Bildirim
İng vista Türkçe olabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisi olan? -
xp için duydum ama vista şiçin duymadım tavsiyem sistemi kaldır. yeniden türkçesini kur. temiz iş olur -
hayır çeviremezsin.Vista'nın Türkçe sürümü var ama Türkçe'ye çevirmek için yama gerekiyor.O da daha yok. -
Teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: maniavolkan
Teşekkürler
önemli değil. -
şu an için yeniden tr versiyonu yüklemeden olamaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: bestercan
xp için duydum ama vista şiçin duymadım tavsiyem sistemi kaldır. yeniden türkçesini kur. temiz iş olur
peki xpiçin nasıl oluyor bunu acıklayabılrımısınız bunu nereden yapıcam -
quote:
Orjinalden alıntı: reall
quote:
Orjinalden alıntı: bestercan
xp için duydum ama vista şiçin duymadım tavsiyem sistemi kaldır. yeniden türkçesini kur. temiz iş olur
peki xpiçin nasıl oluyor bunu acıklayabılrımısınız bunu nereden yapıcam
Googledan araştır rahatlıkla bulursun.İnternet üzerinden xpyi Türkçe'ye çevircek bir sürü döküman var.Sanırım yaklaşık boyutu 90 mb olan birşeyler indirip bilgisayarına kuruyordun... -
quote:
Orjinalden alıntı: buffy45
hayır çeviremezsin.Vista'nın Türkçe sürümü var ama Türkçe'ye çevirmek için yama gerekiyor.O da daha yok.
O yamada sadece Ultimate için. -
ben bir yerde görmüştüm adam ing vistayı türkçe yapıyordu bi araştırırım bulursam koyarım buraya -
quote:
Orjinalden alıntı: g4zm4n14
ben bir yerde görmüştüm adam ing vistayı türkçe yapıyordu bi araştırırım bulursam koyarım buraya
nasıl yapıyodu?aklında kalnları falan yazsan. -
gercekten bu yama daha cıkmadı mı ya bnde yeni bilgisayar aldım ama içinden ing cıktı. türkceye cevirmek istiyorum. nasıl yapacam kısa yoldan bide metro elektronikten toshiba a100-003 aldım içinden işletim cd si cıkmadı? normal mi arayıp adamlarla kavga edeyim mi? -
ya ben şimdi bu konuyu hortlatacam ama bu konuda şimdi bilgisi olan varmı peki -
arkadaşlar bu konuyu hortlatmamın sebebi fazla konu kirliliği olmasın die yoksa açarım benim için sorun değil -
Eger vista ultimate ise windows update den turkce dil paketini secersen o kendi indirip turkce yapicaktir. -
Vista Home Basic için böyle bir yama yok mu dostlar? -
Valla abi olsa bile yasal degildir.Bilgisayar yari turkce yari ingilizce olur sonra formattan baskasi yirtmaz :D Yani bilgisayar acilirken Hos Geldiniz ya da Welcome yazmasini istiyorsan yasal islere yonel ama eger Hos Welcome ile karsilasmak istersen orasini ben bilemem -
SELAMALAR!
VİSTA ULTİMATE İNGLİZCE OLSA BİLE HER DİLE ÇEVRİLEBİLİR. UPDATELERE BAKIN, İSTEĞE BAĞLI UPDATELERDE DİL PAKETLERİ MEVCUT. BİR ÇOK KEZ TÜRKÇELEŞTİRDİM. FuLL ÇEVRİLİYOR, HİÇ BİR SIKINTI OLMUYOR... BUSINESS DE ÇEVRİLİYOR SANIRIM, HOME'DA OYLE BİR SEÇENEK YOKTUR...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 31 Ocak 2009; 13:10:33 > -
Arkadaşlar işiize yarayacağını umuyorum:
http://www.froggie.sk/
Bu sitede Bütün işleti sistemleri için Çoklu Diller mevcut. Sadece "Windows language packs" yazan yere tıklayın ve ordan işletim sisteminizi seçip Türkçe yi indirin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X