Şimdi Ara

İngiltere'deyim Sorularınız Varsa (Yüksek Lisans) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
21
Favori
5.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam orda kızlar nasıl?Sarışın uzun biraz tarif etsene?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

hocam size net bir soru soracağım, ingiltere'de üniversite eğitimi görmek icin aylık gelir düzeyinin ne seviyede olması lazım sizce?
    bir ögrenci okutmak icin ailenin 5 ila 10 bin arasında bir geliri varsa sıkıntı yasar mı sizce?

Okullar burada çok pahalı maalesef. Belki burs ile birlikte kolay olabilir; ama yine de şehrine göre değişir; kur malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Yuksek lisans 1 yil orada diye duymustum, dogru mu?

Bir de hangi okul?

Evet, 1 yıl. En baştaki mesajda belirttiğim gibi kişisel bulduğum için okulu paylaşmıyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastNova

İngilizceyi geliştirmek için İngiltere mi daha faydalı olur yoksa Amerika mı?

Sizin tercihiniz. Sonuç olarak ikisinde de anadil İngilizce haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

ingilterede en iyi dil okulu hangisi ingilterede futbol alt liglerin maçlarına gittinmi en çok ne tür iş çeşitleri var orada

Futbolla ilgilenmiyorum maalesef.

İş çeşitleri de değişiyor, part time birçok iş bulabilirsiniz.
  • bende üniversiteyi yurtdışında okumak istiyorum. 2 seneye giderim inşallah. şuan intermediate seviyedeyim. okul ortalamamda 85. daha ygsye lyse girmedim sizce nasıl bi yol izlemeliyim, bilen büyüklerime danışayım dedim. ayreten lise 3üm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Ben de İngiltere vatandaşıyım hocam. Yakın zamanda dönüş yapma niyetim var. Tadını çıkarın eğitiminizin.

Teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

Hocam orda kızlar nasıl?Sarışın uzun biraz tarif etsene?

Açıkçası burdaki kızları pek beğendiğim söylenemez. Çok güzeller var evet; ama ekseriyet olarak pek güzel bulmuyorum. Geneli sarışın ve uzun, evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: why so serious.

bende üniversiteyi yurtdışında okumak istiyorum. 2 seneye giderim inşallah. şuan intermediate seviyedeyim. okul ortalamamda 85. daha ygsye lyse girmedim sizce nasıl bi yol izlemeliyim, bilen büyüklerime danışayım dedim. ayreten lise 3üm.

Üniversite okuma kısmını pek bilmiyorum maalesef. Muhtemelen lise diplomanız önem teşkil ediyordur diye düşünüyorum; ama üniversiteyi Türkiye'de okuduğumdan bu konuda pek bilgim yok açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

Hocam orda kızlar nasıl?Sarışın uzun biraz tarif etsene?

Kendi milletlerinden olmayanlara sıcak baktıkları söylenemez. Şahsen ben de true blood ingiliz kızlarını pek beğenmiyordum

Katılmıyorum. Birçok İngiliz kız arkadaşım var. Herhalde karşılaştığımız insanlar epey farklı.
  • İyi günler hocam ben de size birkaç soru sormak istiyorum. (Önceden sorulduysa affola.)
    Yabancı dil eğitimi ve yüksek lisans için kaç sterlin para harcadınız?
    Yüksek lisans eğitimi gördüğünüz okul kötü, orta, iyi kategorilerinden hangisine girer?
    Alanında başarılı bir göçmen için firmalar sponsor olabilir mi? Master'dan sonra iş bulabilir miyiz orada?
    İngiltere'yi genel olarak önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

İyi günler hocam ben de size birkaç soru sormak istiyorum. (Önceden sorulduysa affola.)
    Yabancı dil eğitimi ve yüksek lisans için kaç sterlin para harcadınız?
    Yüksek lisans eğitimi gördüğünüz okul kötü, orta, iyi kategorilerinden hangisine girer?
    Alanında başarılı bir göçmen için firmalar sponsor olabilir mi? Master'dan sonra iş bulabilir miyiz orada?
    İngiltere'yi genel olarak önerir misiniz?

Geçen sene dil eğitimi almıştım; ama ne yalan söyleyeyim miktarı hatırlamıyorum. Biraz pahalıydı ama. Yüksek lisans için birkaç kere bahsettim, bursluyum; para ödemiyorum.

Okula iyi dersem herhalde bu Oxford, UCL kategorisine girecek, o zaman orta diyeyim.

Yani sponsorluk için çok çok iyi networkinglere sahip olmalısınız diye düşünüyorum.

