler mi?

Ayrıca günlük pakedi ve ing bankı detaylı bilen arkadaşlara bir sorum var.

Ben bu kartı çıkartacağım. Bonuslarını kullanıp kapattıracağım. 1-2 ay içinde hemen aidat keserler mi?
    Gerçi bu bankaların ne halt yediği belli tam bu döneme kampanya yaptılar ki aralıktan ocağa geçerken yeni dönemde aidat kesebilsinler.

Ekleme: Ayrıca internet üzerinden ing bonus kullanılabilecek site var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 16 Aralık 2013; 23:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Hocam peki bu ek karttan da sonradan ek ücret kesecekler mi?

Ayrıca günlük pakedi ve ing bankı detaylı bilen arkadaşlara bir sorum var.

Ben bu kartı çıkartacağım. Bonuslarını kullanıp kapattıracağım. 1-2 ay içinde hemen aidat keserler mi?
    Gerçi bu bankaların ne halt yediği belli tam bu döneme kampanya yaptılar ki aralıktan ocağa geçerken yeni dönemde aidat kesebilsinler.

ben hiç birine ödemediğim için tam bilmiyorum (oyak ile olan anlaşmalar gereği)

tahminim ek kart içinde ücret keserler ,hatta kapısının yakınından bile geçsen neredeyse para isteyecek bu bankalar (ing korumasına böyle diyordum) :))

günlük paket için en az 1 tane fatura istiyorlar (yanılmıyorsam) ,ayrıca zaten size taksitli alım yaptırmak istiyorlar ki böylece kendilerinden ayrılamayasınız

gerçi ben akbank a sizin düşündüğünüzün benzerini yapmıştım ,yıllık ücret kesmişlerdi bende parayı iade etmezlerse kartlarını iade edeceğime dair mail gönderdim ve hemen geri ödediler ama chip paralarını kullanıp kartı kapattırarak intikamımı aldım :)

ama benim borcum yoktu ,borç varken kapatma durumunu tam bilmiyorum (bazıları sorun olmadığını söylüyorlar ama ben bilmiyorum)

asıl kart ulaşınca diğer kartı iptal ettirirsiniz ,sorun olacağını zannetmem (ama uyanıklar ilk alan kartın ek kart olarak kaldığını söylemiyorlar)

birde bildiğim kadarıyla ilk yıl ücret almıyorlar ama yine de bankaya sormanızda fayda var

• beyler ben MESAJ attım ama ing bank bana cvp mesajı yollamadı acaba sizdede böylemi oldu. mesaja cevap verilmedenmi kampanyaya dahil oluyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

beyler ben MESAJ attım ama ing bank bana cvp mesajı yollamadı acaba sizdede böylemi oldu. mesaja cevap verilmedenmi kampanyaya dahil oluyoruz

Cevap mesaji geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.