Bildirim
İngiltere den Alışveriş
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
merhaba,
£30 lik alisveriste sorun olmaz
tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ingilteredensatinal
merhaba,
£30 lik alisveriste sorun olmaz
tesekkurler
Gümrük sıkıntısı yok mu hocam ayakkabılarda? -
75 euro'ya kadar olan urunlerde bir sorun olmaz. daha once gonderdim, sorunsuz ulasti.
tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: ingilteredensatinal
75 euro'ya kadar olan urunlerde bir sorun olmaz. daha once gonderdim, sorunsuz ulasti.
tesekkurler
Hocam ama ayakkabılarda 77 TL vergi var -
cok ozur dilerim, en guncel gelismelerden haberim yoktu.
haziran 2015 itibari ile ayakkabilara , fiyati $1 bile olsa 77 TL vergi eklemeye baslamislar.
bundan haberim yoktu, daha once cok kez ayakkabi gondermistik.
bu 77 TL lik ekstra gumruk vergisi neden cikti, cok detayli bir bilgiye ulasamadim.
ama cok sikayet var bununla ilgili nette
bakanlar'dan birinin oglu ayakkabi ticareti yapiyorsa , bu tur bir vergi gelmis olabilir, yurtdisindan biraz daha ucuza ayakkabi getirmeyi engellemek icin.
daha once de bakanlarin ogullari rahar ticaret yapsin diye misir, mucehver gibi urunlerin gumruk vergileri dusurulmustu. -
Genelde uzak doğu ürünlerine eklenmiş vergi
Şuan için ingiltere den ayakkabı getiren var mı acaba
gümrük nereden geldiğine bakmıyor arkadaşım. ayakkabı ise 70 lira vergisi var, cartı curtu eklenir.
kanserli ayakkabı diye haberler çıktıktan sonra çıktı bu vergi, ucuz kanserli ayakkabı alışverişini önlemek için olabilir. -
Peki çantalar da var mı bu durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X