Şimdi Ara

İngilizce Öğrenme Seti - Kendi Kendine İngilizce Geliştirme Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasada en iyi olduğunu iddia eden onlarca İngilizce eğitim seti vardır. Elbetteki büyük bir emeğin ürünü olan bu eserlerin hepsinin bir diğerinden farklılıkları, olumlu ve olumsuz tarafları vardır. Kendi kendine İngilizce öğrenmek istiyorsanız öncelikle kendi öğrenme tekniklerinizin farkında olmanız büyük önem arz etmektedir. Piyasada en çok satılan İngilizce öğrenme seti almanız eğer bu sette kullanılan yöntemler size göre değilse size pek bir fayda sağlamayabilir. Fakat az ya da çok mutlaka faydasını görürsünüz bundan da şüpheniz olmasın. İster İngilizce öğrenme seti alın ister kendi kendine İngilizce öğrenmek için çalışmalar yapın kendi kişisel farklılık ve özelliklerinizin bilincinde olarak ders kitabı, İngilizce etkinlik ve İngilizce öğrenme seti tercih etmeniz çok kritik öneme sahiptir. Çünkü şimdiye kadar yanlış ya da daha doğru bir ifadeyle kendine uygun olmayan yöntem ya da kaynakları kullanma nedeniyle bir çok kişinin 'Yok ben İngilizce öğrenemem' diyerek vazgeçtiğine şahit oldum.

http://gercekingilizceogren.blogspot.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.