Şimdi Ara

İngiltere'deyim Sorularınız Varsa (Yüksek Lisans) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
21
Favori
5.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "İngiltere de yüksek lisans" için konuyu açmışsın ,ama benim sorularım biraz konu dışı olmuş, kusura bakma...başarılar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luna167

"İngiltere de yüksek lisans" için konuyu açmışsın ,ama benim sorularım biraz konu dışı olmuş, kusura bakma...başarılar dilerim.

Estağfurullah, rica ederim. Her türlü soruya açığım. Teşekkür ederim.
  • Yüksek lisans sonrasında planınız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Yüksek lisans sonrasında planınız var mı?

Yapacağım stajlar sonrası burada kalmayı planlıyorum tabii zaman ne gösterir bilinmez.

• Up!
  • Sterlin 5tl olmuş.Ekonomik anlamda zorlanmıyormusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: lionwrezZ

Sterlin 5tl olmuş.Ekonomik anlamda zorlanmıyormusun?

Kur yüksek fakat özellikle yeme içme, giyim anlamında ucuz yerler bulabiliyorsunuz. Türk parasıyla aynı fiyata denk geliyor çoğu aldığınız şeyler.
  • sterlin 5 tl hakkaten orada yüksek lisans kalma falan filan 5 10bin tl aylık gidiyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

sterlin 5 tl hakkaten orada yüksek lisans kalma falan filan 5 10bin tl aylık gidiyordur

Okul anlamında bursluyum, harcamalarım onun dışında oluyor.
  • londraya gitmistim kacak nike ve adidas sokacaktik olmamisti gecmiste ama guzel bir ulke ama su zenciler olmassa varya tadindan yenmez bide baharat kokan hintliler

turk yerleri baya bol isterseniz bizim dostlarimizin restauranti var adresi vereyim ulkemizin guzelliklerini ordada yasayin cunku bende yurt disibdayim bunlarda bi tek domuz sosisi veya burger king var baska yemek kulturleri yok bazilari italyanlar

ve turkler araplar olmassa bu avrupalilar ne yer diye dusunuyorum Allah yolunu acik etsin umarim ulkene hayirli bir sekilde okursun tam olarak hangi sehirdesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

londraya gitmistim kacak nike ve adidas sokacaktik olmamisti gecmiste ama guzel bir ulke ama su zenciler olmassa varya tadindan yenmez bide baharat kokan hintliler

turk yerleri baya bol isterseniz bizim dostlarimizin restauranti var adresi vereyim ulkemizin guzelliklerini ordada yasayin cunku bende yurt disibdayim bunlarda bi tek domuz sosisi veya burger king var baska yemek kulturleri yok bazilari italyanlar

ve turkler araplar olmassa bu avrupalilar ne yer diye dusunuyorum Allah yolunu acik etsin umarim ulkene hayirli bir sekilde okursun tam olarak hangi sehirdesin?

Çok teşekkür ederim. Ben elimden geldiğince yeni tatları denemeye çalışıyorum çünkü birçok mutfak var burada. Şehir olarak aslında doğrusunu söylemek gerekirse sürekli geziyorum, birçok şehirde bulunuyorum yani. Her şehirde öneriye açığım.

• Hangi üniversiteyi bitirdin? Hangi bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Hangi üniversiteyi bitirdin? Hangi bölüm?

Bahçeşehir Psikoloji.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

quote:

Bahçeşehir Psikoloji.

Burs aldın mı YL için? Okumadım mesajları.
    Klinik falan mı açıcaksın yoksa şirketlerde mi çalışacaksın?
  • quote:

quote:

quote:

Bahçeşehir Psikoloji.

Burs aldın mı YL için? Okumadım mesajları.
    Klinik falan mı açıcaksın yoksa şirketlerde mi çalışacaksın?

Bir iki mesaj öncesinde söylemiştim. Evet, burs aldım. Klinik psikoloj yüksek lisansı yapmıyorum, Business Psychology okuyorum.

• quote:

quote:

londraya gitmistim kacak nike ve adidas sokacaktik olmamisti gecmiste ama guzel bir ulke ama su zenciler olmassa varya tadindan yenmez bide baharat kokan hintliler

Çok teşekkür ederim. Ben elimden geldiğince yeni tatları denemeye çalışıyorum çünkü birçok mutfak var burada. Şehir olarak aslında doğrusunu söylemek gerekirse sürekli geziyorum, birçok şehirde bulunuyorum yani. Her şehirde öneriye açığım.

ben ek seri cin pilavi grob olandan yani buyuklerden aliyorum kesiyor sende 2 poundu ama simdi ne akdar bilmiyorum doner piza domuz olmayanlarindan ek seri dikkat ediyorum tabi kendim oyleyim insanlar nasildir beni ilgilendirmez
    yiyenede bisey demem

eger yasiyacaksan kendi deneyimimden sana soyluyeyim buyuk sehirde yasa cunku konsolosluklar turk bankalari turk cevren olur cunku ingilizlerle ne kadar yakinlasirsan yakinlas bazi olaylarda seni kendi kulturunde yanliz kendi yurt dasin anlar olurda paran olmaz sorun olur yada sikinti yasarsin hemen bir turk camisine at kendini hocadan yardim iste ben genelde italyaya bile gitsem hemen turk camisi ariyorm bilgi aliyorum fiklir alis verisinde bulunuyorum

insallah guzel gecer okumaniz ama fikir verecek olursam

londra iyidir buyuk sehir herzaman guzeldir

• quote:

quote:

quote:

ben ek seri cin pilavi grob olandan yani buyuklerden aliyorum kesiyor sende 2 poundu ama simdi ne akdar bilmiyorum doner piza domuz olmayanlarindan ek seri dikkat ediyorum tabi kendim oyleyim insanlar nasildir beni ilgilendirmez
    yiyenede bisey demem

eger yasiyacaksan kendi deneyimimden sana soyluyeyim buyuk sehirde yasa cunku konsolosluklar turk bankalari turk cevren olur cunku ingilizlerle ne kadar yakinlasirsan yakinlas bazi olaylarda seni kendi kulturunde yanliz kendi yurt dasin anlar olurda paran olmaz sorun olur yada sikinti yasarsin hemen bir turk camisine at kendini hocadan yardim iste ben genelde italyaya bile gitsem hemen turk camisi ariyorm bilgi aliyorum fiklir alis verisinde bulunuyorum

insallah guzel gecer okumaniz ama fikir verecek olursam

londra iyidir buyuk sehir herzaman guzeldir

Aslında hiç Türk arkadaşım olmadı desem doğru olur, yani bu gelişimde. Çoğu Türk arkadaşımdan daha yakın olduğum bir arkadaşım var İngiliz, arkadaşlarımın bile yapmayacağı manevi desteği onda gördüm. Çok yargılamamak lazım bence. Belki karşılaştığımız insanlar farklıdır. Çok şükür bahsettiğim arkadaşımın o kadar yardımını gördüm ki beni buraya hazırlaması için, ne desem yetmez yani.

Ama tabii ki en azından birkaç Türk arkadaş iyidir, direkt Türkçe konuşmak anlamında.

• Tipsiz insanlara nasıl davranılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSK Military

Tipsiz insanlara nasıl davranılıyor

Nasıl bir soru bu anlayamadım.
  • İngilterede yaşam şartları nasıl, bize toz pembe geliyorda?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.