Masterdan sonra pek tabii iş bulabilirsiniz; ama vizeniz de bitiyor olacaktır. O yüzden bence en iyisi bir staj imkanı bulunursa belki kendini gösterip orada eğitimden sonra devam etmek olabilir.

İngiltere'yi genel olarak öneririm.

• Ortalama 1 Yıllık Üniversite Kaç bin Sterlin? Öğrencilerin çalışma izni var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Ortalama 1 Yıllık Üniversite Kaç bin Sterlin? Öğrencilerin çalışma izni var mı?

20 bine de var 10 bine de, değişiyor. Öğrencilerin vizelerinde çalışma izni olup olmadığı yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

quote:

Orijinalden alıntı: canthomas

Burs kazandığınızı söylüyorsunuz. Bu bursu size devlet mi sağlıyor yoksa özel bir vakıf vb bir şey mi sağlıyor ? Bursta verilen para miktarını merak etmiyorum da,hangi para cinsinden veriliyor ? TL baz alınıyorsa her ay değişkenlik gösteriyor olsa gerek. Ve bu burs parası size yetiyor mu ? Şimdiden teşekkür ederim.

Burdaki burs mantığı çok farklı. Bursun anlamı okul ücretlerinizden paranın düşmesi yani tam bursluysanız hiç para ödememeniz. Artı cep harçlığı yok.

Ben bursu buradan alıyorsunuz sanmıştım, bayağı yanlış anlamışım hocam. Size eğitiminizde başarılar :)

• quote:

quote:

quote:

Burs kazandığınızı söylüyorsunuz. Bu bursu size devlet mi sağlıyor yoksa özel bir vakıf vb bir şey mi sağlıyor ? Bursta verilen para miktarını merak etmiyorum da,hangi para cinsinden veriliyor ? TL baz alınıyorsa her ay değişkenlik gösteriyor olsa gerek. Ve bu burs parası size yetiyor mu ? Şimdiden teşekkür ederim.

Burdaki burs mantığı çok farklı. Bursun anlamı okul ücretlerinizden paranın düşmesi yani tam bursluysanız hiç para ödememeniz. Artı cep harçlığı yok.

Ben bursu buradan alıyorsunuz sanmıştım, bayağı yanlış anlamışım hocam. Size eğitiminizde başarılar :)

Teşekkür ederim.

• quote:

Merhabalar,

Bundan bir yıl önce buna benzer bir konu açmıştım belki merak eden arkadaşlara ülke, eğitim, yaşantı, yemek, kültür vs. hakkında yardım edebilirim diye. Onu buradan bulabilirsiniz.

O zaman yüksek lisans adına dil eğitimi için oradaydım, bu sefer de yüksek lisans eğitimi için buradayım.

Yine yaşantı olur, kültür olur, yemek olur, okul olur; merak eden arkadaşlara yardımcı olmak isterim.

Ufak bir dipnot olarak, okuduğum okulu/şehri söylemek tercihim değil; ama geçen sene ve bu sene toplamında birçok şehirde bulunduğumu söyleyebilirim.

Sorunuz varsa beklerim.

kısmet olursa ocakta 1 haftalığına kısa bir tatil için geleceğim biraz bana tavsiyeler verebilirmisin ? neler yapayım neler yapmamayım gibisinden :D birde vizeyi daha almadım öğrenciyim babam bir şirket ortağı ayrıca emekli ne tür belgeler lazım olur çoğu şeyi topladım ama belki söylemek istediklerin olur vize sürecinide biraz anlatabilirsen memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

İngiltere ekonomosi ordusu batmış gitmiş kurtul o ülkeden Türkiye miz eski güçlü günlerine geliyor türkiye ye gel huzurlu ve güzel bi hayatın olsun napıcan orda soluk havalarda

Bu tarz polemik oluşturacak yorumlardan ve yazılardan kaçınıyorum, sizi de ona davet ediyorum.

Pardon hocam şakasına dedim. Bişey sorcam toefl e girdiniz mi ? Ben speaking ten felan çok korkuyorum bilsem bile utanırım , batırırım sınavı heralde konuşamam.

Bir de ingiltere çok böcek örümcek vs varmı

adam lüzumsuzlukta çığır açmış

• Hocam bütün masraflarınız dahil 1 yılda ne kadar para harcıyorsunuz. Okul ücretleri filan da dahil.

• Herşey dahil senin masrafın ne kadar ? Okul parası kalıcak yer derken masraf aylık 1000 pounda yakınsa zaten direk zengin işi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 12 Ekim 2015; 12:20:19 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.