Arkadaşlar merhaba 2 Yıllık üniversite bitirdim grafik tasarım cümle ne kadar devrik dimi anlamsız ama düzeltmicem çünkü biraz kafam güzel neyse :) yav sizi seviyorum ulan bunu buraya yazdım ama yarın baktığımda ne salakmışım dicem neyse ciddi olucam burayı okuduysanız kusura bakmayın.
KAFAYA KOYDUM
İÇİMDE öyle bir ingilizce öğrenme isteği varki anlatamam bunu zorunluluk olarak kılmıyorum öğrenmek istiyorum.
Öncelikle lisedede ilkokuldada ingilizce özürlüsüydüm şuan nesin ? derseniz bazı hafızama kazınmış kelimeler sayesinde birisi bir şey dediğinde veya gördüğümde sadece tahminle anlamaya çalışıyorum neyse kısacası
Bütün seviyelerde yani a1 b1 c1 herşeyde sıfırım zaten sıfırdan başlamak istiyorum temelime inanmıyorum Yeni doğmuş bir bebek gibi düşünün emekleyip yürümeye başlamak istiyorum sonrada koşarım herhalde.
------------------------------------------------------------------------------ Mezunum Part time çalışıyorum Haftada 4 gün 3 gün boş toplam 12 saat akşam 11de evdeyim İngilizceye ayırabiliceğim vakit 1 saat diye düşünüyorum ama siz aldırış etmeyin ben bu hevesle 2 saate çıkarım yada tavsiyeleriniz nedir bilmiyorum. İngilizce öğrenmek için acelet etmiyorum günde 1 saat veya 2 saatden 4 senede öğrenebileceksem oda olur bıkmam iradem demir gibi çünkü. KURSA GİTMEYİ KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM. Belli bir seviyeye geldikten sonra malta dil okulları veya İngilizce konuşabiliceğim rahat bir yerde 5 6 ay kalırım. Ayrıcada bu seneki Yks ayt dgs bunların hepsinede çalışıyor olucam. --------------------------------------------------------- Sizden istediğim yardım fikirler. Sağlam nasıl öğrenebilirim? süreç nedir nasıldır nereden başlamalıyım?(Aklınızdan what is your name felan silin herşeye sıfırdan başlamak istiyorum öyle diyim) nelere çalışmalıyım? Kaynak önerileriniz ?
LÜTFEN BU ARKADAŞ VAZGEÇER ZATEN BİR ANLIK HEVESLE GELMİŞ YAZMAMA DEĞMEZ GÖRMEZDEN GELMEYİN. Gerçekten çalışıcam gerçekten yapıcam gerçekten başarıcam er yada geç lütfen !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme