Şimdi Ara

ING Bonus’tan Yılbaşına özel 125 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
8
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sku

Söyledikleriniz çok mantıklı fakat "bonus kullanımları" ibaresinin tam olarak ne anlama geldiğini müşteri hizmetlerine sorup da mı bu kanıya vardınız? Zira "bonus kullanımları" ibaresindeki çoğul ifade kısmen veya tümüyle bonus kullanımının tamamını kapsıyor gibi geldi bana...

Tekrar ediyorum; söyledikleriniz çok mantıklı ancak müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirdiniz mi?

Aramaya luzum yoj. Arkadasin dedigi dogru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Neye göre doğru? Kime göre doğru? Her şeyi çok iyi biliyorsunuz maşallah... Arkadaşım, sonucundan emin olmadığın bir konu hakkında başkasına fikir vermek mes'uliyettir. Herkes sıkıntı yok diyor. Peki "bonus kullanımları" yasak denmesine rağmen, puan haricinde 125TL garanti ödeme olmasına rağmen banka bonus kullanıldığı gerekçesiyle yardımcı olmaya çalıştığınız arkadaşa 125TL bonus yüklemezse bu laflarınızdan dolayı bu parayı yine o yardımcı olmaya çalıştığınız arkadaşa kendi cebinizden ödeyecek misiniz? Hayatımda çok insanla karşılaştım; sizin gibi iyi niyetli olan ancak emin olmadığı halde "Evet, bu doğru.", "Merak etme, bir şey olmaz.", "Bir sıkıntı olursa gel beni bul." diyen insanlar bunlar... Maalesef ki sorun olduğunda hiçbiri ortada yoktu. O sebepten diyorum ki "Lüzum yok." gibisinden konuşmalar lütfen yapmayınız emin olmadığınız bir konu hakkında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matozgur

kotondan 149 liralık alışveriş yaptım kasiyer 3 lira bonus puan var kullanayımmı dedi dalgınlıgıma geldi evet dedim 146 küsürü peşin fiyatına 6 taksit yaptı.bu alışveriş geçerli olur degilmi?sonra puan kullandın saymayız ya da peşin fiyatına taksit saymayız demezler degil mi?ayrıca ingbanktan msj geldi 146 liralık peşin alışverişinizi taksitlendirelim diye taksit yaz sms gönder 10 lira ücreti diye

Bazı arkadaşlar sıkıntı olmaz diyor, mantıklı görünen de 125TL'lik limitin üzerinde cebinizden para çıktığı ve taksitli olduğu için bir sıkıntı olmayacağı şeklinde...
    Ancak kampanya detaylarında "puan kullanımları" ibaresinin herhangi bir açıklamasının yapılmamasından dolayı, her ne kadar kullandığınız puan limiti etkilemese dahi siz yine de emin olmak için müşteri hizmetlerini bir arayın isterseniz.

Buradaki arkadaşların hepsi iyi niyetli, bundan eminim ancak herhangi bir sıkıntı olduğunda(inşallah olmaz) yalnız başınıza kalacaksınız ki burada bahsettiğim sıkıntı 1 adet alışverişinizin sayılmayıp toplamda 2 adet 125TL'lik alışverişinizin sayılması...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Neden 1,5 gr aldınız? Sebebi varsa biz de öğrenebilir miyiz?

Tam 125 tl tutuyordu cunku.

• sku kullanıcısına yanıt
    Hocam dun ayni sekilde bende defacto dan alışveriş yaptim 149 tl lik karti sokar sokmaz kullanicak bonus bilgisi gorunuyo ve bana da mesaj geldi taksit islemi yapilsin diye.eger bonus kullanildiktan sonra meblag 125 tl nin altina dusse idi sikinti olur ama sonucta 146 tl lik taksitli islem yapilmis sikinti olmaz.ingbank musteri hizmetleri cok zayif soru sordugun zaman kampanyadan haberleri bile olmuyor veya kampanya sartlarinda adamlari biz ayiktiriyoruz bircok kampanyada kendi kendimizi ele vererek tekrarlanmasini engelliyoruz onun icin herseyi mh sormayi dogru bulmuyorum.dun yasadigim diger bir sikinti ing bonus garanti pos cihazlarinda taksit bilgisi cikmiyor bazi cihazlarda gorunmuyo her ne kadar garanti ile wnlasmasi olsa dahi sıkıntı yasanabiliyor...

• sku kullanıcısına yanıt
    125 tl kredi kartından taksitli olarak çıkması yeterli. istersen mh yı ara teyit ettir. hersey net yazıyor açıklamalarda.
  • quote:

Neye göre doğru? Kime göre doğru? Her şeyi çok iyi biliyorsunuz maşallah... Arkadaşım, sonucundan emin olmadığın bir konu hakkında başkasına fikir vermek mes'uliyettir. Herkes sıkıntı yok diyor. Peki "bonus kullanımları" yasak denmesine rağmen, puan haricinde 125TL garanti ödeme olmasına rağmen banka bonus kullanıldığı gerekçesiyle yardımcı olmaya çalıştığınız arkadaşa 125TL bonus yüklemezse bu laflarınızdan dolayı bu parayı yine o yardımcı olmaya çalıştığınız arkadaşa kendi cebinizden ödeyecek misiniz? Hayatımda çok insanla karşılaştım; sizin gibi iyi niyetli olan ancak emin olmadığı halde "Evet, bu doğru.", "Merak etme, bir şey olmaz.", "Bir sıkıntı olursa gel beni bul." diyen insanlar bunlar... Maalesef ki sorun olduğunda hiçbiri ortada yoktu. O sebepten diyorum ki "Lüzum yok." gibisinden konuşmalar lütfen yapmayınız emin olmadığınız bir konu hakkında...

Oderiz sorun yok. Açıklama doğru. Evet biliyoruz. O yuzden luzum yok yazabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kambochian -- 22 Aralık 2013; 14:22:18 >

• Açıklamaların için teşekkür ediyorum. @ismail671

@mdf__18 ve @kambochian; sanırım işin her zaman güzel yanından bakmaya alışıksınız ve evdeki hesabınız çarşıya uymamazlık yapmamış şahsınıza karşı. İyi niyetli de olsanız düz mantık düşünen insanlarsınız. Bu sebepten bundan sonra ne yazarsam yazayım böyle düşünmeye de devam edeceksiniz. Umarım bir sıkıntıyla karşılaşmadan kampanyadan faydalanırsınız. Teşekkür ediyorum ve bu konuşmayı burada bitiriyorum.
  • quote:

Açıklamaların için teşekkür ediyorum. @ismail671

@mdf__18 ve @kambochian; sanırım işin her zaman güzel yanından bakmaya alışıksınız ve evdeki hesabınız çarşıya uymamazlık yapmamış şahsınıza karşı. İyi niyetli de olsanız düz mantık düşünen insanlarsınız. Bu sebepten bundan sonra ne yazarsam yazayım böyle düşünmeye de devam edeceksiniz. Umarım bir sıkıntıyla karşılaşmadan kampanyadan faydalanırsınız. Teşekkür ediyorum ve bu konuşmayı burada bitiriyorum.

Arkadaşım düz mantıkla ne alakası var. Bu kural her puan kazanım kampanyasında var ve bu islerle ilgilenen birisi bunun puan ile harcama yapıp yine ek puan kazanmayı onlemek icin yapıldığını bilir. Ayrıca bankacıyım ama bankacı olmasam da klasik kuralı bilmemek zor olmasa gerek. Harcamanin para ile odenen kismi 125 tlyi gectikten sonra problem yok.

• Bu ısrarla anlamadığınız kampanya şartı, hemen hemen her kampanyada bulunur ve daha önce cevap veren arkadaşların dediği gibi uygulanır. Müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz tabiki ama buradaki arkadaşlar o MH den daha tecrübeli ve bilgilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 22 Aralık 2013; 17:23:13 >
  • başlarda kimse ilgilenmiyor gibi görünüyordu ama sonraları başlık hareketlenmiş :)

benim şahsi kanaatim de ing nin ufak tefek teferruatlarda sorun çıkartmayacağı yönde ,ama bunlar banka yani ne yapacakları belli olmaz :)
  • Izmir kameraltında malum şey alabileceğimiz dükkan varmı bildiğiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılım talebiniz alınmıştır mesajının altına
    kampanyadan sadece ING bınus kartların yararlanabileceği bilginize sunarız
    yazmışlar.
    bu herkeste yazıormu arkadaşlar? benim başka kartım yok ta neden böyle bişey yazıyor onu anlamadım.
  • 158 dedi adam ceyreğin taksitlisine.
    girmeyeceğim bu işe sanırım.
  • Izmir Kemeraltinda yada Hatayda bildiginiz kuyumcu varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecms

Izmir Kemeraltinda yada Hatayda bildiginiz malumcu varmi ?

2çeşmelik tarafından girersen sürüyle malumcu var.herhangi birine girip malum şeyi bonusa bölüyonuzmu demen yeterli.
  • http://www.ingbonus.com/bonus_kampanyalar/yilbasi_2013.asp

Allah cezalarını versin. Kampanya sartlarini degistirmisler. Kuyumcu islemleri kampanyaya dahil degildir. Ne olacak simdi

• kuyumcudan çok taksitli çeyrek alan oldu belliki ing uyandı bu duruma. başka bi yol bulmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

http://www.ingbonus.com/bonus_kampanyalar/yilbasi_2013.asp

Allah cezalarını versin. Kampanya sartlarini degistirmisler. Kuyumcu islemleri kampanyaya dahil degildir. Ne olacak simdi

bu düzeltmeyi bekliyordum ne zaman şartları değiştirecekler diye.. o yüzden kuyumcuya gitmeyi erteliyordum...
  • acaba marketten kontör satın almak işe yarar mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.