Şimdi Ara

ingilizce hazırlık için başka üni okuyup sene sonunda hukuk geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • myp ile yatay gecıs yapacagım sorularım sunlar:
    -bu çok sıkıntılı bir süreç olur mu?
    -herhangi bir riski var mı?
    -okul ortamından kopmak zor olur mu?

bunu yapan veya bilgisi olanlar bana zor yanlarını söyleyebilir mi ne gibi sıkıntılar çıkar karşıma ?(fiziksel ve duygusal)

bu arada hedeflediğim bölüm zaten hukuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouncu -- 13 Ağustos 2020; 20:38:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• upp 1 gun kaldı arkadaslar benim kafama bu oturdu hiç bir sıkıntı gözükmüyor ortalıkta ama yine de başkalarının görüşleri de önemli (kaçırdıgım bir nokta olabılır) o sebeple yardım beklıyorum

• uppppppppp

• up

• ben de hazırlık okuyup myp yapabilirim. up
  • geçememe durumun olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yökün bu hakkı kaldırması olabilir
    Ama düşük risk yani
    Yapılabilir

Ama kaldırırsa da bu soğuk su + sınava yeniden hazırlık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.yok.gov.tr
    YÖK Güz ve Bahar Dönemi Ek Madde 1 Uygulama İlkeleri
    https://www.yok.gov.tr/ogrenci/guz-ve-bahar-donemi-ek-madde-1-uygulama-ilkeleri

Myp ile geçişler ek madde-1 çerçevesinde olur ve attığım linkten gerekli bilgilere ulaşabilirsin.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    o kadar da degıl be

• Hazirligi bir özel unide tam burslu okudum sene sonunda myp ile devlet okuluna farklı bir bolime geçtim.Biraz uğraştım iki üniversite arası gidip gelmekten ama zor bir süreç değil yardımcı oluyorlar.

• hah tam aradıgım adam

yani tek sıkıntı çıkacak konu myp'yi kaldırmaları olacak galiba

• bir de YÖK sayfasında bu ibare var: "Öğrencinin kayıt olduğu yıldaki merkezi yerleştirme puanlarının başka bir diploma programının girdiği yıldaki taban puanına eşit veya yüksek olması gerektiği"

dedikleri şey, şimdi var olan taban puanlara göre mi yoksa yerleştirme sonrası oluşacak taban puana göre mi?

• bouncu B kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bu sene yerleşeceksiniz bu sene oluşacak olana göre geçiş yapabilirsiniz.Ben 4 sene önce geçiş yaptım 0.000001 puan yüksek olsa bile istediğin yere girebiliyordun.Onemli olan yüksek olmasaydı.Ama o zamanlar myp pek bilinmiyordu başvuran azdı şimdi nasıldır bilmiyorum

• yani bence bu kadar kasmaya gerek yok belki bir sonraki sene kontenjan sıkıntısı yaşayacaksın, sonradan yıl kaybettiğine pişman olacaksın, hazırlığın eğitiminden tatmin olmayacaksın, ya da dediğin gibi ilk yıldaki çevrene fazla alışıp kopamayacaksın ya da senin fikrini etkileyecekler vsvsvs böyle ihtimaller uzar da gider sadece ingilizce öğrenmek için böyle bi mesaiye gerek yok okulla beraber gayet öğrenilebilir hem de yıl kaybına gerek kalmaz. hukuk eğitimi alırken sonradan istemeden de olsa yıl uzattın diyelim hazırlıktaki yıl kaybın seni pişman etmeyecek mi? bu forumda böyle şeyler için gözü dönmüş çok fazla insan var bazen şaşırıyorum burası çok farklı bi dünya bu söylediğini gidip şu an hukuk okuyan birine söylesen dalga geçtiğini sanar.... gerek yok böyle heyecanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MYP nedir hocam nasıl geçiş yapılıyor
  • Ya nası maceralar bunlar :D , bak bir şey olur derler bu senelik merkezi geçişi kapattık kalırsın falan. İngilizce öğrenmek için hazırlığa mı ihtiyacın var? İnternet deniz derya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.