Şimdi Ara

ingilizce hazırlık okuyorum nasıl çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben üniversitede ingilizce hazırlık sınıfındayım. ingilizcem gerçekten kötüydü yani en son 9. sınıfta inglizce görmüştüm yani ilk okul ilgilizcesiyle hazırlık sınıfına girdim direk elementary seviyesiyle başladım. kendime bir türlü program ayarlayamadım yani masaya oturdugumda nasıl çalışacağımı bir türlü bulamıyorum. gerçekten ingilizce öğrenmek istiyorum içimde istek var fakat yöntem yok. işte biri diyor grammere boğulma diğeri diyor gramersiz olmaz. İngilziceyi sadece sınıf geçmek için değil hayata gerçekten katkısı oldugu için öğrenmek istedim. Her türlü öneriğe açığım arkadaşlar lütfen yardım edin

• Oyun oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi üni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Grammarsiz olmaz bir kere, diger alternatifi kafadan cikar. Grammarsiz dil ogrenmeye calisirsan papagan gibi ayni kaliplari soyler durursun. Dil bilgisini ogren, daha sonra audio book, kitap, gazete okuyarak ilerle. Tabi ilk basta dusuk seviyedekilerle baslicaksin. Cocuk hikayeleri falan oku. Ingilizce altyazili dizi film izle.
  • Once gramer kaliplarini ogren sonra bol bol kitap oku ve ingilizce bir seyler izle

Belgesel izlemen daha iyi olur anlaşılır oluyorlar ve bilim dili kullanılıyor daha duzgun bir ingilizceyle. İlk baslarda ingilizce alt yazili sonra alt yazisiz olarak izlersin

Gramer ogrenmek icin de bir defter al kaliplari yaz, alistirmali kitaplardan pratik yap

Ve haftada mutlaka bir tane 5 paragraf essay yaz 300-500 kelime arasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe hazırlık nasıl??
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.