Şimdi Ara

ingiltere not ortalaması koşulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ingilizcem yeterli olmadığı için not ortalamam bayağı düştü ve bu yaz ingilterede dil okuluna gitmeye karar verdim. Uçak bileti, dil okulu parası, vize evrakları fln hepsini hallettim ama geçenlerde ingiltereye öğrenci vizesi almak için not ortalamanın 2,5 üstü olması gerektiği gibi bişey okudum eğer böyle bir şart varsa vizem reddedilecek. Aranızda bu konu hakkında bilgisi olanlar var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• ben ingiltere vizesi alırken transkript vermemiştim zaten istemiyorlar öyle bir belge nereden bilecekler senin notunu. Ayrıca dil kursu için student değil visitor student vizesine başvurmanız gerekiyor onun içinde trustik vize için istenen belgeleri istiyorlar ek olarak sadece gideceğiniz dil okulundan kayıt olduğunuza falan dahil bir belge istiyorlar
  • Evrakları yolladım bakıp görücez ne olucak sonucu ise burada paylaşırım. İlerde gidicek arkadaşlar için bilgi olur. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  • İngiltere gittim geldim bayağı bir zaman oldu. Şimdi gözüme çarptı konu merak eden arkadaşlar varsa not ortalamasının bir önemi yok sanırım 1,55 civarı genel not ortalamasıyla kabul edildi vize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.