Şimdi Ara

İngilizce Kelime Ezberleme Teknikleri Hepsi Bu Konu Başlığı Altında Güncel!!!!! 14.01.2014 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
93
Favori
157.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana mp3 olarak dinleyebileceğim ingilizce kelimelerin türkçe karşılığını okuyan birşey lazım nerden bulurum.Sırayla önce ingilizcesini söylücek sonra türkçesini söyleyecek.
  • edison3838 kullanıcısına yanıt
    Pm Atılmıştır.
  • Memrise adlı android programı var.Aynı zamanda masaüstünde girilebiliyor.İngilizce dahil birçok dil de mevcut.Sınavlara yada amaca göre içinde kurslar var.Tekrarlı ve çağrışımsal olarak kelimeleri ezberletiyor.Deneme fırsatım oldu.Keşke yds az zaman kalmadan önce öğrenseydim.Artık bi daha ki sınava.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda buna dair konu da açmıştım ama bir de burdan sorayım dedim. Ben de word dosyasında arşivlenmiş birçok kelime mevcut. Bu word dosyasını olduğu gibi telefona atma şansım var mı? Yani hafıza kartına atmış olsam düzgün bir şekilde açıp dışardayken kelime tekrarı yapabilir miyim?
  • sasori_99 kullanıcısına yanıt
    Androidmi telefonunuz ?
  • Melik duyarın setleri için ne diyorsunuz..

• Kralrep kullanıcısına yanıt
    Hafıza teknikleri ile öğreniyorsunuz fakat setin asıl amacı hafıza teknikleriyle öğretmek degil hafıza tekniklerini size öğretmek gerisi için sizin çabalamanız gerekiyor. yani hafıza tekniklerini uygulamak istediginiz kelimelere uygulamanız gerekiyo. bayaa ugraşlı ve vakit alan bir iş . vaktiniz bolsa para harcamadan kelime öğrenebilirsiniz.
  • Her bir kelime için hikaye yazılması baya ugrastırır gerçekten.. daha onceleri reklamı izlerken beyaz rusya baskenti icin bi hikayesini gormustum hala unutmadım... iyi yontem aslında...

• Kralrep kullanıcısına yanıt
    isterseniz pm den bi kaç etkili yöntem linki atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganz27

Androidmi telefonunuz ?

Açıkçası telefonlardan pek anlamadığım için bilmiyorum. Telefon dokunmatik, açıp kapatırken Samsung Galaxy Mini yazar.
    Hatta resim atayım. İşte bundan;http://www.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/postimages/108579/galaxy-min-full.jpg
  • sasori_99 kullanıcısına yanıt
    Google olaydan word indirin hocam bu şekilde bellek kartiyla istediğiniz text i tekrar edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ganz27

Google olaydan word indirin hocam bu şekilde bellek kartiyla istediğiniz text i tekrar edebilirsiniz

Ha ayriyetten word indirmem gerekiyor yani telefona. Peki benim bilgisayarımdaki dosyaların OpenOffice olması sorun yaratır mı?
  • Lingusta isime yarayacak gibi telaffuz konusunda tesekkurler ganz27

• up
  • Merhaba kelime ezberi ve kalıp ezberleten animasyonlu setini ücretsiz yollayan eğitim kurumu var bilginize reklam olmaması için özelden isim verebilirim kargo ile ücretsiz yolluyorlar
  • İngilizce kelime öğrenmek için en etkili yöntemler kişilerin öğrenme özelliklerine göre farkllık gösterebilir fakat aslına bakıldığında en çok rağbet gören ve faydalı olanı İngilizce hikaye kitapları okumak ve ya mega hafıza teknikleriyle yapılan kelime kodlama teknikleridir. Fakat, bu yöntemin en iyisi olduğunu söylemek ve bu uygulamanın herkes üzerinde aynı sonucu vereceğini iddia etmek pek doğru olmaz.

Bir İngilizce öğretmeni olarak fikrimi belirttim umarım az da olsa faydam olmuştur.

http://gercekingilizceogren.blogspot.com
  • v.ofkeli V kullanıcısına yanıt
    Linkler ölmüş yenilermisin ?
  • Bir çok yöntemi denemiş biri olarak, en faydalı yöntemin stage kitaplarını okumak olduğu tespitine vardım.
  • Karikatürlerle her gün bir ingilizce kelime paylaşımı yapıyoruz. Karükatürlerle, eğlenerek kelime öğrenmek istiyorsanız konumuza bekleriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_105611808/tm.htm

@commandx @Zipperhoff @uk.bjk @Bundeskanzler @Biyomühendis @Sutlusoda @Hasan Paşa @VYC Majoris @ace01 @DaLGacI @Anna Dewitt @ @yavuzdesign @ Kriger @HorseWhisper @Kriger @Nachtsicht93 @Emir M. @Dark Saga @apollo_17 @Detective W. @Genç Düşünür @beşiktaşlı emre

• Bu android uygulamasında 3. aktivitede öğrenmek istediğiniz kelimeyi yazıp, ünlü yazar,film,şarkı sözü vs parçalar arasında bu kelimenin nasıl cümle içerisinde kullanıldğını görüp boşlukları doldurarak eğlenceli bir şekilde pratik yapabilirsiniz.Ücretsiz bir uygulama.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kbkmobile.practiseenglishwithquotes
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.