Şimdi Ara

İngilizce moralimi bozuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi emeklerimle uğraşlarımla advance seviyesine geldim her türlü yazıyı makaleyi okuyabiliyorum ama bazen düşününce moralim çok bozuluyo

şöyleki bi arkadaşım ingiltereye taşındı 1 sene oldu olmadı adam sular seller gibi ingilizce konusup her türlü şeyi okuyup anlayabiliyo.arada nasılsın falan diye konusurken hep aklıma geliyo benim yıllarımı verip anca öğrendiğim bişeyi onun 1 yıldan daha kısa sürede öğrenmesi çok koyuyo gerizekalı gibi uğraştıgımı düşünüyorum

siz siz olun dil öğrenmek için kendinizi yormayın paranız varsa direkt dil okuluna gidin 3 ayda çatır çutur ingilzice konusun

• Problem sizde değil kullandığınız yöntemde. Bu konuyu incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız:http://forum.donanimhaber.com/m_88150703/f_//tm.htm#88150703
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amazonia

Problem sizde değil kullandığınız yöntemde. Bu konuyu incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız:http://forum.donanimhaber.com/m_88150703/f_//tm.htm#88150703

bu english town güvenli bi site mi? benim tek sıkıntım aksanlı konusamamak yoksa her türlü konusup anlayabiliyorum sıkıntı yok o konularda.bi de aylık 50€ vermek biraz fazla değil mi ingilterede 2 ay dil okuluna gitsen daha fazla ilerletirsin konuşmayı diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyu123

quote:

Problem sizde değil kullandığınız yöntemde. Bu konuyu incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız:http://forum.donanimhaber.com/m_88150703/f_//tm.htm#88150703

bu english town güvenli bi site mi? benim tek sıkıntım aksanlı konusamamak yoksa her türlü konusup anlayabiliyorum sıkıntı yok o konularda.bi de aylık 50€ vermek biraz fazla değil mi ingilterede 2 ay dil okuluna gitsen daha fazla ilerletirsin konuşmayı diye düşünüyorum

Gayet güvenli şimdiye kadar sorun çıkmadı ama o linki verirken Englishtown'ı kast etmemiştim. İlk mesajdaki 3 madde için vermiştim linki. Konuşmak istiyorsanız illa ki ücretli bir siteye üye olmak zorunda değilsiniz bence.

• quote:

quote:

2 ay gitsen 2000-3000€ harcarsın ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• senin yıllarımı verdiğim dediğim max günde 1-2 saatini harcamışsındır adam 1 yıl boyunda orada günde 10-15 saat arası ingilizce konuştu ve sonuç olarak senden daha çok çalışmış oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

quote:

2 ay gitsen 2000-3000€ harcarsın ama.

haklısın ama yeni kültürler tanıyosun yeni insanlar tanıyosun verilen paranın tamamı sadece dil öğrenmek için olmuyor bir sürü yer gezdiriyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aksanli konusmak derken ? ingiliz aksani ile mi konusmak istiyorsunz ? oyleyse eger sizi dil kursu kesmez.Isi gucu birakip Ingiltereye tasinmaniz gerekir.15-20 sene orada yasayip gunluk hayatinizda sadece Ingilizce konusursaniz belki Ingiliz aksanini yakalayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

aksanli konusmak derken ? ingiliz aksani ile mi konusmak istiyorsunz ? oyleyse eger sizi dil kursu kesmez.Isi gucu birakip Ingiltereye tasinmaniz gerekir.15-20 sene orada yasayip gunluk hayatinizda sadece Ingilizce konusursaniz belki Ingiliz aksanini yakalayabilirsiniz

Cidden 15 sene sürer mi yahu

• Surer hocam.Ingilizceyi Ingilizler gibi konusmanin hic kolay birsey oldugunu sanmiyorum.Orada dogmus,buyumus ailesi yabanci (Hint Pakistan) kisilerle dostlugum var.Her ne kadar sular seller gibi ingilizce konusuyor olsalar da o aksan isini beceremiyorlar.Benim Kibrisli akrabalar da 40 sene oldu nerdeyse Brighton'a goceli,her ne kadar ana dil gibi Ingilizce konussalarda aksan halen o " unique " ingiliz aksani degil.

bence zor yani.hani ingiliz ingilizcesi icin ozel konusma kurslari filan varsa bilemiyorum tabi

• Aksan halledilir çok zor değil. Bunun için kitaplar, setler var. Kendi kendine pratik yaparak bile çok geliştirilir. Yüzde yüz olması uzun zaman alır ama yüzde 95 oluyor. Ben çok kasmadan ingiliz aksanını kaptım mesela yüzde 95 oranında.

• Ingiliz aksanı istiyorsan yapman gereken şey 'R' leri okumamak Doğuştan orada yaşayıp büyümen lazım o aksanı kullanabilmen için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.