Şimdi Ara

İngilizce Makale Yazarları Aranmaktadır ( Ücretli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba İngilizce açmış olduğumız sitelerimiz için düzenli çalışabileceğimiz ingilizcesi iyi her konuda makale yazabilecek kabileyette makale yazarları aranmaktadır. Aşağıda belirtilen formatta mail atmanız yeterlidir.

iletisim@webobur.com

Adınız/Soyadınız:
    Yaşınız:
    Cinsiyetiniz:
    Email:
    Cep Tel Numaranız:
    Mesleki durumunuz:
    Online olma aralığınız nedir:
    Banka hesabınız mı var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi populerdeli -- 19 Eylül 2017; 15:50:43 >

• How many Turkish liras will you give us and why is it important to be female.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

How many Turkish liras will you give us and why is it important to be female.

niye ingilizce yazma gereği gördün kardeş senin ana dilin türkçe değilmi ?? yoksa amerikalımısın yoksa ingilterelimisin. anadilin ingilizceyse ingilizce yaz tabi. yoksa bakın benim ingilzicem iyimi demeye çalıştın başlığı açan adama kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: durbakalımorada

quote:

niye ingilizce yazma gereği gördün kardeş senin ana dilin türkçe değilmi ?? yoksa amerikalımısın yoksa ingilterelimisin. anadilin ingilizceyse ingilizce yaz tabi. yoksa bakın benim ingilzicem iyimi demeye çalıştın başlığı açan adama kardeş

sanane, sen başlığı açan adamın yedek üyeliği misin ? It's not your business buddy.

edit: soru olan mısın ayrı yazılır. Madem.bu kadar önem veriyorsan bunuda bil illiterate human.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızgınjapon -- 18 Eylül 2017; 22:10:23 >
  • quote:

quote:

quote:

sanane, sen başlığı açan adamın yedek üyeliği misin ? It's not your business buddy.

edit: soru olan mısın ayrı yazılır. Madem.bu kadar önem veriyorsan bunuda bil illiterate human.

türkçeyi sonradan öğrendiğim için yazım kurallarını iyi bilmiyorum kusura bakma kardeş

bu arada 'it's not your business' ın deyimsel bi anlamı yoktur bildiğin 'bu senin işin değil' anlamına gelir. senin söylemeye çalıştığın sanane sen ne karışıyosun anlamındaki cümle 'it's none of your business' diye söylenir

sen bilirsin kardeş ister ingilizce yaz ister türkçe yaz. ben sana zaten yazma demedim niye yazdın diye soru sordum. herkes istediğini yazar. ama şunu bilki ingilizce yazınca çok gösterişçi duruyosun kardeş

• Konu nerden nereye gelmiş :) ilgilenen arkadaşlardan varsa mail atmaları yeterlidir
  • İngilizcem iyi seviyede,ne tür makaleler yazılmasına ihtiyacınız var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lara _xxx

İngilizcem iyi seviyede,ne tür makaleler yazılmasına ihtiyacınız var?

Her türde siteler yapıyoruz belirli bir konu olmuyor düşünürseniz detaylar için mail atın geri dönüş sağlanacaktır.
  • Sorry to ask but, is that the same website that was recruiting writers about 2 months ago? this one?https://charbzaban.com/https://charbzaban.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: milad93

Sorry to ask but, is that the same website that was recruiting writers about 2 months ago? this one?https://charbzaban.com/https://charbzaban.com/

No, not the same site..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kariyer.net e ilan verip aradığınız işçiyi ordan bulabilirsiniz. bi foruma iş ilanı açmanız ne kadar profesyonel olduğunuzu gösteriyo
  • quote:

kariyer.net e ilan verip aradığınız işçiyi ordan bulabilirsiniz. bi foruma iş ilanı açmanız ne kadar profesyonel olduğunuzu gösteriyo

Bu tarz ilanları kariyer sitelerinde bulamazsınız ayrıca ne kadar iyi olduğumuzu müşterilerimiz iyi bilir yoksa bukadar site açıp makale yazarı aramak zorunda kalmazdık sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.