Şimdi Ara

artık yeni bir şey öğrenmek istememek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • içimden gelmiyor ne ders ne oyun hiç bir şeye kafa yormak istemiyorum o kadar bilgi dolmuş ki artı kkafama en basit oyunu bile öğrenmek zor gleiyor dersler de çalışıp yeni bir şeyler öğrenmek zor geliyor. eskiden sürekli belgesel izlerdim değişik şeyler görmek heyacanlandırırdı history tv den falan çok belgesel bakardım onları bile izleyemez oldum hiç bir şeye kafa yormak istemiyorum. insanlar yeni bir şeyler öğrendikce keyiflenir benimde öleydi ama son 1 senedir falan hiç bir şey öğrenmek uğraşmak canım istemiyorum var mı bu durumda olanlar oyunalrda bile böyle bu pc oyunlarında bile yeni bir şeyler öğrenmek zor geldiği için cs oynuyorum sadece ama keyif alarak da oynamıyoru mböle bi bitmişlik var nedir bu böyle bu şekildeolan varsa tavsiyeleriniz falan var mı

• Uzak dur teknolojiden bir süre kafan dolmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim tatil yapma zamanin gelmis, dinlen biraz sonra kendine gelirsin. Takma kafana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende o duruma geldim okul mecburi oldugundan patlicam artik

• Ignorance is bliss

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer durumdayım hocam.
    Mukavemet kelimesini bir daha duymak istemiyorum.

• hocam teknoloji den uzak durmak mümkün değil ki köye gidiyorum 1 ay orda tatil yapıyorum gene aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4-5 yıldır bu durumdayım. Hadi ygs-lys ite kaka kotardım da bu şekilde devam edersem meslek hayatımda başarısız olacağım. Napmalıyım bilmiyorum.
  • 4 5 yıl önce bende böyle bişi yaşamıştım anime izlemeye başlayınca düzeldim
  • hocam dizifilm gibi basit bir aktiveteyi bile yapmak zor geliyor onu ilzerkenki oalylara kafa yormak zor geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.