Okula zaten hukuksuz ile kayıt yaptırdığı ortaya çıkti. Siyası ayrıcalıklar belkide rüşvet. Tek bir ingil7zce kelime bilmeden. Ay em okey diyen birisi nasıl ingilizce işletmeyi bitirir. Sınavları geçer oradadamı katekulli döndü. Yusuf Şimşekyoutube ekrem imamoğlu ingilizce
ekrem imamoğlu English https://www.youtube.com/watch?v=CyPdZS49NEE< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 6 Ekim 2024; 0:20:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İngilizce bilmeden, ingilizce işletmeden mezun olmak.
-
-
Unutuluyor. Bende unuttum. Dil dediğin çevrene göre gelişiyor. Zorlanacaksın ki öğrenip iyice kafana otursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden ingilizce denen bölümlerin tamamında Türkçe ders işlenirdi.
Ben de öyle bir bölüm mezunuyum da
Yoktu ki anlatabilecek hocalar.
Devlet üniversitelerinde standard bu olay.
Ümmete imam lazım diye düşünüyorum
Arapça bilmesi daha iyi. Ne güzel yasin okuyordu imam
Türkçe ana dil
Bulgarca B2 (manitaların ayağına inanılmazı başarmışımdır)
İngilizce C1 (konuşmada biraz gerileme var ama bunun sebebi korona sonrası gelen bazı anlık unutmalar)
Almanca B1
bu unutma değil. Türkiye'de eğitimin ne kadar kötü olduğunu gösteriyor. bizi yönetenleri de gösteriyor.
o yüzden yönetici dediğin Atatürk gibi asker disiplinine sahip zeki insanlardan seçilmeli.
-
Şunu konuşamayacak bir ton politik sayarım sana.
En başta da uzun adam.How are you im fine welcome harici İngilizcesi olmayanlar bunu beğenmemişler
O değilde şu diploma işide kaynadı gitti. Her şeye cevap veren İmamoğlu bu konuya hiç bulaşmadan atladı geçti. Öyle böyle unutulur gider.
Transkript nerde notlar nerde yatay geçiş nasıl oldu dikey geçiş nasıl oldu ! Özel Üniversiteden Devlet üniversitesine Mühendislikten İngilizce İşletmeye geçiş nasıl oldu anlatamadılar bir türlü...
-
🔥 🔥 🔥 🔥 🔥
Beyler ben çayın altını yaktım, üstteki yakında demlenir, çok uzaklaşmayın.
Okulda öğretiyorlardı eskiden, tis is e buuk, dis is e çeyir, falan öğrendik, zaten elinle işaret edip anlaşıyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lise Mezunu Bülent Ecevit bile bu İmamoğlu ndan misli ile üstün.
İşletme yi başka türlü anlıyor. İmamoğlu da klasik Karadenizlilerden ...
Karadenizli Mesut Yılmaz'ın ( iyisiyle kötüsüyle ) bir başka versiyonu filan bile olamaz...
Gelen gideni aratıyor!
İstanbul için fırsatı vardı kendini ispatlayamadı .. Yandaşlarına da peşkeş çektiriyor. AKP in düzenine kendi yandaşlarına devam ettiriyor! Tekrar bile seçildi! Oyumu ona vermedim ... Rezalet. Her açıdan da ...
-
https://eksisozluk.com/ibbnin-satanist-modaciyla-is-yapmasi--7885738?a=popular
x (formerly twitter)Abese İrca (@Abese_irca) on Xhttps://x.com/Abese_irca/status/1842760135539589543 -
ingilizce bölümlerde ingilizce bilmeden mezun olan çok kişi var. sebebi sınavlarda hep aynı soruların çıkması.
elektronikte de elektronik bilmeden mezun olabiliyosun.
olasılık diye ders var ya hani, matematiksel olasılık hesapları falan yapılır, ben o derse gitmeden A ile geçtim. çalışkan olan bi arkadaşım tüm derslere gidecek neredeyse kalıyodu, son anda benim soruları göstermem sayesinde zar-zor C ile geçebildi. çünkü derste hiç soru çözmüyo hoca. sadece formül verip geçiyo. uygulama yapılmazsa sen o formülü nerde nasıl kullanacağını göremiyosun.. ben hiç formül bilmeden sadece çıkmış soruların cevaplarını ezberledim. aynıları çıktı. tak-tak yazdım geçtim.
üniversitede çoğu dersi çıkmış soru ezberleyerek geçtim ve zaten herkes öyle.
quote:
bu unutma değil. Türkiye'de eğitimin ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.
+1
ben 2015-2020 arası hergün ingilice pratiği yaptım. o dönemde çok iyi konuşuyodum. pandemide bıraktım çalışmayı, ve köreldim. ama körelmiş halimde kötü konuşurken bile asla böyle gevelemem. belli bi temeli olan adam istediği kadar unutsun bu derece gevelemez.
