Şimdi Ara

ingilizce forum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili dh halkı , önerebileceğiniz ingilizce forumlar var mı takıldığınız falan, konu dışı tarzında

• güncel/
    hadi ya bilen yok mu ing. geliştirme amaçlı
  • Sabahleyin kalkıp kahvemi hazırlayıp ilk girdiğim site ise TheChive'dir. Burası bayağı komik şahsen resimlerinden çok yorum bölümlerindeki muhabbetler güzel oluyor bir kaç tane arkadaş bile edindim facebook adresinle girip yazınca replylerle konuşa konuşa tanışıyorsun birileriyle. Yakında "TheChive Everywhere" için foto çekmeyi bile düşünüyorum komiklik yapıp

Burasıda yabancı dh;
    http://forums.overclockers.co.uk/forumdisplay.php?f=12

Dh ile eşit olarak görüyorum bu forumu. Daha düzgün yönetim en azından burada kendine öz olan repliklere izin veriyor ama genel olarak bakarsak muhabbet koyu oluyor sıktımı da tekrardan bu foruma dönüyorum işte

• @Amedra çok teşekkürler, deniycem bakalım nasılmış
  • Rica ederim
  • ben gaia online a takılıyorum. Güzel alternatif olabilir.
  • yöneticilere söyleyelim sadece inglizce konuşulan bi bölüm açsınlar ya da bi konu açalım sadece ingilizce konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi AT -- 24 Eylül 2011; 22:17:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanca öğrenenlere haber sitesi
    11 yıl önce açıldı
    DH Underground Türkçe Rap Forumu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4chan.org

• quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

yöneticilere söyleyelim sadece inglizce konuşulan bi bölüm açsınlar ya da bi konu açalım sadece ingilizce konuşalım

öyle bi bölüm açılsa dh yeni bi ingilizce türü keşfeder, ingiliz amerikan falan anlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc106

quote:

yöneticilere söyleyelim sadece inglizce konuşulan bi bölüm açsınlar ya da bi konu açalım sadece ingilizce konuşalım

öyle bi bölüm açılsa dh yeni bi ingilizce türü keşfeder, ingiliz amerikan falan anlamaz

konu olabilir ama tutar bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nc106

quote:

konu olabilir ama tutar bence

evet aslında fena olmaz, yöneticiler duyun sesimizi ingilizce forum istiyoruzzzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

4chan.org

4chan a girmeyin benim pc me vürüs bulaştırdı çok vürüs var o sitede girmeyin
  • What is the missing letter in the tv show ?-factor hosted by simon cowell?

bu ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

What is the missing letter in the tv show ?-factor hosted by simon cowell?

bu ne demek

İngiltere'de X-Factor diye bir program var, o programın ismini vermiş, fakat X harfini koymamış, hangi harf eksik diye soruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

quote:

What is the missing letter in the tv show ?-factor hosted by simon cowell?

bu ne demek

İngiltere'de X-Factor diye bir program var, o programın ismini vermiş, fakat X harfini koymamış, hangi harf eksik diye soruyor

Ingilizceme hiç güvenmiyordum fakat bir soru çıktı milk dedim kabul etti.

Not
    Nasıl olsa 9.sınıf ingilizcesi

ama program yazmaya yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_KeReMM -- 24 Eylül 2011; 23:54:16 >

• By_KeReMM, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
    Log Out Home

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

By_KeReMM, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
    Log Out Home

Turkiyeyi cok begendigini soyluyor Xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

By_KeReMM, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Log Out Home

Turkiyeyi cok begendigini soyluyor Xd

gülmemimi bekliyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.