Şimdi Ara

ingilizce bilenler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hail *****! We do not see any character blocked in this account. If the issue still persists, please provide us with the character name so that we can better assist you. I apologize for any inconvenience this may cause. Thank you for playing knight online. -Knight Online Customer Service Team, CSR Quechuan

• merhaba XXXX! Biz bu accountta blocklanmis hicbir character bulamadık/göremedik. Sorun halen devam ediyor ise character ismini bize bildirinki daha iyi şekilde yardımcı olalım. Sebep oldugumuz sorunlardan dolayi özür dileriz. knight online oyandiginiz icin tskler. knight online musteri hizmetleri takımı.

edit : basitlestirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 13 Ocak 2007; 3:24:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

merhaba XXXX! Biz bu accountta blocklanmis hicbir character bulamadık/göremedik. Sorun halen devam ediyor ise character ismini bize bildirinki daha iyi şekilde yardımcı olalım. Sebep oldugumuz sorunlardan dolayi özür dileriz. knight online oyandiginiz icin tskler. knight online musteri hizmetleri takımı.

edit : bastilestirdim.

oleyy rahatladım walla

kardeş bi de sunu cevır zahmet olcak ama

benım character ekranında start a bastıgım anda dc werıyor bunu ban sanmıştım peki bunu duzeltebılırmısınız ?
  • i get disconnected from server when i press start button on character select screen. i thought that was blocked account. my character name : XXXX
    pls help with this issue
    thank you
    regards.

edit : XXXX olan yere sorunlu olan character ismini yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 13 Ocak 2007; 3:29:33 >
  • quote:

i get disconnected from server when i press start button on character select screen. i thought that was blocked account. my character name : XXXX
    pls help with this issue
    thank you
    regards.

edit : XXXX olan yere sorunlu olan character ismini yaz

kardes cok saol ya
  • benim character ekranında start diince dc napıcaz
  • quote:

merhaba XXXX! Biz bu accountta blocklanmis hicbir character bulamadık/göremedik. Sorun halen devam ediyor ise character ismini bize bildirinki daha iyi şekilde yardımcı olalım. Sebep oldugumuz sorunlardan dolayi özür dileriz. knight online oyandiginiz icin tskler. knight online musteri hizmetleri takımı.

edit : basitlestirdim.

herkese yararlı oldun wallahi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.