Bildirim
İNGİLİZCEM 0 BAKAR MISINIZ ?????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
Ing calis sen dee
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Muafiyet sınavına girmenin bir anlamı yok o zaman. Hazırlık okumak zorundasın.
oo bilal hocam nasılsın senin ingilizcen nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 14 Eylül 2018; 21:1:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir puanla 3. kuru kaçırdım hocam :d. Hiçbir şey bilmiyor değilim ama yetersizim kesinlikle :d
Ben de hazırlıkta olacağım,irtibatta kalalım hocam arada foruma uğra ders-kitap konusunda soracaklarım olacaktır.
Mete Tuncay'a selam ederim -
Tabii hocam ne demek :d. Kitap konusunda bir daha mı hazırlanmayı düşünüyorsunuz?
ahahahahaha yav okumak için okul için malum aynı bölümdeyiz ben üst sınıftan birilerini bulayım da ders-kitap ne yapmışlar önceden öğreneyim diye söyledimquote:
Orijinalden alıntı: hzbilalkeskn
Tabii hocam ne demek :d. Kitap konusunda bir daha mı hazırlanmayı düşünüyorsunuz?
1800 lü arkadaş vardı kazandı kayıt yapmadı / dücimal vardı boun tarih gelmedi / sen vardın hazırlıkta kaldın :) / ben de hazırlık tabi / bir de platon var o da Yeditepe'de güzel şekilde paslaşabiliriz ( onu da bir etiketlesene kaybolmasın ) -
hocam sizde bilgideydiniz değil mi bende aynı şekilde 2.kurda kaldım hazırlıkta -
Evet hocam tarih bölümündeydim. Sizin bölümünüz ne?
Hocam daha mantıklı bir yolu var, WhatsApp grubu kuralım biz. Özelden bana numaranızı atın siz.
Wp grubu kalıcı olmuyor hocam insanlar birbirinden sıkılıyor bize daha cok akademik fikir alışverişi yapabileceğimiz bir ortam lazım
Tamam hocam, Platon'a ulaşırım ben bu akşam. Konuşuruz yine
reklamcılık hocam -
Anladım hocam. Umarım aynı sınıfa düşeriz, oryantasyonda görüşürüz.
Gazi'de bir arkadaşım şans eseri muafiyeti geçmişti. Sonra derslerde zorlandığı için toplam 7 kya ingilizce kursu almıştı. Bence muafiyete girmeyin.
0 İngilizce ile muafiyete nasıl kaldın hocam? Seviye sınavında belli bir puanı geçmeyenleri muafiyet sınavına almıyorlar diye biliyorum. -
Pardon kardes yanlis biliyomusum ilk sinav iste onu kastediyorum
hocam oryantasyonu nerden öğrendin sitesinde yazmıyordu
Benzer içerikler
- hukuk kitapları pdf
- hava trafik kontrolörü maaş
- gerçel sayı nedir
- ertan sinan şahin sıralama
- ayt edebiyat kaç günde biter
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X