Şimdi Ara

İngiltere'de 5 ay kaldım soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• phoenixim kullanıcısına yanıt
    ne demeye geldin?
  • Anlat iste

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

ne demeye geldin?

Vize bitti hocam, keyfi olsa gelir miydim
  • ne icin ordaydın knk ve sana ıkrçılık yapan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenixim

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

ne demeye geldin?

Vize bitti hocam, keyfi olsa gelir miydim

anlat panpa dinliyoruz
  • Android mi iOS mu daha çok tercih ediliyor Amerikan toplumunda ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

ne icin ordaydın knk ve sana ıkrçılık yapan oldu mu?

Dil okulu için gitmiştim, inanmazsın ama İngilizler Türk'leri seviyorlar cidden. Türkiye çok ucuz olduğu için onlara göre çoğu kişi Türkiye'ye turistik olarak falan gelmiş az çok tanıyorlar. Diğer taraftan bakınca da İngiltere vizesi çok zor alındığı için oraya giden Türk'ler biraz daha elenip gidiyor. O şekilde de sadece eğitimlilerle tanıştıkları için de seviyorlar. Özetle İngiltere'de karizmamız iyi Türk'ler olarak ama Türkiye'yi sevmiyorlar, adamlar bizden daha çok hakim "malum şahıs"ın yaptıklarına. Bizdeki gibi 2 günde unutmuyorlar devletlerin yaptıklarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackedhum

Android mi iOS mu daha çok tercih ediliyor Amerikan toplumunda ?

Hiç dikkat etmedim hocam, açıkçası en pahalı telefon 500 pound olduğu için kimsenin umrunda değil kim ne kullanıyor diye. Ayakkabı gibi düşün kimse takmıyor isteyen adidas isteyen nike giyiyor
  • İngilizcen nasıl

• Hep yagmurlumu hava

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenixim

quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

ne icin ordaydın knk ve sana ıkrçılık yapan oldu mu?

Dil okulu için gitmiştim, inanmazsın ama İngilizler Türk'leri seviyorlar cidden. Türkiye çok ucuz olduğu için onlara göre çoğu kişi Türkiye'ye turistik olarak falan gelmiş az çok tanıyorlar. Diğer taraftan bakınca da İngiltere vizesi çok zor alındığı için oraya giden Türk'ler biraz daha elenip gidiyor. O şekilde de sadece eğitimlilerle tanıştıkları için de seviyorlar. Özetle İngiltere'de karizmamız iyi Türk'ler olarak ama Türkiye'yi sevmiyorlar, adamlar bizden daha çok hakim "malum şahıs"ın yaptıklarına. Bizdeki gibi 2 günde unutmuyorlar devletlerin yaptıklarını.

londra'da mıydın hocam? çok türk oluyormuş orada, ablamda dil okulu için gitmişti ama oxford'a. Aile yanında mı kaldınız? toplam kaça patlamıştır? barınma, gıda, kurs vs.? gitmeden önce ingilizce seviyeniz nasıldı, şimdi nasıl? akıcılık kazandınız mı orada? Öğretim sistemleri nasıldı??

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

İngilizcen nasıl

B2-C1 arası bi şey. Ielts 6.5'um var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcevikb

Hep yagmurlumu hava

Hocam yağmuru bi köşeye bırakalım rüzgarlı hep. Şemsiye kullanamıyorsun kırılıyor falan çok sinir bi havası var
  • oxford streette twinkies görmüştüm alsaydın gelirken
  • evet bende dil konusunda eğitimi nereden aldın? seviyen nereden nereye geldi? Türkiyede ne seviyedeydi gibi konularda açıklama yaparsan epey yardımcı olursun buradaki insanlara. bende düşünüyorum fakat aracı firmalar konulunca fiyatlar acayip yükseliyor
  • Gitmeden önce dilin nasıldı, gittikten sonra nasıl oldu?
    İş imkanları nasıl İngiliz olmayanlar için?
    Irkçılık var mı?
    Eğitim konusunda nasıllar? Muhakkak iyilerdir ama ben daha çok kimin nasıl yetiştirildiğiyle ilgileniyorum. Baştan savma bir sistem mi yoksa ilgileniyorlar mı?
    Aksanlarından ötürü zorluk yaşadın mı?

Çok soru sordum, özür dilerim. Yine de cevaplarsan memnun olurum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

Gitmeden önce dilin nasıldı, gittikten sonra nasıl oldu?
    İş imkanları nasıl İngiliz olmayanlar için?
    Irkçılık var mı?
    Eğitim konusunda nasıllar? Muhakkak iyilerdir ama ben daha çok kimin nasıl yetiştirildiğiyle ilgileniyorum. Baştan savma bir sistem mi yoksa ilgileniyorlar mı?
    Aksanlarından ötürü zorluk yaşadın mı?

Çok soru sordum, özür dilerim. Yine de cevaplarsan memnun olurum. :)

iş imkanı mı? çalışma vizen yok hiçbir yerde çalışamazsın. Olur da iş yeri sahibi seni kaçak olarak çalıştırmaya kalkarsa çok büyük cezalar var.

Dil konusunda ne kadar yararlı olduğuyla ilgili birazdan mesaj atacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.