Şimdi Ara

ingilizce bilen hocalarım help me

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu şekil bi mail atıcam beyler bi sıkıntı yok değil mi ? emin olamadım da

Hi,

I am chosen from xxxx University for your university to study 2019-2020 Spring term on Erasmus Program.

What documents do I need to prepare for housing and application ? And what should I do ?

Could you inform me about these?

Thanks in advance.

• Hello,

As part of the xxx University Erasmus Student Exchange program, I was elected to study at your university within Spring term of 2019-2020. Could you kindly inform me about the process and paperwork required by your university for completing my application ?
    Also, is it possible for you to provide me the options available for housing ? Does your university provide any help?

Thank you in advance,
    <ismin>
  • andle cumleye baslamamak icin what should i do in advance? seklinde yazabilirsin ikinci cumleyi onun disinda diger arkadasin dedigi gibi which documents daha iyi gibi bide yazdigin kisi herifse hi sir kadinsa hi madam diye gir bol sans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westbrook -- 1 Mayıs 2019; 0:46:9 >
  • Katılıyorum what documents olmamış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hello,

As part of the xxx University Erasmus Student Exchange program, I was elected to study at your university within Spring term of 2019-2020. Could you kindly inform me about the process and paperwork required by your university for completing my application ?
    Also, is it possible for you to provide me the options available for housing ? Does your university provide any help?

Thank you in advance,
    <ismin>
  • Hi,

I am one of the students from the xxxx University who were chosen to study the 2019-2020 Spring term in your university through the Erasmus program.

Could you give me some information about the documents that are needed for my application and the housing in your university. What should i do next?

I would be very glad if you could inform me.

Thanks in advance.
  • Ben sana hem İngilizce öğretmeni olarak hem erasmus yapmış biri olarak söyleyeyim: Yazdığın metni yolla. Hiçbir sıkıntısı olmaz merak etme. Takılma bu kadar. Baya düzeltenler de olmuş. Hiç gerek yok. Emin olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ingilizceni neye borçlusun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiden onu düşünmeyin hocam, çok erken henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: herzamanyıkık

hocam ingilizceni neye borçlusun
    internete
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunbird

Hello,

Thank you in advance,
    <ismin>
    "I was elected to study" Aman hocam adamın kariyerini mi kaydıracaksın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Ben sana hem İngilizce öğretmeni olarak hem erasmus yapmış biri olarak söyleyeyim: Yazdığın metni yolla. Hiçbir sıkıntısı olmaz merak etme. Takılma bu kadar. Baya düzeltenler de olmuş. Hiç gerek yok. Emin olabilirsin.
    doğru söylüyorsun aslında, herkes avrupalarıları mükemmel ingilizce biliyor zannediyor ama gönderdiğin kişi senin bildiğinden daha az biliyor bile olabilir.
    karşıdaki seni anladığı sürece problem yok
  • beyler bi yanlış var mı diye baktırayım dedim de döktürmüşsünüz

hepinize teşekkürler attım maili
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

"I was elected to study" Aman hocam adamın kariyerini mi kaydıracaksın :D

Alıntıları Göster
    "I was chosen" çok bayağı geldi açıkçası, üçüncü bir kişi veya kişiler tarafından seçilmek daha yakın geldi (ki gerçekte olan bu)
    "I was elected by my university to study at your university" de olabilir ama çok uzun durdu
    elected/election sadece genel seçimler için kullanılmıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunbird -- 1 Mayıs 2019; 1:15:6 >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    hocam bahar dönemi olmasına rağmen 17 mayıs son tarih olarak gözüküyor o yüzden aceleciyim biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunbird

"I was chosen" çok bayağı geldi açıkçası, üçüncü bir kişi veya kişiler tarafından seçilmek daha yakın geldi (ki gerçekte olan bu)
    "I was elected by my university to study at your university" de olabilir ama çok uzun durdu
    elected/election sadece genel seçimler için kullanılmıyor :D

Alıntıları Göster
    Çok pardon hocam,elected okuyunca elendim gibi çevirdim biraz uykuluyum,dedim trolmü :D Çok pardon
  • kykyky kullanıcısına yanıt
    Her iki okulun da international relations web sitesine bakın, bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.