Şimdi Ara

İngilizce Okuma Kitabı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi bana ingilizce okuma kitabı tavsiye edebilecek biri var mı? 16 yaşındayım ve ingilizce seviyem intermediate. PDF şeklinde değil de herhangi bir kaynak üzerinden kitap şeklinde olmasını tavsiye ederim. Ve bunu nereden temin edebilirim ? Vakit konusunda sıkıntım yok bir de kitapların çoğunda seviye tutturamıyor kaynaklar. Bana tam intermediate seviyesi için ve bir sürü kalıp öğretecek kitap lazım. Kalıp lazım çünkü ben kelimeleri kalıplarla öğrenince unutmam çok zor oluyor ve kalıcı oluyor. Şimdiden teşekkürler.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç mi öneri yok

• The Chronicles of Narnia serisini tavsiye ederim. DR'den temin etmiştik biz.
  • penguen readers ın kitapları güzeldir
  • Oxford graded readers serisi var . Bulunduğun şehri bilmiyorum ancak bunu bir şekilde temin edebilirsen iyi olur. Stage 3-4 okursun daha sonra ilerletirsin. Eğer büyükşehirde değilsen büyük ihtimal bulamazsın buna çözüm olarakta internetten alabilirsin veya internetten kitabı bulup yazdır zımbalatıp oku bunu da bazı kitaplar için yapmıştım ben.
  • Bana elementary seviyesi için kitap tavsiyesi verir misiniz?

• muhammedeminpolat M kullanıcısına yanıt
    Oxford Bookworms Library ve Penguin Books kitaplari gayet guzeldir. Onerim Oxford Bookworms Library den Cup of Kindness ve Penguin Books tan Great Expectations ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.