Ekrem Müteahhitoğlu demek lazım. Karadeniz'li bi müteahhit daha.
Türkiye'de Yüksek Lisans anca başka ülkelerin 4 yıllık üni lerine denk tir...
Türkiye'deki eğitim kurumları hızla geriliyor. Boğaziçi vs hepsi geriledi. Hocaları para için ya part time ya da full time başka üniversitelere şehirlere veya ülkelere gidiyor ... Akademik kariyerleri de niceliksel niteliksel değiller.. Yoz bir düzen var atıflar bile birbirlerine para karşılığı vs baya baya rezil bir ortam Türkiye için ..
Nice Prof esasında haketmiyor veya pek vasıflı değil...
Yabancı Dil genel geçer dilleri düzgün bilmeyende de hiçbirşey beklenemez ...
-
Bu doğru eğitim sistemi harbiden leş. Ama dil denilen şey de spordaki vücudun gibi. Kullanılmaya kullanılmaya köreliyor. Kullandıkça zinde kalıyor. Ana dilin bile olsa uzun süre yazıp konuşmazsan unutmaya başlarsın. Kelimeler konuşurken aklına gelmemeye başlar, konuşamamaya başlarsın. Zamanla olur bu.
Konu sahibinin Eko'ya özel bir takıntısı var. Ama mesela aynı eleştiriyi "One Minute"ten ötesini bilmeyen, diploma şartı olan cumhurbaşkanlığı mevkisindeki biri olup diploması şaibeli olan RTE için söylemez, söyleyemez.
kelimeler unutulsa da o zamanlar kalıplar akıldan kolay çıkmaz. bende korona sonrası bazı unutkanlıklar başladı. hala devam ediyor. bende isimler akıldan çok gidiyor. suratı biliyrum ama isim aklıma gelmiyor. 2-3 dakika sonra kendiliğinden geliyor.
ama zamanı vs unutamazsın. yada bu adamın konuşma yetisi gelişmemiştir diycem ama I will den sonra bağlaç yoksa verb gelir. bunu otomatikman zaten beyin kavrar.
he ülkenin başındaki adam konusunda evet o dururken akpli birinin ekoya takması; kişinin bir ağrısı olduğunu gösterir. ama eko tarafında sorun kendisini batılılara ki bu liberal kesim; yamamaya çalışıyorcasına bir hava vererek bunu yapması abez oluyor.
-
Off off nolacak bu Ekremzedelerin hali, önce binali, sonra kurumu madara etmesinin acısını çıkaramıyorlar
-
Yabancı dil sınavlarında boğaziçi kazanabilecek kadar dil bilen biriyim. Orada kullanabileceği kalıp malıp yok. Ki heyecandan diyeceğini de unutabiliyor, sonuçta kendisi de bir insan.
-
Tamam bazı kipler çok kolay da kalıptan kastın bazı kelime kalıplarıysa unutulabilir hocam. Bir kelimenin, cümlenin, kalıbın aklınızdaki kalıcılığı onu ne kadar sıklıkla pratikte kullandığınızla doğru orantılıdır. Çok kullandığınız sözcükleri kolay kolay unutmazsınız ama ana diliniz dahi olsa bir sözcüğü neredeyse hiç kullanmazsanız yani çok nadiren kullanırsanız o sözcüğü bile unutabilirsiniz. (Anlamını, yazılışını vs) Bu iş tamamen pratiğe bakıyor. Ama hatalı ama yarım yamalak. Dil öğrenme ve pratiğinin spordan hiçbir farkı yok. Tamamen aynı. Şu anda alanında en kral sporcuyu getir 2 ay spordan uzak tut bak nasıl tüm yetenekleri köreliyor. (Refleksler, kaslar, kondüsyon, dikkat vs) Aynısı dil için de geçerlidir. Sadece dilde unutma ve körelme daha fazla zaman alır. Dil için sürekli pratik gerekiyor. Aksi halde yavaşça sinsice unutmaya ve körelmeye başlıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Off off nolacak bu Ekremzedelerin hali, önce binali, sonra kurumu madara etmesinin acısını çıkaramıyorlar |
Eskiden ingilizce denen bölümlerin tamamında Türkçe ders işlenirdi.
Ben de öyle bir bölüm mezunuyum da Yoktu ki anlatabilecek hocalar. Devlet üniversitelerinde standard bu olay. Ümmete imam lazım diye düşünüyorum Arapça bilmesi daha iyi. Ne güzel yasin okuyordu imam |
Benzer içerikler
- gerçek atatürk
- yılmaz argüden mason
- kürtler atatürk"ü sever mi
- konut kredisi forum 2024
- suriye araba sitesi
- tf 2000
- togg renkleri
- yapay zeka tahlil sonuçları
- imei kayıt ücreti
- youtube premium fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X