Şimdi Ara

İngilizce Bir Kaç Paragraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mouse Pointer :

The mouse pointer is the arrow that shows up on the screen and is directed by the mouse. The mouse pointer often changes appearance depending on where it is positioned or what action you are talking.

New :

Use the New command to create a new presentation. The New command allows you to create a presentation from scratch, or it offers a variety of designs and formants that can be used as a starting point.

Notes Pages :

Notes Pages contain a reduced image of a slide as well as an area to include speakers notes.

Office Assistant

The Office Assistant appears on all PowerPoint screens until you close it and can be used to get help and tips on using Powerpoint.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadol -- 6 Ocak 2015; 0:23:08 >

• Fare Pointer: Fare işaretçisi ekranda gösterir ve fare ile yönlendirilir oktur. ne eylem konumlandırılmış ya da nerede fare işaretçisi genellikle bağlı görünümünü değiştirir

Buyur google çeviri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı hatalar var lütfen düzeltin
  • fare işaretçisi ekranda gösteriliyor olan oktur ve fare tarafından yönlendirilmiştir. fare işaretçisi sık sık görünümünü değiştirir yönelmiş yerinde veya yaptığın hareketinde .

haber :

yeni bir tanıtım yaratmak için yeni emir kullan. Çizilmeden a tanıtım yaratmak için yeni emir sana izin verir veya dizayn çeşitliliği teklif eder ki bir başlayan nokta olarak kulllanılmış olabilir

not sayfaları:

not sayfaları konuşmacı notları içermek için bir bölge yanı sıra azaltılmış slaytın bir resmini içerir

ofis asistanı

ofis asistanı bunu kapatana kadar tüm powerpoint ekranlarında görünür ve kullanılan powerpointte tüyoları ve yardımı almak için kullanmış olabilir .

Kelimelerim iyi ama cümleleri okurken sıkıntı yaşıyorum biraz. Anladığım kadarıyla çevirdim. umarım sende az buz anlarsın yaptıgın iş ile .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 6 Ocak 2015; 0:19:33 >

• Mouse Pointer : ilk başlıkta fare imleci diyo, ekranda ok şeklinde gözükür diyo mouse ile yönlendirilir bu imleç yada işaret işte nere götürmek istiyorsan bi eylem yapmak için felan oraya konumlandırırsın diyo

New : Yeni komut sıfırdan bir sunum oluşturmak için olanak sağlar, ya da bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir yeni tasarımı ve formatı varmış

Notes Pages : Notlar Sayfalar slayt azaltılmış görüntüsünü yanı sıra hoparlör notları dahil bir alanı içeriyor.

Office Assistant : Powerpoint kullanırken ipuçları almak için kullanılabildiği gibi Office Yardımcısı tüm PowerPoint ekranlarında görünür.

Oldu mu?
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chadol

Çok sağol

Anladın mı harbi ? Çok karışık yazdım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mouse Pointer :

The mouse pointer is the arrow that shows up on the screen and is directed by the mouse. The mouse pointer often changes appearance depending on where it is positioned or what action you are talking.

Fare imleci: fare imleci ekranda gözüken oktur ve fare tarafından yönlendirilir.fare imlecinin sık sık pozisyonuna göre ya da konuştuğun eyleme göre görünümü değişir.
    New :

Use the New command to create a new presentation. The New command allows you to create a presentation from scratch, or it offers a variety of designs and formants that can be used as a starting point.

Yeni: yeni bir sunum dosyası oluşturmak için 'Yeni' komutunu kullan.'Yeni' komutu en baştan yeni bir sunum oluşturmana olanak verir ya da başlangıç noktası olarak kullanılabilen formatlar ve dizaynlar sunar.

Notes Pages :

Notes Pages contain a reduced image of a slide as well as an area to include speakers notes.

Not bölümü: not bölümü aynı zamanda konuşmacının notlarını eklediği bir bölüm olan küçültülmüş bir slayt resmi içerir.

Office Assistant

The Office Assistant appears on all PowerPoint screens until you close it and can be used to get help and tips on using Powerpoint.

Ofis asistanı:
    Ofis asistanı sen kapatana kadar tüm PowerPoint ekranlarını göşlsterir ve PowerPoint kullanırken yardım ve püf noktalar almak için kullanılabilir.

Telefondan bu kadar oluyor. İşine yarar umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.